welkom in de winkel

LiveWood & Magick Tools

Uit de eeuwenoude traditie van de Dusty Millers
 

Wie is Dusty Miller?

Je kunt Dusty Miller zien als een bomensjamaan die werkt met kennis en kunde vanuit de natuur. Hun wijsheid en ervaring wordt al eeuwenlang van generatie op generatie doorgegeven. De Millers hebben een sterke band met bomen en boomenergie. Zij hebben geleerd hoe deze boomenergie behouden kan worden in zogenaamde LiveWood ('LeefHout') instrumenten.

Op de foto zie je de huidige Dusty Miller 14th (links) en zijn vader Dusty Miller 13th. (foto oktober 2008)

/ | \

Wat is LiveWood (LeefHout) en wat kan je ermee?

Bij het maken van LiveWood tools ontvangt Dusty Miller op intuïtieve wijze instructies van de dryade welk hout gebruikt mag worden. In deze respectvolle samenwerking laat de dryade een gedeelte van zijn wezen achter in het hout. Dit LiveWood biedt een thuis voor het levende en intelligente boomwezen, dat zijn eigen kwaliteiten en eigenschappen kent. 

Van het LiveWood worden amuletten en talismans gemaakt, bijvoorbeeld in de vorm van een hanger, staf of wandelstok. De dryade in het LiveWood helpt je met zijn specifieke kwaliteiten bij vraagstukken, bijvoorbeeld voor bescherming, genezing of persoonlijke ontwikkeling.

Ook maken de Dusty Millers magick tools, gemaakt van natuurlijke materialen gecombineerd met vastgelegde gedachtenpatronen en hun eigen RuneScript. Ze maken bijvoorbeeld money magnets en wekken de energie in double terminated healing crystals. Ook kunnen zij op aanvraag een specifieke spreuk voor jou vastleggen. Met deze bijzondere instrumenten willen de Dusty Millers je ondersteunen op je levenspad.

(Op de foto zie je voorbeelden van LiveWood instrumenten. Dit is niet onze voorraad.)

Dusty 13 zei graag:
“Geloof ons niet, onderzoek zelf wat bij jou past!“

/ | \


Assortiment & prijzen

Uit naam van de Millers bieden we je hun LiveWood instrumenten & Magick Tools aan.

  • Er is een ruime voorraad Elder Shields, er zijn pixie pences en er zijn LiveQuartz healing crystals. Zie hieronder voor een voorbeeld van het instrument en prijsinformatie. Deze instrumenten kunnen we je toesturen. 
  • Er is een kleine voorraad speciale tools, zoals Healing Wands en Knotty Oaks. Je bent van harte welkom om te komen kijken of een van deze instrumenten bij jou hoort. Prijzen vanaf €150. 


LiveWood / LeefHout bekijken, ervaren, kopen, of heb je vragen?

Neem contact op met Carin Wennink (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Jack Peters (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) voor meer informatie of het maken van een afspraak.


/ | \

- ELDER SHIELD -

LiveWood - Vlier

Elder Negative Energy Shield
 of Elder Stress Deflector
prijs: €100,-


/ | \

- PIXIE PENCE -

Magick Tool

   Money Magnet
prijs: €25,-


/ | \

- HEALING CRYSTAL -

Magick Tool

Double Terminated LiveQuartz Healing Crystal
prijs: €35,-


/ | \

Cadeautje!

In de winkel vind je nu ook de Dusty Miller's Keep You Safe RuneScript! Het is een cadeau van Dusty 13 als zegen en spreuk om veilig door het leven te gaan. Je drukt de Keep You Safe RuneScript af en legt hem daar waar je hem vaak kunt zien. Ik heb er eentje op de voordeurpost gehangen en er ligt er eentje bij mijn sleutelbakje. Zo zie ik deze zegen elke keer dat ik de deur uit ga en ook weer zodra ik thuiskom.


/ | \

Meer weten over Dusty Miller & LiveWood?


/ | \

Apple Healing Wand op de Schaapshoeve

Bij zijn laatste openbare Walk 'n' Talk in 2016 vroeg Dusty Miller 13th ons de zorg over te nemen voor een van zijn Apple Healing Wands. Deze bijzondere Healing Wand is beschikbaar voor iedereen die heling of verzorging nodig heeft. Je kunt je daarvoor aanmelden. Lees er meer over op deze pagina.


/ | \

Als je altijd probeert om normaal te zijn,
zul je nooit ontdekken hoe uitzonderlijk je kunt zijn

- Maya Angelou