Welkom bij Awen

2101: [speciale nieuwsbrief] Nieuw labyrintboek 'Wegwijs in het labyrint'

Wegwijs in het labyrint

Cawen
drempelhoedster & natuurtolk

begeleiding - training - workshops - velddagen
met natuur, kosmos en labyrint
 
januari 2021
Beste lezer,

Deze maand wordt een nieuw Nederlands labyrintboek gelanceerd: Wegwijs in het labyrint, geschreven door een groep labyrintwerkers van LabyrintWerk. Ik werkte er aan mee en behoorde tot het redactieteam. Het is prachtig geworden!

Je leest er alles over in deze extra nieuwsbrief.

Hartelijke groet,
Carin

  Wegwijs in het labyrint
Wegwijs in het labyrint
een reisgids om thuis te komen

 
Om trots op te zijn! Samen met een groep Nederlandse en Belgische labyrintwerkers werkte ik aan dit prachtige nieuwe boek, waar we stem gegeven hebben aan het labyrint. Gebundelde wijsheid over het labyrint, met veel prachtige foto's om de smaak te pakken te krijgen. Een boek voor mensen die het labyrint net ontdekt hebben en ook voor mensen die hun plezier in labyrinten willen voeden met andere inzichten en mogelijkheden.

Het labyrint heeft in verschillende culturen zijn oorsprong en verhalen. Het duikt in elke tijd weer op. Steeds opnieuw zijn mensen gefascineerd door de kracht van deze vorm. In deze tijd kan het labyrint mensen van verwarring naar rust brengen en een pad van vertrouwen zijn. Een labyrint lopen is een manier van reizen die je van een roerige buitenwereld naar je binnenwereld brengt.

Wegwijs in het labyrint
een reisgids om thuis te komen
 
Het labyrint heeft één enkel pad dat slingerend naar binnen leidt. Je hoeft slechts het pad te volgen om in het centrum uit te komen. Inzichten en inspiratie neem je mee terug naar buiten. Het labyrint helpt je tot de kern te komen en antwoorden in jezelf te vinden. Door in vertrouwen voort te gaan op je pad, reis je naar jouw bestemming.
 
Wegwijs in het labyrint nodigt je uit op reis te gaan. Je kunt dit boek zien als een gids waarin je van alles kunt ontdekken over het labyrint. Van geschiedenis tot gebruiken, van mythes tot zelf maken en van bedoeling tot bestemming. Een boek dat je oproept het labyrint zelf te gaan ervaren of met anderen te beleven. Het labyrint biedt reizigers waar ook ter wereld de gelegenheid thuis te komen op de reis van hun leven.
 
In een doolhof verlies je de weg,
het labyrint wijst je de weg.
 
In Wegwijs in het labyrint deelt een groep labyrintwerkers haar ontdekkingen in het labyrint. De groep maakt deel uit van LabyrintWerk.nl. De leden bieden workshops en trainingen met het labyrint aan, gebruiken het in coaching en therapeutisch werk, maken labyrintkunst of hebben een labyrint dat vrij toegankelijk is.

Inkijkexemplaar

Wegwijs in het labyrint is een rijk geïllustreerd boek, 88 pagina's gevat in een hardcover en met leeslint. Hier vind je een inkijkje in het boek, van de eerste elf pagina's.
Inkijkexemplaar

Gegevens

- Titel: Wegwijs in het labyrint, een reisgids om thuis te komen
- Auteur: LabyrintWerk
- Uitgever: MB Communicatie, Gassel, 2021
- Uitvoering: 88 pagina’s, hardcover, met leeslint
- ISBN 978-90-812921-8-4
- Prijs: € 21,50

Bestellen

Tot 17 februari kun je intekenen voor het boek voor €18. Voer zelf bij je bestelling de kortingscode labyrint in en het boek wordt gratis binnen Nederland verzonden. Daarna 17 februari kost het €21,50. Je kunt het bestellen in de webshop van de uitgever, MB communicatie.


  moi!
Met een hartelijke groet

Ik ben heel dankbaar en blij dat ik een van de co-creators van dit mooie boek ben.

Mail of bel me gerust, bij vragen of opmerkingen. En laat het me zeker weten wat je van Wegwijs in het labyrint vindt!

Carin Wennink
Cawen - Labyrinspiratie - Awen
www.CarinWennink.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 06 11 58 72 04

Cawen inspireert nieuwsbrieven

Als je altijd probeert om normaal te zijn,
zul je nooit ontdekken hoe uitzonderlijk je kunt zijn

- Maya Angelou