Welkom bij Awen

2205 Cawen inspireert: Wereld Labyrint Dag, bloeien, pauwenkwaliteit

welkom bij Cawen

Cawen - Labyrinspiratie - Awen
drempelhoedster met natuur en labyrint

 
mei 2022
Beste lezeres, beste lezer,

Het is heerlijk zonnig weer. Dank je wel dat je wat tijd wilt nemen om door mijn nieuwsbrief te neuzen. Ik hou de inleiding kort, dan kun je snel weer buiten spelen. (Kom een keer samen buiten spelen! Het seizoen met velddagen begint weer. Kijk bij de activiteiten in deze nieuwsbrief of in de agenda op de website.)

Hartelijke groet,
Carin

 
'n Snufje Awen
 
  World Labyrinth Day
Zaterdag 7 mei: Wereld Labyrint Dag

Sinds 2008 wordt elk jaar op de eerste zaterdag van mei Wereld Labyrint Dag gevierd. Het is een intiatief van The Labyrinth Society, een Amerikaanse organisatie voor iedereen die labyrinten maakt, onderhoudt, ermee werkt. Op Wereld Labyrint Dag staat de 'Walk as One at 1' centraal. Je loopt in je eigen tijdzone om 13 uur het labyrint. De uitnodiging is om het labyrint te lopen in de gedachte van vrede en harmonie. Zo rolt er een golf van vredige energie over de hele wereld, startend in Nieuw-Zeeland en eindigend in Alaska.

Op mijn website vind je een speciale WLD pagina met informatie, achtergronden en veel suggesties en tips om jouw Wereld Labyrint Dag te vieren. Volgend jaar komen we weer samen in het Schaapshoeve labyrint, afgesproken?

 
Bloeien doe in je eigen tempo. Ook als je allemaal op dezelfde tak woont.

 
Mei-maand Maria- Maand

Uit spinsels, mijn blog:

 
Spinsels

 
Uitgesproken
"Terwijl iemand [het labyrint] loopt,
leert hij naar zijn ziel te luisteren."


- Gernot Candolini

 
Natuurlijk!
 
  Pauwblauw
Kies de kwaliteit die je nodig hebt

Tjonge! Een klein onderzoekje op internet vertelt mij dat pauwen een rijke symboliek dragen. Ze staan voor integriteit, waarheid, eer, schoonheid, en kracht. En voor visie, transformatie, bewustzijn, onsterfelijkheid en wedergeboorte. En dan ook nog voor zelfvertrouwen, leiderschap, humor, levensvreugde en ruimhartigheid. De mindere kwaliteiten (ongeluk, ijdelheid, regenbrenger) vallen in het niet bij deze lange positieve lijst.

Ik geniet van het prachtige pauwblauw en het glinsterend groene verenkleed. Als ik me een feniks voorstel, lijkt het wel wat op een pauw. Met welke pauwenkwaliteit herrijs jij uit het vuur?

 
  Odebaar, brenger van geluk
Relaties van beltain

Beltain markeert het hoogtepunt van de lente, midden tussen lente-equinox en midzomer. Het is een feest van vruchtbaarheid voor land en oogst, dier en mens. Beltain is voor mij een feest van relaties. Het is de samenkomst van vrouwelijk en mannelijk die naar oogst, jongen en nazaten leidt. Prachtig vind ik de symboliek die nog steeds op vele plekken in Europa terug te vinden is: meipalen oprichten, erom heen dansen, optochten om het wilde groen naar binnen te brengen, oude verhalen over het heilig huwelijk tussen de meikoningin en de groene man. Je kunt de relatie met jezelf nu ook eens onderzoeken. Vanuit de samenkomst tussen jou en je innerlijke bron ontstaan je mooiste creaties.

 
Mogelijkheden & activiteiten
 
  Boek & Bordje actie
Boek & Bordje actie!

In de maand mei kun je weer gebruik maken van die leuke combinatie-aanbieding: het mooie labyrintboek Wegwijs in het labyrint, een reisgids om thuis te komen plus de kleine kanjer, klassiek zevenpaden labyrint op beukenhout, doorsnede 20 cm in een pakket. De normale prijs is €63,50, en je kunt het deze maand aanschaffen voor de Boek & Bordje prijs van €58,-. Geldig tot en met 31 mei 2022.

Kijk voor meer informatie in de shop van Labyrinspiratie of plaats je bestelling rechtstreeks via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 
Speciale WLD aanbiedingen bij Monica Boschman
 • Boek Wegwijs in het labyrint: met drie euro korting en gratis verzenden = €18,50; voer hiervoor bij je bestelling kortingscode WLD in.
 • WLD-actiepakket: boek Wegwijs in het labyrint + inspiratiekaarten Labyrinth Wisdom Cards + bonus Nederlandse handleiding van deze inspiratiekaarten voor €35.

 
Komende activiteiten
 • Wereld Labyrint Dag - zaterdag 7 mei 2022
  Lees de WLD pagina vol leuke labyrint suggesties.

   
 • Bomendag - zondag 15 mei 2022
  Heerlijke dag spelen in het bos. Met oefeningen o.a. uit het werk van Mantak Chia en de traditie van Dusty Miller. Kosten: €80,-

   
 • MaanMoment - zondagavond 15 mei 2022
  Stilstaan in de natuur, verbinden met de kwaliteiten van de maan. In de steencirkel of met een houten labyrintbord op je schoot. Deze keer: volle maan van het ontwaken. Kosten: €15,-

   
 • MaanMoment - maandagavond 13 juni 2022
  Volle bloem maan, kosten €15,-

   
 • Stenendag - zondag 19 juni 2022
  Wat is nou die steencirkel en wat kan je ermee? Een dag ontdekken en ontmoeten met de Negen, steencirkel van de Schaapshoeve. Kosten: €80,-

   
 • Midzomer zonnewende - maandagavond 20 juni 2022
  Onderzoek schaduw in de beschermende kracht van het midzomerlicht. Met Aarde ceremonie. Kosten: €20,-

   
 • Bomen met het bos - woensdagochtend 22 juni 2022
  Ga mee het bos in en bekijk het bos van een andere kant. Vanuit de traditie van o.a. Dusty Miller 13th, de Britse bomensjamaan. Dit keer onderzoek je midzomer in de natuur. Kosten: €25,-

 
  samen
Individuele begeleiding

Hoe hou jij je eigen tempo in balans? Welke pauwenkracht wil jij ontwikkelen? Wil je je verder verbinen met je innerlijke bron? Heb je een vraagstuk en is het fijn als er eens iemand met je meekijkt? 

Kom even los van je dagelijkse omgeving. Laat de natuur en het labyrint je een nieuwe invalshoek bieden. Een uniek kijkje in jezelf waarmee je verder kunt. Kijk op de website bij de natuurtrainingen of het labyrint. Of bel me gewoon even. Het nummer is 06 11 58 72 04.

 
Shop in the spotlight

Neem eens een kijkje in de shop op mijn website. Je vindt er allerlei labyrintartikelen: houten labyrintborden om met je vinger te reizen of om mee te nemen in je koffer, het heerlijke boek Wegwijs in het labyrint of de Labyrinth Wisdom Cards van Tony Christie (te bestellen met Nederlands uitlegboekje).

Er zijn ook cadeautjes te vinden, zoals een werkboek hoe je het labyrint tekent. Je kunt ook verschillende labyrinten downloaden om te ervaren of mee te spelen.

 
  moi!
Met een hartelijke groet

Mail of bel me gerust, bij vragen of opmerkingen of als je gewoon eens iets wilt delen. Ik vind het leuk om van je te horen wat jij zoal in jouw dagelijks leven ontdekt. Misschien wel naar aanleiding van deze nieuwsbrief.

Graag tot ziens in een persoonlijke ontmoeting of bij een van de activiteiten. Ik kijk er naar uit.

Carin Wennink
Cawen & Labyrinspiratie
 
Cawen - Labyrinspiratie - Awen
persoonlijke begeleiding - training - workshops - velddagen


www.CarinWennink.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   |  06 11 58 72 04
 
website
LinkedIn
instagram
telegram

Cawen inspireert nieuwsbrieven

Het leven is een reis en als je verliefd wordt op de reis, zal je altijd verliefd zijn

- motive_to_motion