Welkom bij Cawen

In de frequentie van heling

Mogelijkheden

Laat hart, ziel, bron je begeleiden. Zeg het oude gedag, zet een nieuwe stap of verbind je weer met jouw waarom je doet wat je doet.

Heb je meer interesse in een ander soort consult, kijk dan eens bij natuurcoaching of doe eens een sessie in het labyrint.

/ | \

"Open voor de spirituele kant van het leven, maar met mijn handen en voeten stevig op de Aarde. Want hier moeten we het vormgeven, hier leven we het leven." - Carin

/ | \

Bronverbinding en zelfheling

Geef de energetische kant van het leven, van jouw leven, ruimte in je dagelijkse ritme. Breng jezelf actief in verbinding met de bron van pure liefde. Herinner je dat je een deel van liefde bent en stel je open voor heling op deze laag van frequentie en dieper weten.

De sessies vinden plaats op de frequentie van jouw verbinding met bron en je eigen vaardigheden van zelfheling. Het werkt door in de fysieke, mentale, emotionele en spirituele lagen. Lichaam, hoofd, hart, ziel en geest komen nader bij elkaar en zijn in verbinding met de natuur en de kosmos. Als jouw drempelhoedster en weerkaatser help ik je in dat proces. 

/ | \

Kwaliteit van leven verbeteren

Energetische heling is een werkwijze waar iets in werking wordt gezet op lagen die anders reageren dan ratio of rede. Je krijgt kippenvel, bent onverwachts ontroerd of ervaart plotselinge opluchting. Soms heb je er geen woorden voor, maar je weet dat er iets gebeurt. Er is een energetische verschuiving teweeggebracht die jou naar heelheid en eenheid leidt.

Je kunt voor energetische heling kiezen als je belemmerende patronen wilt doorbreken en een bredere horizon wilt creëeren, als je op zoek bent naar eenheid en heelheid, als je de kwaliteit van je leven wilt verbeteren. Laat los wat niet meer dienend is, zoals automatisch gedrag, saboterende patronen, belemmerende angsten, verlammend verdriet. Laat toe wat je leven ondersteunt, zoals vreugde, kracht, wijsheid, liefde.

Heling die je dichter bij jezelf brengt.

/ | \

Tot ziens bij Cawen

PS
Op de hoogte blijven?
Meld je aan voor de Cawen inspireert nieuwsbrief!


/ | \

van thuis uit:
Winter Labyrinspiratie Wandeling
start donderdag 2 november

/ | \

driedaagse training
start donderdag 17 november

/ | \

midwinter viering
woensdagavond 20 december

/ | \

digitale natuurtrainingen
starten 1 februari

/ | \