Welkom bij Awen

1910 Cawen inspireert: je missie op Aarde voelen, de engel met de wc rol, plataan

 
welkom bij Cawen
Cawen
praktijk voor innerlijke reisbegeleiding
individuele begeleiding - workshops - velddagen
oktober 2019
Beste Carin,

Regen, regen, wat een zegen! De planten halen opgelucht adem en nemen het hemelwater dankbaar op.

Grote dank aan de weergoden en -godinnen. Op een regendag waren ze zo attent en liefdevol om de labyrintwandeling voor mijn groep droog te houden. De enkele zegendruppel die viel, maakte de wandeling compleet. Toen ik als laatste persoon het labyrint groette en verliet, begon het weer te regenen. Al zeven jaar doen de weergoden en -godinnen dit en ze geven daarmee elke labyrintwandeling iets extra's mee. 

Nu zit ik binnen met een kop thee, een boek en een kaarsje.
Klaar voor een kleurrijke herfst.

Hartelijke groet,
Carin
 
'n Snufje Awen
  ZonneGroet
Je missie op Aarde voelen

In september nam ik deel aan de prachtige labyrint workshop van de uit Ierland afkomstige Tony Christie.V
oor een van de oefeningen kregen we de uitnodiging om in contact te komen met de reden waarom je op Aarde gekomen bent en wat je missie of doel is. Oei! Grootse vraag!

In mijn wandeling ervaarde ik een fijn gevoel van op mijn plek zijn in het leven dat ik nu leid, hoe ik mijn leven deel. In de nabespreking deelde iemand dat zij de hoop had gehad om in het labyrint een kant-en-klare functieomschrijving te ontvangen die haar verder zou helpen op haar pad. Zeer herkenbaar, want hoe lang en hoe graag heb ik naar zo'n antwoord verlangd!

In de nabespreking deelde iemand dat zij de hoop had gehad om in het labyrint een kant-en-klare functieomschrijving te ontvangen die haar verder zou helpen op haar pad. Zeer herkenbaar voor mij, want hoe lang en hoe graag heb ik naar zo'n antwoord verlangd!

Fionnuala Christie
antwoordde dat je missie op Aarde niet per se een specifieke baan of taak hoeft te zijn. Je missie kan zich ook uiten in een gevoel. Je herkent dat je op de goede plek zit (in leven, werk, privé), dat je je daar goed voelt, wanneer je je vervult voelt. Zo kun je je missie vervullen zonder dat deze tot uiting hoeft te komen in een specifieke baan of taak.

Waar voel jij dat je op de juiste plek zit?
 
  Snowdon
Engel met de wc rol

Deze kan ik jullie toch niet onthouden.
Nog zo'n bijzondere reisontmoeting.
De mysterieuze ontmoeting met de engel met de wc-rol
 
Uitgesproken
Als er geen verandering was,
zouden er ook geen vlinders zijn.


- (br)onbekend
 
Natuurlijk!
  Herfstequinox 2019
Nog even over de herfstequinox 

Vereerd voelde ik me, toen Birgitte Bosch van Hemelse Woorden mij vroeg met haar samen te werken om haar herfst equinox viering op te luisteren met een verhaal van de bomen.

Meteen dook de Plataan bij mij op, een oude vriend die ik al ken sinds ik als klein meisje in mijn geboortestad liep. Altijd weer verwonderd door die prachtige boom met zijn drakenschubbenbast en bladeren als de hand van de godin.

Ik maakte een verhaal van de boodschap van Plataan die Birgitte aan de viering toegevoegd heeft. Birgitte channelt in deze online lezing Meesters Jezus, Maria Magdalena, Kuthumi en Clara. En van mij krijg je de wijze woorden van de Plataan.

Je kunt de viering bestellen via deze link. De viering blijft actief tot de lente equinox van 2020.
 
 
Jaarwiel: Samhain, feest van de voorouders

Vanuit de oude tijden worden sommige tijden in het jaar gezien als een tijd waarin de sluiers dun zijn. Dat wil zeggen dat het in een dergelijke tijd makkelijker is om contact te maken met andere lagen dan onze dagdagelijkse werkelijkheid. 

Een van die lagen is de laag van de voorouders. In de periode rond 1 november ervoeren onze voorouders een nadrukkelijker aanwezigheid van hun voorouders. Ter ere van dat contact werd er een extra plaats aan tafel gedekt of een extra toost uitgebracht. 

Leuk genoeg zien we de voorouders in onze huidige tijd nog steeds terug in deze periode van het jaar. Vanuit de christelijke traditie wordt op 1 november Allerheiligen gevierd en op 2 november Allerzielen. Zo zijn zij die ons voorgingen, of ze nu voordeden hoe het wel moest of juist hoe het niet moest, in elk geval een keer in het jaar nabij. 
 
Komende activiteiten
  zet een stap
Labyrinspiratie labyrint workshop

Veel mensen zijn op zoek naar nieuwe manieren van zingeving. Een van die manieren is het lopen van een labyrint. Deze workshop laat je het labyrint ervaren in twee delen: in de ochtend kennismaken met het labyrint; in de middag in en met het labyrint aan de slag met je levenspad.

Op vrijdag 11 oktober ben je van harte welkom voor deze fijne workshop in en met het labyrint. Meer informatie vind je hier.
 
  WLW
Labyrinspiratie online workshop:
99x Winter Labyrinspiratie Wandeling


In deze online workshop kun je kennismaken met het labyrint: je leert hoe je een labyrint kunt gebruiken, je leert hoe je een labyrint tekent en je maakt kennis met een aantal verschillende labyrintvormen.

De online workshop start op zaterdag 2 november 2019 en kost €36 voor 14 weken. Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie vind je hier.
 
  samen
Samen eens naar jouw gevoel over je leven kijken?

Zou jij eens nader willen bevoelen hoe jij je missie op Aarde voelt? Heb je een vraagstuk of situatie en is het fijn als er eens iemand met je meekijkt? Ik bied je een open hartelijke blik, breng je graag naar de kern, inspireer met humor. Laat je tijdens ons gesprek dragen door de natuur met een boswandeling, laat je omarmen door het labyrint of weet je gehoed in een rustige, landelijk gelegen gespreksruimte.

Kijk op innerlijke reisbegeleiding of bij het labyrint voor meer inforrmatie of bel me gewoon even. Het nummer is 06 11 58 72 04.
 
 
Vooruitblik naar 2020
  • Pas op de plaats: praktische online training tussen Aarde en Hemel waar je leert over de natuurverschijnselen om je heen en je weer deel voelt van de Aarde en het Universum. Start 1 februari 2020.
  • Op stap met Moeder Aarde: online training waar acht godinnen van eigen bodem (!) je laten zien hoe je net zoals de natuur je eigen creatieprocessen vorm kunt geven. Start 1 februari 2020.
  • Op stap met de bomen: online training waar acht inheemse bomen je de blik van een bomensjamaan geven. Je onderzoekt hun kwaliteiten én de jouwe. Start 1 februari 2020.
  • Cawen bomendag: ontsluier de boodschap van je favoriete boom. Zaterdag 6 juni 2020.
 
Hartelijke groet
  moi!
Als je vragen of opmerkingen hebt, mail of bel me dan gerust.

Graag tot ziens bij een van de activiteiten of in een persoonlijke ontmoeting. Ik kijk er naar uit.

Carin Wennink
Cawen
Cawen - Labyrinspiratie - Awen
www.CarinWennink.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 06 11 58 72 04

Cawen inspireert nieuwsbrieven

Een overvloed van zijn voedt de ziel

- Paardenkastanje
Tree Angel Oracle, Fred Hageneder