Welkom bij Cawen

Consult in de Negen

Wijsheid van de stenen

De Negen is naam van de steencirkel die bij de Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn, hoort. De steencirkel is bewust zo genoemd, want wie of wat de negen stenen voor jou zijn, kan je tijdens een consult zelf onderzoeken.

Stel je vraag eens aan de wijsheid van de stenen. Leg je situatie voor in hun kring en laat je verrassen door wat jullie uitwisseling je brengt. Ik help je graag met reflecteren, duiden, integreren.

/ | \

Over de steencirkel

Ik schreef een artikel over de steencirkel, met informatie over de uitlijning van de stenen en over de de do's and don'ts tijdens een (onbegeleid) bezoek. Verder vind je mijn blog spinsels het verhaal van mijn spinsels met een steen op een stenendag. Als je nog meer wilt weten, kun je in spinsels zoeken bij kernwoorden megaliet, negen en steencirkel. Het leukste is natuurlijk je eigen ervaring op te doen tijdens je bezoek aan de Negen. Graag begeleid ik je daarbij tijdens een steencirkel consult.

/ | \

Praktische informatie

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Een steencirkel consult duurt een uur en kost €80.
  • Bel 06 11 58 72 04 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het maken van je afspraak of meer informatie.
  • Locatie: de Negen, de steencirkel van de Schaapshoeve, p/a Schaapsdijkweg 13, 5453 SE in Langenboom (N-Br).

Wat zijn de ervaringen van mijn gasten?
Lees het hier.


Andere mogelijkheden van begeleiding
in en met de natuur zijn:

natuur- of wandel consult


/ | \

"Waar je nu staat, is het cumulatief
van alle keuzes die je ooit maakte."

- CW