welkom bij Carin Wennink

Aangenaam!

Ik ben Carin Wennink - spirit - mens - vrouw - dochter - zus - tante - vriendin - geliefde - moeder - avonturier van het leven - blikopener - bomenknuffelster - drempelhoedster - inspiratrix - labyrintliefster - leraar - natuurtolk - student -  tante Daroh - verhalenweefster - ... what's in a name?

Mijn dochter (destijds 11) omschreef mijn werk als 'jij inspireert mensen'. Zelf omschrijf ik mijn werk als drempelhoeden. Het proces waarin je iets ouds loslaat en een drempel overgaat op weg naar iets nieuws. Daarbij is mijn uitgangspunt dat als je een vraag stelt, je het antwoord al in je draagt. Soms is het fijn als iemand je helpt dat antwoord bewust te worden. Bijvoorbeeld met een drempelhoedster!

De natuur en de kosmos zijn voor mij grote leermeesters. Ze geven mij een gronding waardoor ik mezelf een waardevol onderdeel voel van dat grote geheel. Het labyrint heeft me geleerd mijn levenspad met vertrouwen te bewandelen. Het lopen door deze bijzondere geometrische vorm brengt mij balans, op alle gebied. Het heeft me thuis gebracht, thuis bij mezelf. Mijn liefde voor mythen en sprookjes helpen mij creatief en open het leven te beschrijven. Ik vertrouw op mijn gezonde verstand, goede hart en innerlijk weten.

Menselijke lapjesboom
"Doe je dat eigenlijk ook niet in je werk? Jij bent drempelhoedster en coach, en je helpt mensen om een stap te zetten in hun leven. Is dat niet een beetje wat die boom ook doet? Maar dan kan je bij jou terecht en ook woordelijk met iemand praten. Uiteindelijk moet je het zelf doen, moeten de mensen die bij jou komen, moeten het echt zelf gaan doen. Maar misschien zit ik hier toch te praten met een menselijke lapjesboom." - programmamaker Pascal van Hulst tijdens een interview rondom de lapjesboom van Overasselt voor de podcast reeks Verborgen Verhalen van de ANWB

Mijn werk als drempelhoedster uit zich in vele vormen. Persoonlijke begeleiding in traditionele setting, wandelcoaching, natuurcoaching of met het labyrint. Voor mij is er meer tussen hemel en aarde, en daarom vind je bij mij ook energetische heling of Melchizedek Labyrinth Healing. Ik ontwikkel natuurtrainingen, geef lezingen en schrijf praktische werkboeken. Ik was een van de eindredacteuren voor o.a. het boek Wegwijs in het labyrint van LabyrintWerk en de Kleuren-Wijs boekenreeks van Wilga Zibel. Sinds 2011 run ik samen met mijn man Jack Peters de Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn. Met ingang van 2022 geef ik als gastdocent de training Werken met het labyrint voor het Jungiaans Instituut in Nijmegen.

Inspiratie voor mijn werk borrelt uit vele bronnen, waaronder bomentrainingen van o.a. Dusty Miller 13th en Jos Kleijnen, labyrintwijsheid van o.a. Tony Christie en Sig Lonegren, (levens)priesteres trainingen van Jên Miller, Karin Schlüter en Marion van Eupen, de rouwvrouw opleiding van Linda Wormhoudt, het Kleuren-Wijs gedachtengoed van Wilga Zibel. De afgelopen jaren ben ik zeer geïnspireerd door het werk van Jacqueline Fay-Hobbs, 'embodying more love on this planet'.

Je vindt bij mij een vertrouwelijke en betrouwbare sfeer, waar alle ruimte is om te zijn wie je bent. Ik bied je een open blik, breng je graag naar de kern, inspireer met humor en een sprankel. Met mijn handen en voeten op de aarde, met mijn hart en ziel open voor de spirituele kant van het leven.

Woorden die ik in 2023 met me meeneem, zijn pauze, meesterschap en verbondenheid. Ik deel ze graag met jou.

Hartelijke groet,

PS
Op de hoogte blijven?
Meld je aan voor de Cawen inspireert nieuwsbrief!


/ | \

Het leven is een mysterie om geleefd te worden,
geen probleem dat opgelost moet worden

- Soren Kierkegaard