welkom bij Carin Wennink
 

Aangenaam!

- spirit - mens - vrouw - moeder - dochter - zus - tante - geliefde - vriendin - avonturier van het leven - bomenknuffelster - drempelhoedster - natuurtolk - labyrintliefster - student & leraar -  ... what's in a name?
 

Mijn dochter (destijds 11) omschreef mijn werk als 'jij inspireert mensen'. Zelf omschrijf ik mijn werk als drempelhoeden. Het proces waarin je iets ouds loslaat en een drempel overgaat op weg naar iets nieuws. Daarbij is mijn uitgangspunt dat als je een vraag stelt, je het antwoord al in je draagt.

De natuur en de kosmos zijn voor mij grote inspiratiebronnen en leermeesters. Ze geven mij een gronding waardoor ik mezelf een waardevol onderdeel voel van dat grote geheel. Het labyrint heeft me geleerd mijn levenspad met vertrouwen te bewandelen. Het lopen door deze bijzondere geometrische vorm brengt mij balans, op alle gebied. Het heeft me thuis gebracht, thuis bij mezelf. Mijn liefde voor mythen en sprookjes helpen mij creatief en nieuwsgierig het leven te beschrijven.

Menselijke lapjesboom
"Doe je dat eigenlijk ook niet in je werk? Jij bent drempelhoedster en coach, en je helpt mensen om een stap te zetten in hun leven. Is dat niet een beetje wat die boom ook doet? Maar dan kan je bij jou terecht en ook woordelijk met iemand praten. Uiteindelijk moet je het zelf doen, moeten de mensen die bij jou komen, moeten het echt zelf gaan doen. Maar misschien zit ik hier toch te praten met een menselijke lapjesboom." - programmamaker Pascal van Hulst tijdens een
interview rondom de lapjesboom van Overasselt voor de podcast reeks Verborgen Verhalen van de ANWB

Inspiratie borrelt uit vele bronnen, waaronder bomentrainingen van o.a. Dusty Miller 13th en Jos Kleijnen, labyrintwijsheid van o.a. Tony Christie en Sig Lonegren, (levens)priesteres trainingen van Jên Miller, Karin Schlüter en Marion van Eupen, rouwvrouw opleiding van Linda Wormhoudt, Kleuren-Wijs gedachtengoed van Wilga Zibel en mijn gezonde verstand en goede hart. 

Ik ontwikkel natuurtrainingen, geef lezingen en schrijf praktische werkboeken. Ik was een van de eindredacteuren voor o.a. het boek Wegwijs in het labyrint van LabyrintWerk en de Kleuren-Wijs boekenreeks van Wilga Zibel. Met ingang van 2022 geef ik de training Werken met het labyrint bij het Jungiaans Instituut in Nijmegen. Sinds 2011 run ik samen met mijn man Jack Peters de Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn.

Je vindt bij mij een vertrouwelijke en betrouwbare sfeer, waar alle ruimte is om te zijn wie je bent. Ik bied je een open blik, breng je graag naar de kern, inspireer met humor en een sprankel. Met mijn handen en voeten op de aarde, en open voor de spirituele kant van het leven.

Woorden die ik in 2022 met me meeneem, zijn toewijding, daadkracht en vernieuwing. Ik deel ze graag met jou.

Hartelijke groet,


/ | \

Cawen inspireert elke maand:
een portie inspiratie uit het dagelijks leven
nieuwe artikelen
komende activiteiten

Meld je aan!

"Er is niks mis met het hebben van een boom als vriend."

- Bob Ross