Welkom bij Cawen

Open je blik, open je hart

Gewoon jezelf zijn

De natuurt toont je een grote harmonie opgebouwd uit veel verschillende elementen. Samen met bloemen, dieren, aarde, wind, zon en sterren vormt een boom een prachtig geheel. Hij is in zijn element. De boom is gewoon zichzelf, namelijk een boom. Hij hoeft ook niet iets anders te zijn, zoals een steen, of een bloem, of een vis. Wees als een boom of een vis of een steen. Wees gewoon jezelf. Onderdeel van het geheel. De natuur doet het je elke dag voor.


Cawen: drempelhoedster & blikopener

Zeg het oude gedag, zet een nieuwe stap of verbind je weer met jouw waarom je doet wat je doet. Onderzoek je vraagstuk eens tijdens een consult in de natuur of raadpleeg je eigen wijsheid in het labyrint.

Vind je het leuk om je liefde voor de natuur te verdiepen, kun je een van de online natuurtrainingen volgen. Er zijn velddagen waarop je met gelijkgestemden buiten kunt spelen, bijvoorbeeld bij Bomen met het bos of maak tijd om te genieten van een MaanMoment.

Graag kom ik naar je toe voor een interactieve lezing of een gastcollege over de natuur, het jaarwiel of de wijsheid van bomen.
 

Graag tot ziens bij Cawen!

PS
Op de hoogte blijven?
Meld je aan voor de Cawen inspireert nieuwsbrief!


/ | \

- Boek&Bordje actie -

mei-actie: €58 i.p.v. €63,50
geldig t/m 31 mei

- maanmoment -

maandagavond 13 juni
in steencirkel en/of labyrintbord

- midzomer viering -

de kracht van midzomer
maandagavond 20 juni

- bomen met het bos -

in het bos met bomenverhalen
woensdagochtend 22 juni