welkom in de winkel

Wegwijs in het labyrint

Om trots op te zijn! Samen met een groep Nederlandse en Belgische labyrintwerkers werkte ik aan dit prachtige nieuwe boek, waar we stem gegeven hebben aan het labyrint. Gebundelde wijsheid over het labyrint, met veel prachtige foto's om de smaak te pakken te krijgen. Een boek voor mensen die het labyrint net ontdekt hebben en ook voor mensen die hun plezier in labyrinten willen voeden met andere inzichten en mogelijkheden.
 

Een reisgids om thuis te komen

Het labyrint heeft één enkel pad dat slingerend naar binnen leidt. Je hoeft slechts het pad te volgen om in het centrum uit te komen. Inzichten en inspiratie neem je mee terug naar buiten. Het labyrint helpt je tot de kern te komen en antwoorden in jezelf te vinden. Door in vertrouwen voort te gaan op je pad, reis je naar jouw bestemming.

Wegwijs in het labyrint nodigt je uit op reis te gaan. Je kunt dit boek zien als een gids waarin je van alles kunt ontdekken over het labyrint. Van geschiedenis tot gebruiken, van mythes tot zelf maken en van bedoeling tot bestemming. Een boek dat je oproept het labyrint zelf te gaan ervaren of met anderen te beleven. Het labyrint biedt reizigers waar ook ter wereld de gelegenheid thuis te komen op de reis van hun leven.

In een doolhof verlies je de weg,
het labyrint wijst je de weg

In Wegwijs in het labyrint deelt een groep labyrintwerkers haar ontdekkingen in het labyrint. De groep maakt deel uit van LabyrintWerk.nl. De leden bieden workshops en trainingen met het labyrint aan, gebruiken het in coaching en therapeutisch werk, maken labyrintkunst of hebben een labyrint dat vrij toegankelijk is.
 


Inkijkexemplaar

Bekijk hier de eerste elf pagina's van Wegwijs:


Gegevens boek

 • Titel:Wegwijs in het labyrint, een reisgids om thuis te komen
 • Auteur: LabyrintWerk.nl / LabyrintWerk.be (website)
 • Eindredactie: Monica Boschman, Jan-Willem de Goeij en Carin Wennink
 • Uitgever: MB Communicatie, Gassel, februari 2021
 • Uitvoering: 88 pagina’s, hardcover, met leeslint
 • ISBN 978-90-812921-8-4
 • Prijs: € 21,50

Bestellen

Wegwijs in het labyrint is een rijk geïllustreerd boek, 88 pagina's gevat in een hardcover en met leeslint. Het kost €21,50. Fijn voor jezelf, fijn om cadeau te geven.

 • Bij je bestelling in de webshop van de uitgever kun je de kortingscode LabyrintWerk invoeren. Je boek wordt dan binnen Nederland gratis verzonden.
   
 • Je kunt Wegwijs ook op afspraak bij mij ophalen of tijdens een van de activiteiten kopen. Laat me dan even weten hoeveel exemplaren ik voor je mee zal nemen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


/ | \

Vergeet niet dat de aarde geniet van het gevoel van je blote voeten
en dat de wind ernaar verlangt te spelen met je haar

- Khalil Gibran