Welkom bij Cawen

Dag workshops

Ja! Samen buiten spelen!

Buiten is goed voor je gezondheid, voor zowel lichaam als geest. Ontspan, laad je op en laat je inspireren met de natuur en de kosmos als je leermeesters. Open je blik tijdens een Cawen velddag en geniet bij je volgende wandelingen in de natuur nog meer dan je al deed.

Voor deze workshops kan je je de hele dag onderdompelen in de natuur.

/ | \

  • Bomendag
    Een hele dag buiten spelen met de bomen als je speelmaatjes. Energie-oefeningen met bomen, kijken door de ogen van een bomensjamaan, ontmoeting met de dryade. In de kracht van lente op weg naar midzomer, zondag 4 juni 2023.
    Dag workshop. Kosten inclusief soep en digitale syllabus €80. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. je aan of lees hier meer.

/ | \

  • Stenendag
    Wat is nou die steencirkel van de Schaapshoeve? Is het net zoiets als de hunebedden of zo? Wat kan je er eigenlijk mee? Allemaal vragen die je op deze stenendag kunt onderzoeken. Leer de stenen kennen als dragers van wijsheid en hoeders van de natuur. In de kracht van de midzomer tijd, zondag 2 juli 2023.
    Dag workshop Kosten inclusief soep en digitale syllabus €80. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. je aan of lees hier meer.

/ | \

Wat zijn de ervaringen van mijn gasten?
Lees het hier.

/ | \

Wil je je aanmelden of heb je een vraag?
Neem meteen even contact met me op: bel (06 11 58 72 04) of stuur een mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Nu nog niet maar een volgende keer wel?
Blijf op de hoogte via de 'Cawen inspireert' nieuwsbrief.

Zin in een ochtend of avond buiten?
Kijk bij de dagdeel workshops.


/ | \

"Er is maar een idee, een seconde, een vriend, een droom, een stap in blind vertrouwen
nodig, om alles voor altijd te veranderen."

- The Universe a.k.a. Mike Dooley