Welkom bij Awen

2007 Cawen inspireert: mystica van liefde, taxusdryade spreekt, graanmoeder

welkom bij Cawen
Cawen
praktijk voor innerlijke reisbegeleiding

individuele begeleiding - workshops - velddagen
met natuur, cosmos en labyrint
 
juli 2020
Beste Carin,

De warmte van de zomer doet mij verlangen naar water, naar zee of de rivier. Aan de oever zitten, naar het water kijken. Me verwonderen over de hoeveelheid water die elke seconde voorbij stroomt. Me mee laten voeren naar de zee of juist tegen de stroom in de bron bereiken. En wie wonen er allemaal in dat water, aan dat water? Mijmerende glinsteringen, glinsterende mijmeringen. Fijn om deze zomer weer een week aan een geliefde rivier te verblijven. Ik zet er mijn voeten in, voel de bedding en geniet van de stroom. Waar stroom jij deze zomer?

Hartelijke groet,
Carin
 
'n Snufje Awen
  Anja Steensig
Anja Steensig, mystica van Liefde

Een dierbare vriend nodigde mij uit om eens te kijken naar het werk van Anja Steensig. Zij is mystica, een ander woord heb ik er niet voor. Deze liefdevolle Deense vrouw deelt haar wijsheid op facebook, stelt zich open om Liefde door zich heen te laten spreken en stromen. Anja noemt het God, jij zou er misschien een ander woord aan geven. Haar woorden en de bijna tastbare Universele Liefde raken mij zoals de gedichten van Sufidichters Rumi en Hafez mij oproepen om hart en ziel te zijn, om hart en ziel te leven.

Als je interesse hebt je hartsverbinding te voeden en samen te komen met anderen vanuit Universele Liefde, kan je jezelf aanmelden bij Anja op facebook, de Khooba Heart Circle.
 
Nieuwe spinsels

Ik heb een aantal artikelen toegevoegd aan spinsels, mijn blog:
 
Uitgesproken

Je bent hier om jouw expressie van Liefde te zijn.
Dat is alles.


- Anja Steensig
 
Natuurlijk!
  GrootouderTaxus
TaxusDryade: rijke boodschap over donker

Claudia Miller, de schoondochter van mijn leraar bomensjamaan Dusty Miller 13th, gaf in juni een reeks facebook sessies over verschillende dryades. In een van die uitzendingen kwam een spontane boodschap van de Taxus Dryade over het donker door. Wellicht weet je dat ik elk jaar op de langste dag niet alleen het licht vier, maar ook stilsta bij de terugkeer van het donker. Deze boodschap van de TaxusDryade sluit aan bij mijn kijk op donker.

Met toestemming van Claudia kan je de boodschap in mijn spinsels artikel nalezen of hier op facebook bekijken. De boodschap begint vanaf 43 minuten.
 
 
Jaarwiel: De GraanMoeder ten tijde van lughnasad

De tijd tussen midzomer en het herfstpunt is de tijd van de GraanMoeder. De spirit van het graan woonde in het graan en door het oogsten van het graan, werd deze spirit dakloos. Van de laatste schoof maakten de mensen een onderkomen. De mooiste aren werden tot een pop gevormd, versierd met lappen stof. Deze GraanMoeder of CornDolly werd soms nog in water gedompeld, als zegen voor regen. In een processie droeg men de GraanMoeder door het dorp en ze werd gedurende de winter zorgvuldig bewaard en verzorgd. Bij het ploegen in het nieuwe seizoen, werd de GraanMoeder in de eerste voren in de verse aarde omgeploegd als zegen voor de nieuwe oogst.
 
Mogelijkheden & activiteiten
 
Winkeltje op de website

Om in een oogopslag te kunnen zien wat er allemaal te doen en te beleven is, heb ik een 'winkeltje' aangemaakt op mijn website. Je kunt er terecht om dingen te kopen, zoals labyrintborden of het werkboek LabyrinspiratieDrieluik, je vindt er de cadeautjes die je gratis kunt downloaden, en een overzicht van alle activiteiten.
 
  Het bos in
Bomen met het bos

Hou jij ook zo van wandelen in het bos en zou je nog meer willen ervaren met de bomen? Over de mythologische, spirituele en energetische kant? Tijdens een boswandeling bekijken we het bos vanuit de traditie van mijn leraar, Dusty Miller 13th. Je leert over dryaden, de eigenschappen en kwaliteiten van verschillende bomen en maakt verbinding met het bos.

De volgende wandeling in het bos is op woensdagochtend 12 augustus om 10 uur. Verzamelen bij de Schaapshoeve in Langenboom.
 
 
Komende activiteiten
 • Stenendag:
  Last minute! Zondag 5 juli kun je nog meedoen met de stenendag op de Schaapshoeve. Maak kennis met de steencirkel, bullaun steen en de aardestenen en ontdek hoe je ermee kunt samenwerken.
   
 • Boswandeling
  Woensdagochtend 12 augustus kun je het bos bekijken met een nieuwe blik. Maak kennis met de dryaden.
   
 • Avondwandeling - volle maan
  Buiten zijn onder de avondzon, de maan of met de sterren. Een fijne avondwandeling in het labyrint of de steencirkel. Dinsdagavond 1 september, met volle maan.
   
 • Labyrinspiratie workshop
  Kennismaken met het labyrint op woensdag 9 september. Ontdekken, tekenen, wandelen, onderzoeken.
   
 • Stiltrum stilte dag:
  Op zondag 25 oktober 2020 de dag van de stilte ben je van harte welkom om de stilte in jezelf te onderzoeken. Een fijne dag op de Schaapshoeve, binnen en buiten.
   
 • Tip: The Joy of the Labyrinth:
  Ierse labyrintwerker Tony Christie komt naar de Schaapshoeve voor een bijzondere dag met het labyrint. Altijd weer een dag met diepe wijsheid en een brede lach. Dit jaar op zaterdag 31 oktober.
 
  samen
Individuele begeleiding

Samen eens kijken waar jij stroomt deze zomer? Onderzoeken hoe jouw hart kan groeien? Heb je een vraagstuk of situatie en is het fijn als er eens iemand met je meekijkt? 

Ik bied je een open hartelijke blik, breng je graag naar de kern, inspireer met humor. Laat je tijdens ons gesprek dragen door de natuur met een boswandeling, laat je omarmen door het labyrint of weet je gehoed in een rustige, landelijk gelegen gespreksruimte. Ook een online gesprek behoort tot de mogelijkheden.

Kijk op innerlijke reisbegeleiding of bij het labyrint voor meer inforrmatie of bel me gewoon even. Het nummer is 06 11 58 72 04.
 
  moi!
Hartelijke groet,

Ik vind het leuk om van je te horen en van gedachten te wisselen over wat jij zoal in jouw dagelijks leven ontdekt. Misschien wel naar aanleiding van deze nieuwsbrief! Dus als je vragen of opmerkingen hebt, mail of bel me dan gerust. Je vindt de gegevens onderaan deze nieuwsbrief.

Graag tot ziens in een persoonlijke ontmoeting of bij een van de activiteiten. Ik kijk er naar uit.

Carin Wennink
Cawen - Labyrinspiratie - Awen
www.CarinWennink.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 06 11
58 72 04
 

Cawen inspireert nieuwsbrieven

Een reis van 1000 mijl begint met de eerste stap

 - Lao Tse