Op stap met de bomen

Bomen met het bos

bomen met het bosGun je zelf een bijzondere boswandeling. Het bos is een heerlijke plek om te ontspannen, rust te vinden, op te laden. Shinrin-yoku zeggen ze in het Japans. Dat betekent letterlijk bosbaden: een bezoek brengen aan het bos ter ontspanning en heling. Het bos kan je nog meer bieden.

Ga mee en leer het bos bekijken met de ogen van een bomensjamaan. Laat je inspireren door wat je ziet op je pad, de wijsheid die de bomen met je delen. Maak kennis met de eigenschappen en kwaliteiten van dryaden en maak vanuit hart en ziel verbinding met het bos. Laat je omhullen door bomenverhalen van Dusty Miller 13th, Fred Hageneder, Maja Kooistra, Patrice Bouchardon, Jos Kleijnen.

Stilstaan bij en genieten van de wijsheid van de bomen, het seizoen van dat moment en jouw plek daarin. Richt je blik op de natuur om je heen en aanschouw wat er in je aangeraakt wordt. Laat je inspireren door de liefdevolle spiegels die Moeder Natuur je voorhoudt. Shinrin-yoku op zijn best.

Weersvooruitzichten

Je zult buiten zijn, ook als het (licht) regent. Neem die spullen mee waardoor je droog blijft of droog naar huis kunt. Draag kleding waarin je vrij kunt bewegen en waarvan het oké is dat ze eventueel vuil worden. Denk aan schoenen, zodat je binnen en buiten gepast schoeisel kunt dragen. Neem eventueel een flesje water mee voor onderweg.


Praktische informatie
 
 • Datum:
  – zaterdagmiddag 23 maart 2024: Lucht & Inspiratie
  – zaterdagmiddag 15 juni 2024: Vuur & Actie
  – zaterdagmiddag 21 september 2024: Water & Reflectie
  – zaterdagmiddag 14 december 2024: Aarde & Inkeer

 • Wandeling op maat:
  Stel een groep samen van minimaal vier deelnemers, dan plannen we een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 • Tijd:
  Van 14:00 tot ongeveer 16:00 uur

 • Locatie:
  Het Leuk(st)e Bosje van Langenboom (N-Br)

 • Prijs: €25,- per persoon
  Bij deelname aan alle vier de element-wandelingen: €88,- i.p.v. €100,-

 • Aanmelden:
  Stuur je aanmelding of vraag aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Reacties van deelnemers

"Carin helpt je het bos leren bekijken met de ogen van een bomensjamaan; de mythologische, spirituele en energetische kant. We leerden over dryaden, de eigenschappen en kwaliteiten van verschillende bomen en maakten verbinding met het bos. Nogmaals dankjewel Carin Wennink voor je mooie, rustige en boeiende manier van vertellen." - Miriam Van de Laarschot-Aalders

"Dankjewel voor de inspirerende workshop. Je hebt een boeiende, ontspannen verhalen-vertel-stijl. Ik heb genoten van het samen in het leukste bosje van Langenboom zijn." - Hartelijke groet, Anna H.

"Vandaag op stap geweest met Cawen. Onder begeleiding Carin Wennink met verhalen en kennis van Dusty Miller en andere bomenwijzen. Heel bijzonder en een echte aanrader. Het bos is voor mij op een andere, bijzondere manier gaan leven." - Marielle

/ | \

Wat zijn andere reacties van gasten?
Lees het hier

/ | \


Goed om te weten

Wil je je aanmelden of heb je een vraag?
Ben je op zoek naar een boswandeling op maat?
Neem meteen even contact met me op: bel 06 11 58 72 04 of stuur een mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nu nog niet maar een volgende keer wel?
Blijf op de hoogte via de 'Cawen inspireert' nieuwsbrief.


/ | \

Vergeet niet dat de aarde geniet van het gevoel van je blote voeten
en dat de wind ernaar verlangt te spelen met je haar

- Khalil Gibran