welkom bij Carin Wennink

Avondwandeling in de volle maan

Buiten zijn onder de avondzon, de maan of met de sterren. Een fijne avondwandeling in de steencirkel of door het houten labyrintbord op je schoot. Ontspannen, opladen, inspireren.


Genieten van het zwerk en de natuur

De nieuwe maan biedt je de duisternis van waaruit je nieuwe plannen kunt starten. De donkerte van de aarde, waarin nieuwe zaden verborgen liggen, wachtend tot jij hen naar buiten brengt.

De volle maan werpt een magisch licht op je wandeling. Een moment van voltooiing en verbinden met het licht van deze maan.

Verbinden met de natuur om je heen, de eeuwige cyclus van kiem, groei, vrucht, oogst, verval en opnieuw kiemen. Gedragen door de steencirkel of het labyrint.
 

Vriendjes met het donker

We leven in een maatschappij waar we met een druk op de knop licht naar voren kunnen toveren, zo veel we willen en waar we maar willen. Door deze continue overbelichting raken onze ogen de kunst kwijt van het in het donker zien. Deze avond nodig ik je uit zo veel mogelijk in het donker te verblijven. Het labyrint met de kronkelende paden zal wat verlicht zijn, maar de steencirkel zal - behalve door eventueel maanlicht - donker zijn. Geef je ogen de kans om te wennen aan het donker en laat je verrassen door hoeveel je zult kunnen zien. Van je omgeving, van de natuur, van de sterren in de hemel.

 

Weersvooruitzichten

Je zult buiten zijn, ook als het (licht) regent. Neem die spullen mee waardoor je droog blijft of droog naar huis kunt. Draag kleding waarin je vrij kunt bewegen en waarvan het oké is dat ze eventueel vuil worden. Denk aan schoenen, zodat je binnen en buiten gepast schoeisel kunt dragen.


Praktische informatie

Datum & tijd:
nieuwe data komen binnenkort !
van 20:00 tot ongeveer 21:30 uur, je bent welkom vanaf 19:30 uur

Locatie:
Je bent welkom in de steencirkel, gelegen tegenover Schaapsdijkweg 15 in Langenboom

Bijdrage:
€15,-

Aanmelden:
Stuur je aanmelding of vraag aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heb je een groepje mensen met wie je dit samen wilt beleven of heb je een specifieke datum?
Mail of bel en we maken een afspraak op maat.


Tot dan!
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

/ | \

Sta stil bij de langste dag
zondagavond 18 juni

/ | \

bomendag in het Leuke Bosje
zaterdag 24 juni

/ | \

bomen met het bos
woensdagochtend 28 juni

/ | \

Boek & Bordje april-actie
verlengd t/m zondag 14 mei!

/ | \