Welkom bij Labyrinspiratie

Labyrint consult & begeleiding

"Laat op dit pad je hart de gids zijn" - Rumi

Als de buitenwereld rumoerig is, als je veel te doen hebt, als je stoeit met een vraagstuk, als je op zoek bent naar een oplossing, als je iets ouds achter je wilt laten, als je een nieuwe stap wilt zetten, als je nadenkt over zingeving, als je op zoek bent naar de spirituele kant van het leven, als..., als..., als...

Het labyrint biedt een veilige bedding voor het verkrijgen van nieuwe inzichten in lastige situaties. Een wandeling door het labyrint helpt je tot rust komen, laat je gedachten verstillen, geeft je een adempauze. Het pad van het labyrint leidt je naar jezelf, het maakt ruimte voor jou. Voor jouw wijsheid en vindingrijkheid. Thuiskomen bij jezelf.

Het werkt eenvoudig. We ontmoeten elkaar en jij vertelt over je vraagstuk. Je neemt je vraag mee in het labyrint. Gedurende en na je wandeling delen we de ontdekkingen. Zo komen nieuwe inzichten aan het licht.

/ | \

Praktische informatie

  • Een labyrint sessie duurt 1 ½ uur en kost €99.
  • Bel 06 11 58 72 04 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het maken van je afspraak of meer informatie.
  • Locatie: het labyrint van de Schaapshoeve, p/a Schaapsdijkweg 13, 5453 SE in Langenboom (N-Br)


Wat zijn de ervaringen van mijn gasten?
Lees het hier.


/ | \

ontdek je eigen
peper vuur en goud

- Monica Boschman