Welkom bij Labyrinspiratie

Onderweg naar je bestemming

Onderweg naar je bestemmingLaat je inspireren door de wijsheid van het labyrint. Zeg het oude gedag, zet een nieuwe stap of verbind je weer met jouw waarom je doet wat je doet.

Deze website heeft ook een winkel. Daar vind je o.a. houten labyrintborden, het LabyrintWerk boek Wegwijs in het labyrint en een mooie tip voor de inspiratiekaarten Labyrinth Wisdom Cards. Fijn voor jezelf, fijn om cadeau te geven.

/ | \

"Het lopen van een labyrint geeft vertrouwen dat je altijd, altijd, op je bestemming komt. Dat kan het labyrint je geven." - Carin

/ | \

Thuis bij jezelf

Het labyrint is geen doolhof. Integendeel, het labyrint helpt je keer op keer de weg naar jezelf te gaan. Het lopen door deze bijzondere geometrische vorm brengt balans, tussen hoofd en hart, rust en actie, binnen en buiten. Je kunt met vertrouwen je levenspad bewandelen. Je komt namelijk altijd aan op je bestemming. Sterker nog: je bént er al.

Soms heb je even iemand nodig die je helpt herinneren dat de vraag niet gaat over of je er al bent, maar dat het oké is om te genieten van de reis. Zonder doel ga je niet op pad, dus het is ook zinvol om je bestemming helder voor ogen te houden. Als jouw drempelhoedster en wegwijzer help ik je in dat proces.

/ | \

Op je bestemming zijn

op je bestemming zijnHet labyrint wordt gezien als symbool voor de levensweg, inclusief verrassende wendingen of moeilijke bochten die je tegenkomt op reis naar je bestemming. Je vindt hier een veilige bedding voor het verkrijgen van nieuwe inzichten in lastige situaties. Het labyrint ondersteunt bij persoonlijke ontwikkeling, heling en transformatie.

Waar je ook vandaan komt, iedereen kan in het labyrint zijn of haar vrijplaats creëeren. Je bent op je bestemming.

/ | \  

Boek een persoonlijke sessie, ontdek samen met anderen of volg een online workshop. Informeer naar de mogelijkheden voor een interactieve lezing op locatie of gastcollege over het labyrint. Je kunt mij inhuren voor het meedenken en begeleiden van het aanleggen van een labyrint.

Graag tot ziens bij Labyrinspiratie,

PS
Op de hoogte blijven?
Meld je aan voor de Cawen inspireert nieuwsbrief!


/ | \

crowdfunding
wil je me helpen?

/ | \

Vuur & Actie
zaterdagmiddag 15 juni

/ | \

Melchizedek Labyrinth Healing
op afspraak, ook online!

/ | \

driedaagse training ADP
start donderdag 17 november

/ | \