Welkom bij Awen

2406: grote dank, nieuwe ontwikkelingen, welkom

welkom bij Cawen

Cawen - Labyrinspiratie - Awen
drempelhoedster met natuur en labyrint

Read in English
 
juni 2024

  moi!
Beste lezer,

Allereerst een welkom aan de nieuwe lezers. Fijn dat jullie mij na het stoppen van de Schaapshoeve willen blijven volgen. Daarbij hoort ook een excuus: Techniek deed niet precies wat ik verwachtte, waardoor jullie helaas eerst een onverwachte brief van de drempelhoedster ontvingen in plaats van eerst de laatste Schaapscourant.

In de nieuwsbrief dit keer grote dank, grote wijziging en groot welkom. Natuurlijk berichten uit de midzomerse natuur plus de agenda met activiteiten en mogelijkheden.

Fijne juni!
Carin Wennink

/ | \

'n Snufje Awen
 
 
De grote dank

Om bomen nog makkelijker en leuker naar je toe te brengen, ontwikkelde ik een kaartenset: Op stap met de bomen dryadekaarten, het Laaglandse bomenorakel. In deze set met inspiratiekaarten krijgen de dryaden het woord. Hun boodschappen inspireren, troosten, geven kracht, brengen tot rust of zetten aan tot actie. Het wordt een kaartenset van met net dat beetje extra, zodat je al blij wordt als je alleen nog maar het doosje ziet!

Ik startte een crowdfundingscampagne om het project mede te bekostigen. Dat deed ik via kunstenaarsplatform voordekunst.nl, en ik genoot een vliegende start!! Binnen twee weken mocht ik de helft van het campagnebedrag ontvangen! Aan allen die gedoneerd, gedeeld, geliked, verder verteld hebben: heel heel grote dank!

Nog acht dagen te gaan!
Inmiddels staat de teller op 65%.

Wil je me helpen met het laatste stuk?

Bekijk mijn campagne op voordekunst.nl en doneer om mij te helpen bomen en mensen bij elkaar te brengen. De voordekunst campagne is nu ook in het Engels te lezen én de filmpjes zijn ondertiteld.

Doneer, deel, zegt het voort!
Samen planten we deze bomenkaarten in de wereld!

/ | \

Voor de bomen

Doneren voor de bomenkaarten kan al vanaf €10 en er staat een lijst leuke tegenprestaties voor je klaar!

/ | \

 
De grote wijziging

Na dertien prachtige jaren is het tijd om de Schaapshoeve als plek los te laten. Wij zijn onuitsprekelijk dankbaar voor de geweldige gesprekken, bijzondere activiteiten, mooie ontmoetingen en hechte vriendschappen die door de Schaapshoeve op ons pad en in ons hart zijn gekomen. De Schaapshoeve heeft ons verrijkt en we hopen jou ook. En nu laten we de plek van de Schaapshoeve los.

Dat betekent niet dat alles stopt! Je bent en blijft zoals altijd van harte welkom voor klank, tai chi en boogschieten bij Jack en voor natuur, bomen en labyrint bij Carin. Voor klank en persoonlijke begeleiding richten we in Uden een praktijkruimte in, die per 1 september open zal gaan. Voor onze workshops en concerten ben je welkom op locatie, zoals in de Dansherberg, een fijne plek in St. Hubert.

In grote dankbaarheid en met veel liefs,
Heel graag tot ziens bij CenterSelf & Cawen!
Jack & Carin

/ | \

Voor jou

Elk eind is een nieuw begin. Boek een Melchizedek Labyrinth Healing en schep ruimte in jezelf om te zien welk nieuw begin voor jou klaarligt.

/ | \

 
Het grote welkom

Omdat de Schaapshoeve stopt, ben ik zo stoutmoedig geweest om je e-mailadres aan mijn nieuwsbrievenlijst toe te voegen. Van harte welkom! Elke maand stuur ik een nieuwsbrief met inspiratie uit het dagelijks leven en de nauur om ons heen. Los daarvan ontvang je door het jaar enkele korte mails met een inspirende labyrintoproep.

Voel je vrij je af te melden, maar nog leuker natuurlijk als je mij en mijn werk wilt blijven volgen!

/ | \

Spinsels

/ | \

Natuurlijk!
 
 
Flierefluiten

De vlier staat in vele verhalen bekend als de boom die hoort bij de wintergodin. Denk Vrouw Holle, Perchta, Hella, Louhi, the Cailleach. Deze godinnen worden vaak weergegeven als lelijk oud wijf, en als je door de buitenkant heen durft te kijken en haar accepteert voor wie ze is, verandert ze in de schone jonkvrouw. In deze hoedanigheid zie je haar nu, in een prachtig crèmewit-met-vleugje-geel bloesemkleed. Daar is ze de verblijfplaats voor Freyja, godin van vruchtbaarheid en zonnekracht.

Als je langsloopt, neem je voor de Vliermoeder je hoed af. Ze werd geplant naast de deuropening en zo is ze drempelhoedster. Ik hou van haar Schotse naam: boontree, bountry: de boom van voorspoed, zegen, heil.

/ | \

Voor jou

Wie in de natuur vraagt jouw aandacht? Ontdek wat deze floravriend je te vertellen heeft tijdens een sessie natuurcoaching in het Leuk(st)e Bosje van Langenboom.

/ | \

 
Midzomer: rijping en genieten

In mei werd opeens alles groen, en flora en fauna zijn inmiddels bevrucht. Met de juiste voeding en verzorging zal het nieuwe tot wasdom komen. Het is de tijd van rijping. Rijping nodigt uit tot vertrouwen en dankbaarheid. Vertrouwen in de overvloed die al zichtbaar is, dankbaarheid voor de overvloed die komt.

Midzomer is de tijd van genieten van de zonnekracht en het buiten zijn. Voel je omhuld door de groene liefdekracht van Moeder Natuur en sterk je met de goudgele warmte van de zonnestralen.

/ | \

 
Mogelijkheden & activiteiten
 
  samen
Van nature met kracht en vreugde

Verbeter de kwaliteit van je leven door los te laten wat niet meer dienend is: automatisch gedrag, saboterende patronen, belemmerende angsten, verlammend verdriet. Laat toe wat je leven ondersteunt: vreugde, kracht, wijsheid, liefde. Laat je ondersteunen door de drempelhoedster, met natuur en de bomen, het labyrint en heling.

Bel me voor een kennismaking of om te overleggen wat op dit moment bij jou zou passen. Het nummer is 0611587204.

/ | \

Voor in je agenda
 • Steencirkel dag:
  De steencirkel dag gaat niet door. Jack en ik zijn aan het voelen wat de volgende stap voor de steencirkel is. Hou de website en de nieuwsbrief in de gaten om op de hoogte te blijven.
   
 • Bomen met het bos - zaterdagmiddag 15 juni 2024:
  We gaan gewoon het Leuk(st)e Bosje van Langenboom in! Het thema van deze middag is Vuur & Actie, in de midzomertijd. Kosten: €20-.
   
 • In het open weekend van zaterdag 15 en zondag 16 juni in de Tempelhof van kunstenaarsduo Huub en Adelheid Kortekaas kun je ook genieten van een tijdelijk labyrint van vlas, aangelegd door leden van LabyrintWerk.nl. Op zondag de 16e ben ik er om het labyrint te hoeden.
   
 • Midzomerzonnewendeviering:
  De midzomerviering gaat niet door. We vertrouwen erop dat we in december weer een mooi samenzijn hebben om de zonnewende te vieren.
   
 • Bomendag:
  Oost en west elkaar ontmoeten elkaar zeker weer in het bos, maar pas weer in 2025.
   
 • Training Melchizedek Labyrinth Healing, foundation level 1
  Tweedaagse training: labyrint, chakra's, wichelroede; rebalancing en heling. Een mix van opnemen van de stof, oefenen van de methode, reflecteren en ontspannen.
  - zaterdag 26 en zondag 27 oktober 2024 in de Dansherberg, St Hubert
  - zaterdag 23 en zondag 24 november bij amba-amba in Desselgem, België.

/ | \

bekijk het hele programma in de
agenda
bekijk alle producten in de
shop

/ | \

Uitgesproken

Strooi wat magie over je dag


- Vlier, in Op stap met de bomen dryadekaarten

Cawen - Labyrinspiratie - Awen
persoonlijke begeleiding - training - workshops


www.CarinWennink.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   |  06 11 58 72 04

Cawen inspireert nieuwsbrieven

Aanwezigheid leert je dat wat je vandaag doet belangrijk is,
want je ruilt er een dag van je leven voor in

- de wijze vrouw in Dan Millman's Laws of Spirit