welkom bij Carin Wennink
 

Contact

Cawen
ontdek jouw natuur en de natuur

Labyrinspiratie
waar je in het labyrint je inspiratie vindt

Awen
voor een vonk van inspiratie

 

Carin Wennink

Uden (N-Br) / Telefoon 06 11 58 72 04
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel 's-Hertogenbosch nummer 62936255


Aanmelden voor de 'Cawen inspireert'-nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief met inspiratie, natuurlijk iets natuurlijks en het overzicht van de komende activiteiten. Je ontvangt 'm elke maand.

 


Social media

FaceBook : carin.wennink

FaceBook pagina : Op stap met Cawen

Instagram : carinwennink

LinkedIn : Carin Wennink

YouTube : Carin Wennink


LabyrintWerk

Ik ben lid van LabyrintWerk, het netwerk van labyrintwerkers in Nederland en België. Op de website vind je labyrinten om te bezoeken, labyrintwerkers om te ontmoeten en activiteiten om aan deel te nemen.

Samen met een groep leden van LabyrintWerk schreef ik het boek 'Wegwijs in het labyrint, een reisgids om thuis te komen'.Privacyverklaring

De gegevens die ik van jou ontvang, worden enkel gebruikt om je op je eigen verzoek op de hoogte te houden van bijvoorbeeld mijn nieuwsbrief, je aanmelding of vraag. Onderaan elke nieuwsbrief vind je de mogelijkheid om je af te melden. Privacy is belangrijk voor mij, daarom zal ik je gegevens niet verkopen, verhuren of aan derden geven. Lees hier het uitgebreide artikel over mijn privacy beleid.


/ | \

 

 

 

 

“Soms bedenk ik wel zes onmogelijke dingen nog voor het ontbijt!”

- Pippi Langkous

/ | \

Cawen & Labyrinspiratie

welkom@cawen.nl

bel 0611587204