welkom bij Carin Wennink

Contact

Cawen
ontdek jouw natuur en de natuur

Labyrinspiratie
waar je in het labyrint je inspiratie vindt

Awen
voor een vonk van inspiratie


Carin Wennink

Telefoon 0611587204  |  Uden & Langenboom (N-Br)
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel 's-Hertogenbosch nummer 62936255


Aanmelden voor de 'Cawen inspireert'-nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief met inspiratie, natuurlijk iets natuurlijks en het overzicht van de komende activiteiten. Je ontvangt 'm elke maand.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief


Volg Cawen op social media


De Schaapshoeve

Samen met mijn man Jack Peters run ik de Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn in Langenboom (N-Br). Sinds 2011 bieden we een breed scala aan activiteiten: workshops en cursussen, lezingen en concerten; door onszelf, door anderen, uit binnen- en buitenland. Om te ontdekken, te ontspannen, te genieten, te spelen.


LabyrintWerk

Ik ben lid van LabyrintWerk, het netwerk van labyrintwerkers in Nederland en België. Op de website vind je labyrinten om te bezoeken, labyrintwerkers om te ontmoeten en activiteiten om aan deel te nemen.

Samen met een groep leden van LabyrintWerk schreef ik het boek 'Wegwijs in het labyrint, een reisgids om thuis te komen'.


Moet het echt? Blijkbaar wel. Bij deze dan.

Disclaimer:
Het is goed te weten hoe het zit met aansprakelijkheid. In het kort komt het erop neer dat deelname aan activiteiten, in de praktijk of in de natuur, te allen tijde geheel op eigen risico en uit eigen vrije wil is. Cawen aanvaardt geen aansprakelijkheid bij letsel, schade of verlies. Zowel informatie gedeeld tijdens activiteiten als die op de website aangereikt wordt, mag niet zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden voor commerciële doeleinden.
Lees of download het uitgebreide artikel disclaimer.

Privacyverklaring:
Cawen houdt zich aan het ethisch en medisch beroepsgeheim. Alle informatie die in context van een persoonlijke sessie besproken wordt, wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Ook houdt Cawen zich aan de AVG spelregels. De gegevens die ik van jou ontvang, worden enkel gebruikt om je op je eigen verzoek van informatie te voorzien: bijvoorbeeld voor het toesturen van mijn nieuwsbrief, toesturen van informatie met betrekking tot je aanmelding voor een activiteit of het beantwoorden van je vraag. Onderaan elke nieuwsbrief vind je de mogelijkheid om je af te melden. Dit kan op elk gewenst moment. Privacy is belangrijk voor mij, daarom zal ik je gegevens niet verkopen, verhuren of aan derden geven.
Lees of download het uitgebreide artikel over het privacy beleid.


/ | \

van thuis uit:
Winter Labyrinspiratie Wandeling
start donderdag 2 november

/ | \

driedaagse training
start donderdag 17 november

/ | \

midwinter viering
woensdagavond 20 december

/ | \

digitale natuurtrainingen
starten 1 februari

/ | \