Welkom bij Cawen

Open je blik, open je hart

Gewoon jezelf zijn

De natuurt toont je een grote harmonie opgebouwd uit veel verschillende elementen. Samen met de bloemen, dieren, aarde, zon en wind vormt een boom een prachtig geheel. Hij is in zijn element. De boom is gewoon zichzelf, namelijk een boom. Hij hoeft ook niet iets anders te zijn, zoals een steen, of een bloem, of een vis. Wees als een boom of een vis of een steen. Wees gewoon jezelf. De natuur doet het je voor.


Blikopener en uitlegger

Als je een vraagstuk hebt, kun je te rade gaan in de natuur. De natuur spiegelt je hoe je met je vraagstukken of de situaties in je leven om kunt gaan. Door met een open blik en open hart te kijken, kun je deze boodschappen ontvangen. Ik help je met het oefenen voor zo'n open blik en open hart en ik help je de inzichten om te zetten in praktische stappen.
 

Hoe?

Jij + ik. Uitwisselen, delen, reflecteren. Leven, relaties, werk. Natuur, kosmos, bron.

Zeg het oude gedag, zet een nieuwe stap of verbind je weer met jouw waarom je doet wat je doet. Kies voor een consult in de natuur, raadpleeg je eigen wijsheid in het labyrint of volg een online natuurtraining. Je kunt met gelijkgestemden de natuur verkennen tijdens een velddag, bijvoorbeeld bij Bomen met het bos of een Maan moment.


Ervaringen

Wat zijn de ervaringen van mijn gasten? Lees het hier.
 


/ | \

/ | \

Cawen & Labyrinspiratie

welkom@cawen.nl

bel 0611587204