Welkom bij Cawen

Open je blik, open je hart

Laat je omringen door de liefde van de natuur, jouw natuur. Zeg het oude gedag, zet een nieuwe stap of verbind je weer met jouw waarom je doet wat je doet.

Deze website heeft ook een winkel. Daar vind je o.a. de Op stap met de bomen dryadenkaarten, meditatieve afstemmingen, Dusty Miller's LiveWood & Magick Tools, de proefles met Plataan en het werkboek Vriendjes met het donker. Fijn voor jezelf, fijn om cadeau te geven.

/ | \

"De natuur en de kosmos zijn liefdevolle leermeesters. Ze laten je voelen dat je deel uitmaakt van het Grote Geheel, dat je ertoe doet, door alleen maar te zijn wie je bent. Dat is alles." - Carin

/ | \

Van nature jezelf zijn

Soms zie je zelf niet meer hoeveel kracht en vreugde je van nature hebt. Wat heb je nodig om de schoonheid van aarde en hemel, de schoonheid van jou, weer te (h)erkennen? Ga het proces aan om iets dat je hindert of blokkeert los te laten, over de drempel te stappen en vervolgens met hart en ziel je nieuwe pad vorm te geven.

Dan is het fijn als er iemand is die je helpt herinneren dat zijn wie jij bent, genoeg is. Of iemand die je helpt een nieuwe invalshoek te ontdekken, waardoor je de volgende stap op je pad kunt zetten. Zodat je weer weet dat je alles in je draagt om elke situatie het hoofd (en het hart) te kunnen bieden. Als jouw drempelhoedster en blikopener help ik je in dat proces.

/ | \

Wijze leermeesters

De natuur en de kosmos zijn oeroude leermeesters. Verhalen over de sterren en de natuur worden van generatie op generatie doorgegeven. Ze vertellen over hoe de jongeling op pad gaat, avonturen beleeft en de reis van de held maakt. Vol ervaring en wijsheid om de groep te helpen, keert de held of heldin weer thuis.

De natuur laat zien hoe we samen een geheel vormen, juist doordat iedereen is wie en wat hij is. Zonder te willen veranderen in iets anders, is een boom een boom, een bloem een bloem en een steen een steen. Het is heerlijk om door het bos te lopen, want daar kun je die eenheid van dichtbij ervaren.

Laat je door de natuur helpen op jouw reis door het leven.

/ | \

Boek een persoonlijke sessie, doe mee met een workshop of wandeling, of volg een digitale natuurtraining. Informeer naar de mogelijkheden voor een bostocht op maat. Je kunt mij ook inhuren voor een interactieve lezing of een gastcollege over bijvoorbeeld de natuur, het jaarwiel of de wijsheid van bomen.

Tot ziens bij Cawen,
bij de drempelhoedster,

PS
Op de hoogte blijven?
Meld je aan voor de Cawen inspireert nieuwsbrief!


/ | \

unieke inspiratiekaarten
met bomen in de hoofdrol

/ | \

Labyrinth Experience 2024
zaterdag 14 september

/ | \

Golden Sphere Energetics
zondag 15 september

/ | \

training MLH zelf-healing
NL: za 26 en zo 27 oktober
B: za 23 en zo 24 november

/ | \