Welkom bij Cawen

Online training

Jouw tempo, ritme, natuur

Online workshops en training met Moeder Natuur en de Cosmos als je leermeesters. Van thuis uit bezig zijn in de natuur, met de natuur; je eigen ontwikkeling, je eigen omgeving, je eigen tempo.

Hier vind je een oogopslag verschillende online mogelijkheden op een rij.

 • Op stap met Moeder Aarde
  De natuur doet het je elk jaar voor: het eeuwige proces van groei, verval en nieuwe groei. Acht inheemse godinnen nemen je mee in dit creatieproces van zaaien, ontkiemen, rijpen, oogsten en vieren. Je ontdekt hoe jij met jouw creatieprocessen omgaat en doet er nieuwe inspiratie over op.

   
 • Op stap met de bomen I en II
  Deze inheemse bomen nodigen je uit hun kwaliteiten eens bij jezelf te onderzoeken. Je leert jezelf beter kennen met bijzondere gewone bomen als je gids. De training toont je kenmerken en symboliek van de bomen, waardoor geen boswandeling meer hetzelfde zal zijn. 

   
 • Pas op de plaats
  Deze praktische training tussen Aarde en Hemel leert je over verschillende natuurverschijnselen om je heen en boven je. Van je lichaam tot het heelal, van je achtertuin tot de Melkweg. Je weer onderdeel voelen van de natuur en je weer verbonden weten met het heelal.

   
 • Het werkboek Vriendjes met het donker laat je op verschillende manieren kennismaken met het donker. Het is tegelijkertijd een dwarsdoorsnede die je een blik geeft op de Pas op de plaats training.

/ | \

Wat zijn de ervaringen van mijn gasten? Lees het hier.

Wil je een afspraak maken, je aanmelden of heb je een vraag?
Neem even contact met me op! Bel (06 11 58 72 04) of mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Op de hoogte blijven?
Meld je aan voor 'Cawen inspireert', de maandelijkse nieuwsbrief.

 


/ | \

Dod yn ôl at fy nghoed:
terugkeren naar een evenwichtige staat van zijn
letterlijk:
terugkeren naar m'n bomen

- Welsh gezegde