welkom bij Carin Wennink
 

Aangenaam!

- spirit - mens - vrouw - moeder - dochter - zus - tante - geliefde - vriendin - avonturier van het leven - bomenknuffelster - drempelhoedster - natuurtolk - labyrintliefster - student & leraar - bezig bijtje - ... what's in a name?
 

Mijn dochter (destijds 11) omschreef mijn werk als 'jij inspireert mensen'. Ik inspireer het liefst zo dat jij jezelf kunt zien en laten zien voor wie je ten puurste bent.

Zelf omschrijf ik mijn werk als drempelhoeden. Om een verandering in je gedachten, woorden of handelen te bewerkstelligen, laat je iets ouds los en je kiest voor iets nieuws. Je gaat een drempel over. Terwijl je dat doet, hoed ik jou in je proces. Mijn uitgangspunt is dat als je een vraag stelt, je het antwoord al in je draagt. Samen scheppen we de ruimte waar jouw antwoord ontdekt kan worden. Dat doe ik graag met natuur en labyrint.

De natuur en de kosmos zijn voor mij grote inspiratiebronnen en leermeesters. Ze geven mij een gronding waardoor ik mezelf een waardevol onderdeel voel van dat grote geheel. Het labyrint heeft me geleerd mijn levenspad met vertrouwen te bewandelen. Het lopen door deze bijzondere geometrische vorm brengt mij balans, op alle gebied. Het heeft me thuis gebracht, thuis bij mezelf. Mythen en sprookjes helpen mij creatief en nieuwsgierig het leven te beschrijven.

Menselijke lapjesboom
"Doe je dat eigenlijk ook niet in je werk? Jij bent drempelhoedster en coach, en je helpt mensen om een stap te zetten in hun leven. Is dat niet een beetje wat die boom ook doet? Maar dan kan je bij jou terecht en ook woordelijk met iemand praten. Uiteindelijk moet je het zelf doen, moeten de mensen die bij jou komen, moeten het echt zelf gaan doen. Maar misschien zit ik hier toch te praten met een menselijke lapjesboom." - programmamaker Pascal van Hulst tijdens een
interview rondom de lapjesboom van Overasselt voor de podcast reeks Verborgen Verhalen van de ANWB

Ik ontwikkel natuurtrainingen, geef lezingen en schrijf praktische werkboeken. Ik was een van de eindredacteuren voor diverse boeken (o.a. voor Wilga Zibel en de Kleuren-Wijs boekenreeks en het boek Wegwijs in het labyrint van LabyrintWerk) en ik doceer de training Werken met het labyrint bij het Jungiaans Instituut. Sinds 2011 run ik samen met mijn man de Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn.

Ik bied je een open blik, breng je graag naar de kern, inspireer met humor en een sprankel. Met mijn handen en voeten op de aarde, en open voor de spirituele kant van het leven. Ik put uit vele bronnen, zoals creatiekracht, labyrintwerk, levenspriesteres, rouwvrouw, Kleuren-Wijs gedachtengoed. Je vindt bij mij een vertrouwelijke en betrouwbare sfeer, waar alle ruimte is om te zijn wie je bent.

Woorden die ik in 2022 met me meeneem, zijn toewijding, daadkracht en vernieuwing. Ik deel ze graag met jou.

Hartelijke groet,


/ | \

Cawen inspireert elke maand:
een portie inspiratie uit het dagelijks leven
nieuwe artikelen
komende activiteiten

Meld je aan!

"Abracadabra:
ik creëer wat ik zeg."

/ | \

Cawen & Labyrinspiratie

welkom@cawen.nl

bel 0611587204