Welkom bij Awen

2405: [speciale nieuwsbrief] Wil je mij helpen met de dryadenkaarten?

Op stap met de bomen dryadekaarten
het Laaglandse bomenorakel

Read in English
mei 2024

  moi!
Beste lezer,

Dat ik bomen een warm hart toedraag, dat weet je vast al. Je kunt bij mij terecht voor natuurtrainingen en natuurcoaching, ik ontwikkelde drie bomentrainingen en ook mijn nieuwsbrieven en blog staan vol verhalen over bomen. Het begon allemaal toen ik Dusty Miller 13th ontmoette. Deze bomensjamaan opende mijn hart en mijn blik, waardoor ik nog meer van bomen kon leren. Maar hoe kan ik bomen en hun wijsheid, humor en kracht nog dichter naar jou toe brengen?

/ | \

Een kaartenset met bomen in de hoofdrol

Het idee ontstond om een kaartenset te maken met bomen in de hoofdrol. Het zijn inheemse bomen, die je van oudsher allemaal in de Lage Landen om je heen kunt ontmoeten. De kaarten tonen een foto van de boom tot je verbeelding spreekt. Een die je nieuwsgierig maakt om zelf met deze boom kennis te gaan maken. Ik luisterde, voelde, proefde welke woorden de dryaden wilden spreken. Elke kaart, elke boom, brengt je hun boodschap die inspireert, kracht geeft, troost brengt, tot rust maant of in beweging laat komen. Het bijbehorende boekje bevat een fijne introductie, een uitleg waarom en hoe je inspiratiekaarten kunt trekken en natuurlijk alle raadgevingen van de dryaden.

/ | \

selectie van de dryadenkaarten

/ | \

Jouw hulp nodig: crowdfunding met voordekunst

Om de kaartenset te realiseren heb ik je hulp nodig. Mijn geldboompje heeft een tijd geleden zijn blaadjes laten vallen en wat er groeit, wordt ingezet voor dagelijkse kost. Maar de tijd is rijp om deze dryadenkaarten te laten ontkiemen en te laten bloeien. Ik ben aan de slag met een heel toffe vormgeefster. Zoals je kunt zien aan de foto's maken we er een kaartenset van met net dat beetje extra, zodat je al blij wordt als je alleen nog maar het doosje ziet!

Ik kan je hulp goed gebruiken. Deze unieke dryadenkaartenset (3x woordwaarde) kunnen we toch niet in de wilgen hangen? Want naar buiten is goed voor lichaam en geest, en hoe leuk is het als je buiten altijd vrienden treft? Daarom ben ik bij voordekunst een crowdfundingscampagne gestart.

/ | \

Lees mijn campagne en doneer op voordekunst. Er staat een lijst leuke tegenprestaties voor je klaar! Help je me met een donatie? Je kunt doneren vanaf €10,-.

/ | \

Andere hulp

Wil of kun je geen donatie doen maar zou je wel willen helpen? Het zou geweldig zijn als mijn oproep zo veel mogelijk mensen bereikt. Wellicht wil je deze nieuwsbrief doorsturen of kun je mensen in je omgeving wijzen op deze pagina op mijn website. Je vindt het ook op de voorpagina van Cawen.nl.

Mocht je een bericht over de campagne voorbij zien komen op media kanalen (linkedin, instagram, facebook), dan helpt het als je een duimpje wilt plaatsen en het helpt nog meer als je een korte reactie wilt geven. Zo kan mijn vraag door zo veel mogelijk mensen gezien worden.

Ook voor deze hulp ben ik je dankbaar.

/ | \

  vrolijke zwaai!
Meer bomen

Ik kijk er enorm naar uit om met jou een bomenkaart te trekken en samen te genieten van de wijsheid, humor en steun van de dryaden die dicht om ons heen wonen. Blijf mijn nieuwsbrieven volgen voor informatie over de voortgang van de campagne en natuurlijk het lanceringsfeest!

Aan het eind van deze campagne laat ik namens elke donateur een boom planten in mooie boom-plant-projecten in Nederland en Groot-Brittannië.

Help me mee om de bomen dichter naar de mensen te brengen en doe een donatie. Doneer gewoon omdat je van bomen houdt of kies er een van de leuke tegenprestaties bij. Je krijgt van mij sowieso vast grote dank en een vrolijke zwaai!
 
Hartelijke groet en dank je wel
namens de bomen en mijzelf
Carin
 
Bekijk het campagnefilmpje:
 
 
Lees de campagne om meer te weten, kies een leuke tegenprestatie of doneer gewoon omdat je van bomen houdt:
voordekunst

/ | \

 
Cawen - Labyrinspiratie - Awen
persoonlijke begeleiding - training - workshops


www.CarinWennink.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   |  06 11 58 72 04
 

Cawen inspireert nieuwsbrieven

Werifesteria:
verlangend door het bos zwerven op zoek naar mysterie

 - Oud-Engels werkwoord