Welkom bij Cawen

Dagdeel workshops

Ja! Samen buiten spelen!

Buiten is goed voor je gezondheid, voor zowel lichaam als geest. Ontspan, laad je op en laat je inspireren met de natuur en de kosmos als je leermeesters. Open je blik tijdens een Cawen velddag en geniet bij je volgende wandelingen in de natuur nog meer dan je al deed.

Deze workshops duren een dagdeel, zo'n uur of twee in de ochtend of avond.

/ | \

 • Bomen met het bos
  Een boswandeling met wijsheid van de bomen. Uit verschillende tradities en bronnen: Britse bomensjamaan Dusty Miller 13th, Fred Hageneder, Jos Kleinen, jouw bron, mijn bron. Acht keer per jaar stilstaan bij het seizoen en jouw plek daarin, op woensdagochtend of zaterdagochtend.
  Ochtend workshop. Kosten €20. Zie de agenda voor de eerstvolgende wandeling, meld je meteen aan of lees hier meer.

/ | \

 • In het bos van donker
  Kijken in het donker wat je allemaal kunt zien. Of misschien gaat het over waarnemen? Ontdek het donker, ontdek de kracht van je zintuiten. Voor deelnemers van 9 tot 99 jaar. Drie keer in de donkerste wintermaanden samen met Hanny den Boer van MetHanny en mij op stap!

  Avond workshop. Kosten: €20 per gezin, €10 per persoon. De wandelingen voor de winter van 2023/2024 moeten nog gepland worden.

/ | \

 • Zonnewende viering
  Verbinden met de natuur, verbinden met het universum, verbinden met jezelf. De steencirkel en het labyrint helpen je daarbij.‚Äč Met een Aarde ceremonie (midzomer, dinsdagavond 20 juni 2023) of Vuur ceremonie (midwinter, woensdagavond 20 december 2023).
  Avond workshop. Kosten: €20. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. je aan of lees hier meer.

/ | \

Wat zijn de ervaringen van mijn gasten?
Lees het hier.

/ | \

Wil je je aanmelden of heb je een vraag?
Neem meteen even contact met me op: bel 06 11 58 72 04 of stuur een mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nu nog niet maar een volgende keer wel?
Blijf op de hoogte via de 'Cawen inspireert' nieuwsbrief.

Zin in een hele dag buiten?
Kijk bij de dagworkshops.


/ | \

Het leven is een mysterie om geleefd te worden,
geen probleem dat opgelost moet worden.

- Soren Kierkegaard