Welkom bij Cawen

Spiegelwandeling in de natuur

Ontdek de wijsheid van de natuur

Bomen zijn vrijplaatsen. Zij die weten hoe ze met hen kunnen spreken, zij die weten hoe ze naar hen kunnen luisteren, kunnen de waarheid leren kennen. - Herman Hesse

Met het juiste perspectief vind je ware cadeaus in de natuur. Neem je vraagstuk eens mee het bos in, de duinen of het park. De spiegel die de natuur je biedt, kan je verder helpen op je pad.

Maak een afspraak en dan gaan we samen wandelen. Terwijl we lopen, vertel je over je vraagstuk. Je laat je voor inzichten en antwoorden inspireren wat je ziet in de omgeving om je heen. Ik help je bij het kijken en zien, zodat je je inzichten kunt opmerken en verinnerlijken.
 

Wat je kunt ervaren

Ik schreef twee artikelen in mijn blog over hoe de natuur bijzondere inzichten kan brengen. Dat geeft je een idee wat er zou kunnen ontstaan tijdens een wandelconsult. Lees bijvoorbeeld over de struikeling die me hielp om rechtop te staan of de kijklessen van een blinde hond.
 

Traditionele setting

Voel je je meer thuis bij een gesprek in een traditionele setting, dan is dat ook mogelijk.

/ | \

Praktische informatie

  • Natuurcoaching (een consult verrijkt met spiegelingen uit de natuur) duurt 1 ½ uur en kost €99.
  • Een wandelconsult (traditionele coaching terwijl we wandelen) of traditionele coaching duurt een uur en kost €80.
  • Locatie: in overleg.
  • Afspraak maken: bel 06 11 58 72 04 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het maken van je afspraak of het krijgen van meer informatie.

Wat zijn de ervaringen van mijn gasten?
Lees het hier.


/ | \

May the forest be with you!