Welkom bij Cawen

Vriendjes met het donker

Werkboek uit Pas op de plaats

Een Ierse journalist stelde in zijn artikel over lichtvervuiling de filosofische vraag of we door het gebrek aan het zien van de sterren ook het gevoel van onze plek in het universum kwijt zijn geraakt. Die vraag was mijn inspiratiebron om de online training Pas op de plaats te ontwikkelen. Niet alleen je verbinding met de sterren, maar ook de verbinding met het land waar je woont, helpt je om je plek in het universum te vinden en in te nemen. De Pas op de plaats training bestaat uit negen modules waar je je omgeving onderzoekt: van je lichaam tot het land, van de Zon en de Maan tot de sterren en daar voorbij.

Het werkboekje is opgebouwd uit een uitgebreide inleiding over donker en lichtvervuiling, gevolgd door alle uitleg en opdrachten uit de rubriek Vriendjes met het donker van Pas op de plaats. Je hebt hiermee een dwarsdoorsnede van de Pas op de plaats training in handen, specifiek gericht op het ontdekken van de nacht en het donker. Je kunt het op je gemakje doorlezen en opdrachten kiezen die je doen wilt. Ook kun je de data in je agenda zetten en elke keer op de passende tijd de opdrachten lezen en doen.
 


Praktische gegevens

Locatie: digitaal ontvangen, dus na ontvangst van je betaling snel in jouw eigen huiskamer of studeerkamer of favoriete stoel of ...

Voorkennis: niet vereist

Jouw bijdrage: €9,-

Goed om te weten!
Als je naar aanleiding van dit werkboek besluit de online training Pas op de plaats te volgen, vermeld dan dat je dit werkboek gekocht hebt. Je ontvangt het bedrag van dit werkboek als korting op de trainingsprijs.

Bestellen:
Stuur je aanmelding of vraag aan
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


/ | \ 

"Een overvloed van zijn voedt de ziel."

- Paardenkastanje
Tree Angel Oracle, Fred Hageneder