Welkom bij Labyrinspiratie

Allround Labyrinspiratie training

Gedegen basis, met ruimte voor jouw werkgebied

Eén op één training die je online via skype volgt. Een inspirerende allround training die je een gedegen basis geeft om met het labyrint aan de slag te gaan.

Je kunt putten uit al mijn kennis van en ervaring met het labyrint: over oorsprong, achtergronden, historie, tekenen, maken, toepassen, werkwijzen. Er is veel ruimte om vragen te stellen die specifiek in jouw interesseveld of werkgebied liggen. 

Na deze training heb je veel inspiratie opgedaan om direct aan de slag te gaan met het labyrint, zowel privé als in jouw werkgebied.
 

Good to know

This training can also be given in English.
 

Inhoud van de training

Module 1: kennis
  • Deze eerste module legt de basis. Je maakt een reis door de geschiedenis en oorsprong van het labyrint. Je onderzoekt het verschil tussen doolhof en labyrint, bekijkt verschillende stijlen labyrinten. Daarnaast komt het tekenen van een klassiek driepaden en klassiek zevenpaden labyrint aan bod. 
  • Deze module duurt twee uur.
 
Module 2: toepassen
  • De tweede module staat in het teken van verschillende manieren van werken met het labyrint: o.a. het labyrint als spiegel, het labyrint in combinatie met de chakra’s, combinatie met de omgeving, gebruik van een vingerlabyrint, de achtergronden bij het levenspad en het eigentijds labyrint, werken met het coachingslabyrint, labyrint bij vieringen en gedenkingen, Appleton dance. 
  • Er is ruimte voor een 'train the trainer' situatie. We onderzoeken gezamenlijk hoe het labyrint in jouw werkgebied in te weven is.
  • Deze module duurt drie uur.
     

Praktische gegevens

Datum: in overleg

Locatie: online via skype, dus jouw eigen huiskamer of studeerkamer of favoriete stoel of ...

Voorkennis: niet vereist

Jouw bijdrage: €295,-

Aanmelden:
Stuur je aanmelding of vraag naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..



Reacties van deelnemers

Boeiende informatie om concreet mee aan de slag te gaan

"Recentelijk heb ik bij Carin heel boeiende introductie gevolgd tot labyrinten. Ik heb enorm veel informatie gekregen om mee aan de slag te gaan en tools om de labyrinten opnieuw meer op de kaart te zetten. Het is immers een schitterende methodiek voor verstilling en centering. Een grote behoefte van deze tijd. Dankzij je online training kon ik mij reeds bijscholen tijdens mijn reis door Europa. Zo beschikte ik al over heel wat informatie om concreet mee aan de slag te gaan op het moment dat ik thuiskwam. Dank je, Carin." - Cathy
 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


/ | \ 

Shinrin-Yoku:
Ter ontspanning een bezoek brengen aan het bos
Letterlijk: bosbaden

 - Japans zelfstandig naamwoord