Welkom bij Awen

2203 aanpassingen social media

welkom bij Cawen

Cawen - Labyrinspiratie - Awen
drempelhoedster met natuur en labyrint

 
aanpassingen social media, maart 2022
 

Beste lezer,

Ik heb al geruime tijd een haat-liefde verhouding met social media. Ik geniet van de mogelijkheden die het me biedt om contact te houden met mensen verder weg en ik kan me erg laten inspireren door het werk van anderen. Aan de andere kant neemt het tijd die ik soms vaak zelfs gedachtenloos op social media doorbreng.

De laatste berichtgeving van het bedrijf Meta Platforms, eigenaar van facebook, instagram, whatsapp, heeft me doen besluiten om deze platformen te verlaten of zo veel mogelijk te vermijden. Naast de altijd al aanwezige algoritmische sturing die me dwars zat, heeft Meta nu openlijk gezegd dat berichten die aanzetten tot haat tegen Rusland tijdelijk toegestaan worden. Zie bijvoorbeeld het bericht op nu.nl op 11 maart 2022. Willens en wetens haatberichten toestaan, naar welke medemens dan ook, daar kan ik mij niet mee verenigen.

Daarom mijn besluit om te stoppen op deze social media kanalen. Ik zal een laatste bericht op facebook plaatsen (namelijk een link naar dit bericht), waarna ik mijn account en bedrijfspagina daar de komende week zal opruimen en afsluiten. Instagram zal later volgen en op whatsapp ga ik door zoals ik al deed, namelijk zo veel mogelijk vermijden.


In verbinding blijven

Ik zou graag met jou in verbinding blijven en met je blijven delen wat me bezighoudt en ook van jou horen wat jou bezig houdt. We kunnen elkaar op de volgende manieren volgen.

Inspiratie, nieuws en activiteiten vind je op de website of in de maandelijkse nieuwsbrief.

Je kunt me berichtjes sturen via signal, een platformonafhankelijke versleutelde berichtenservice. Mijn telefoonnummer blijft gelijk: 06 11 58 72 04.

Op telegram, ook een berichtendienst, heb ik een groep aangemaakt waar je de informatie kunt volgen die ik anders op mijn bedrijfspagina op facebook en instagram deel; dus inspiratie, mooie ontdekkingen, komende activiteiten. Je vindt me daar op CawenLabyrinspiratie. Het is een openbare groep waar je op de berichtjes kunt reageren, alle geposte berichten kunt lezen en specifieke informatie kunt vinden met de zoekfunctie.

UPDATE:
Ik heb een fout gemaakt, ik had een kanaal aan moeten maken in plaats van een groep. De groep is verwijderd en de link naar het kanaal is hetzelfde als hierboven. Ga je mee naar het kanaal? Voor zover dat me dat lukte, heb ik je al toegevoegd aan het kanaal. Fijn als je wilt controleren of je mee overgestapt bent en jezelf te abonneren op het kanaal. Sorry voor de overlast!

Als jij een nieuwsbrief uitstuurt, laat me dat dan alsjeblieft even weten. Ik blijf graag op de hoogte van jouw belevenissen en plannen. Stuur me ajb een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat ik je kan laten weten met welk e-mail adres ik graag op je nieuwsbrievenlijst  zou komen.

Natuurlijk en bovenal kijk ik er naar uit je persoonlijk te blijven ontmoeten, telefonisch bij te praten of een e-brief te sturen.

Heel graag tot ziens,
Carin

 

PS
Meld je aan voor het telegram kanaal voor de Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn
Meld je aan voor het telegram kanaal voor CenterSelf - klank, tai chi, boogschieten

 
 
Cawen - Labyrinspiratie - Awen
persoonlijke begeleiding - training - workshops - velddagen

www.CarinWennink.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   |  06 11 58 72 04

Cawen inspireert nieuwsbrieven

Je hoeft alleen maar in het centrum te staan van wie je bent

- uit het boek Bezield leven van Pamela Kribbe