Welkom bij Cawen

Online natuurtrainingen

Ja, ik wil meer naar buiten!

De Cawen digitale natuurtrainingen nemen je een jaar lang mee naar buiten. Naar buiten is goed voor je gezondheid, voor zowel lichaam als geest. Ontspan, laad je op en laat je inspireren met de natuur en de kosmos als je leermeesters. Open je blik door zo'n Cawen natuurtraining en geniet bij je volgende wandelingen in de natuur nog meer dan je al deed.

Gedurende een jaar ontvang je negen keer een mooie oproep om de natuur om je heen te ontdekken. Tegelijkertijd kun je je eigen natuur beter leren kennen. Deze digitale natuurtrainingen geven je de mogelijkheid van thuis uit, in je eigen omgeving en in je eigen tempo eens extra naar buiten te gaan.


1. Training
Op stap met de bomen I, II en III

Deze inheemse bomen nodigen je uit hun kwaliteiten eens bij jezelf te onderzoeken. Je leert jezelf beter kennen met bijzondere gewone bomen als je gids. Deze trainingen toont je kenmerken en symboliek van de bomen, waardoor geen boswandeling meer hetzelfde zal zijn. Je kunt kiezen uit drie bomenreeksen.

Start elk jaar op 1 februari. Kosten per training per jaar: zowel digitaal als fysiek lesmateriaal €295 of alleen digitaal lesmateriaal €144. Als je kiest voor alle drie jaargangen, kun je gebruik maken van een speciale prijs. Meld je aan of lees hier meer.


2. Training
Op stap met Moeder Aarde

De natuur doet het je elk jaar voor: het eeuwige proces van groei, verval en nieuwe groei. Acht inheemse godinnen nemen je mee in dit creatieproces van zaaien, ontkiemen, rijpen, oogsten en vieren. Je ontdekt hoe jij met jouw creatieprocessen omgaat en doet er nieuwe inspiratie over op.

Start elk jaar op 1 februari. Kosten per training per jaar: zowel digitaal als fysiek lesmateriaal €295 of alleen digitaal lesmateriaal €144. Meld je aan of lees hier meer.


3. Training:
Pas op de plaats

Deze praktische training tussen Aarde en Hemel leert je over verschillende natuurverschijnselen om je heen en boven je. Van je lichaam tot het heelal, van je achtertuin tot de Melkweg. Je weer onderdeel voelen van de natuur en je weer verbonden weten met het heelal.

Start elk jaar op 1 februari. Kosten per training per jaar: zowel digitaal als fysiek lesmateriaal €295 of alleen digitaal lesmateriaal €144. Meld je aan of lees hier meer.


4. TIP!
Proefles met Plataan

Bestel een proefles! De proefles laat je kennismaken met mijn manier van werken. Het geeft je een extra bomenmodule bestaande uit de documentatie en de visualisatie, waarin Plataan haar wijsheid over in het hier en nu zijn met je deelt. Daarnaast ontvang je de inhoudsopgaven van de Op stap met de Bomen en Op stap met Moeder Aarde trainingen.

Je ontvangt het materiaal per e-mail. Kosten €18. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. meteen of lees hier meer.


5. TIP!
Werkboek Vriendjes met het donker

Ontdek de nachtelijke wereld met het werkboek Vriendjes met het donker. Dit werkboek laat je op verschillende manieren kennismaken met het donker. Het is tegelijkertijd een dwarsdoorsnede die je een blik geeft op de Pas op de plaats training.

Je ontvangt het materiaal (werkboek) per e-mail. Kosten €9. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. meteen of lees hier meer.


Wil je je aanmelden of heb je een vraag?

Neem contact met me op! Bel 06 11 58 72 04 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nu nog niet maar volgend jaar wel?
Blijf op de hoogte via de 'Cawen inspireert' nieuwsbrief.

Twijfels over een training starten na de decembermaand? Laat geld geen reden zijn om niet aan te melden. We komen er wel uit, met bijvoorbeeld gespreide betaling of een wederdienst.


/ | \

Wat zijn de ervaringen van deelnemers?
 
Ik heb versteld gestaan van wat het labyrint en de wijsheid van de bomen voor me hebben gedaan
"Elke ontmoeting met de bomen heeft me veel inzicht gegeven in de kracht van de bomen en zeker ook in mezelf. Ik ben aan deze mooie reis begonnen zonder dat ik wist wat het zou brengen. Ik heb versteld gestaan wat de wijsheid van de bomen voor me heeft gedaan. Het hele jaar heb ik me verbaast over de kracht van de bomen en ze heel vaak (op)gezocht en bewonderd. Bedankt Carin, voor je mooie verhalen en meditaties. Ik heb genoten!" - Ed n.a.v. Dryade als gids in het labyrint (nu: digitale natuurtraining Op stap met de bomen)

Mijn dank is ongekend groot
"Carin, ook de derde bomenserie is weer een prachtwerk geworden. Zo mooi om te zien hoeveel wijsheid er in de inlandse bomen aanwezig is, jij weet ook deze serie weer zoveel kennis te delen. Mijn dank is ongekend groot 🙏🙏🙏." - Erik n.a.v. digitale natuurtraining Op stap met de bomen

Ik merkte een zachte innerlijke leiding die iets in werking bracht
"Toen ik las over het Godinnen-labyrint voelde ik diep van binnen een vreugde sprongetje en heb ik mij meteen opgegeven. Ik was telkens weer verwonderd als na de Godinnenmeditatie een zachte innerlijke leiding iets in werking bracht wat ik met geen woorden kan verklaren. Samen met Carin die met veel helderheid en respect naast je staat en ondersteuning geeft als het nodig is." - Zonnegroet, Ineke  n.a.v. Gaia & godinnen in het labyrint (nu: digitale natuurtraining Op stap met Moeder Aarde)

Ik kan deze cursus iedereen aanraden, op de weg naar verdere bewustwording
"Ik kan uit de grond van mijn hart zeggen, dat ik het een prachtige cursus vindt die diepe lagen kent. De vaste thema's helpen mij om meer bewust te worden van mijzelf in relatie tot de omgeving om mij heen. Ik voel dat ik ook na deze cursus verder uitgedaagd wordt om verder te ontdekken, verbinden, verwonderen. De tekst is voor mij heel uitnodigend en inspirerend. Dankbaar met zoveel uitleg en wijze lessen. Ik kan deze cursus dan ook iedereen aanraden, op de weg naar verdere bewustwording." - Carin, dank voor deze mooie cursus. Veel liefs, Agnes n.a.v. digitale natuurtraining Pas op de plaats

Lees hier meer

/ | \

Een overvloed van zijn voedt de ziel

- Paardenkastanje
Tree Angel Oracle, Fred Hageneder