Welkom bij Cawen

Ontmoeting over rouw

Jouw weg van rouw

Na het overlijden van mijn voormalig partner en een paar jaar daarna het overlijden van mijn vader ontdekte ik dat mijn weg van rouw een misschien ongebruikelijke route volgt. Ik ervaar dat mijn gevoel van liefde en dankbaarheid groter is dan een gevoel van rouw of verslagenheid. Natuurlijk mis ik hen op allerlei dagelijkse manieren, maar ik rouw zonder rouw. Ik leef mijn leven met levenskracht en zielerust.

Misschien is mijn weg van rouw raar en ongebruikelijk, misschien doorbreek ik een taboe door mijn manier van 'rouw zonder rouw' uit te spreken. Hoe werkt rouw bij jou? Vind je het fijn om er eens over te praten? Je bent van harte welkom.

/ | \

Ervaringen van deze rouwvrouw

Bij Linda Wormhoudt volgde ik in de winter van '18/'19 de opleiding tot rouwvrouw. Linda leerde mij over het dodenwiel, het rouwwiel en het levenswiel. In de zomer van 2022 schreef ik twee artikelen over mijn rouw: Mijn weg van rouw en Mijn vader missen.

/ | \

Praktische informatie

  • Een ontmoeting over rouw kost €80 per uur.
  • Locatie: mijn praktijk bevindt zich in de Schaapshoeve, p/a Schaapsdijkweg 13, 5453 SE in Langenboom (N-Br). De combinatie praten en wandelen behoort ook tot de mogelijkheden.

Wat zijn de ervaringen van mijn gasten?
Lees het hier.


/ | \

"Er is maar een idee, een seconde, een vriend, een droom, een stap in blind vertrouwen
nodig, om alles voor altijd te veranderen."

- The Universe a.k.a. Mike Dooley