Welkom bij Cawen

Ontmoeting over rouw

Blijf in je hart; daar is Liefde en daar komt Liefde binnen - Tony Christie

Na het overlijden van mijn voormalig partner en een paar jaar daarna het overlijden van mijn vader ontdekte ik dat mijn weg van rouw een misschien ongebruikelijke route volgt. Ik ervaar dat mijn gevoel van liefde en dankbaarheid groter is dan een gevoel van rouw of verslagenheid. Natuurlijk mis ik hen op allerlei dagelijkse manieren, maar ik rouw zonder rouw. Ik leef mijn leven met levenskracht en zielerust.

Misschien is mijn weg van rouw raar en ongebruikelijk, misschien doorbreek ik een taboe door mijn manier van 'rouw zonder rouw' uit te spreken. Hoe werkt rouw bij jou? Waar worstel je mee? Vind je het fijn om er eens over van gedachten te wisselen? Je bent van harte welkom.

/ | \

Rouwvrouw

Bij Linda Wormhoudt volgde ik in de winter van '18/'19 de opleiding tot rouwvrouw. Linda leerde mij over het dodenwiel, het rouwwiel en het levenswiel. Neem contact met me op als je hier meer over wilt weten of als je wilt dat ik een rouwwiel voor je leg.

In de zomer van 2022 schreef ik twee artikelen over mijn rouw: Mijn weg van rouw en Mijn vader missen. Je vindt ze in spinsels, mijn blog. Kijk bij de tag rouwvrouw voor andere artikelen die ik schreef rondom rouw.

/ | \

Praktische informatie

  • Een ontmoeting over rouw kost €80 per uur.
  • Bel 06 11 58 72 04 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het maken van je afspraak of meer informatie.
  • De combinatie praten en wandelen - een gesprek gedragen door de natuur- behoort ook tot de mogelijkheden.

"Bij Carin mag alles wat gezegd wordt of voorbij komt, er zijn en ook weer gaan, zonder oordeel. Ik kan erg waarderen dat ze altijd een breder perspectief vindt. Dat inspireert mij om nieuwe inzichten te onderzoeken. Heerlijk, die safe space!" - MW

/ | \

Wat zijn andere ervaringen van mijn gasten?
Lees het hier.


/ | \

Een reis van 1000 mijl begint met de eerste stap

 - Lao Tse