Welkom bij Awen

2207 Cawen inspireert: Melchizedek Labyrinth Healing, proefles met Plataan, rijpen

Cawen - Labyrinspiratie - Awen
drempelhoedster met natuur en labyrint

 
juli 2022
Beste lezer,

Meestal vind je in de introductie een korte persoonijke noot. Iets kleins dat me is overkomen of een voorvalletje dat me aan het denken zette. Afgelopen maand gebeurde er iets groots. Mijn vader is overleden. Na een bijzondere dag omringd door zijn geliefde echtgenote, kinderen en kleinkinderen, piepte hij er 's nachts toen hij even alleen op de kamer was, tussen uit. De tijd van het afscheid en de week die volgde, waren doorspekt met mooie momenten en heel veel synchroniciteiten. Het gemis is groot, maar de liefde en dankbaarheid zijn nog groter.

Gedragen door die liefde kan ik vooruitblikken naar de zomer. In de vorige nieuwsbrief haalde ik Philip Carr-Gomm aan, over balans tussen actie en ontvankelijkheid. Het zal een uitdaging worden die balans te bewaken: komende zomer wordt het hard werken (we gaan het labyrint weer aanleggen!), afgewisseld met mooie reizen (we gaan naar onze bomenleraar Dusty Miller! En naar Oostenrijk voor een tai chi week!). Tussendoor wil ik Thuis zijn, in mijn eigen omgeving en eigen energie. Lezen en studeren, in de tuin scharrelen en wat rommelen, en mijmeren met dierbare herinneringen.

Hartelijke groet,
Carin

 
'n Snufje Awen
 
 
Melchizedek Labyrinth Healing

Afgelopen jaar heb ik twee trainingen bij Tony Christie gevolgd voor het kunnen geven van Melchizedek Labyrinth Healings. Na het inleveren van mijn casussen hoop ik snel akkoord te krijgen dat ik deze sessies officiëel mag gaan aanbieden. Ik kijk er zo naar uit, dat ik het hier vast met jullie deel.

Melchizedek Labyrinth Healing is een energetische heling die gebaseerd is op het Melchizedek Labyrint. Deze healing brengt balans en bekrachtiging voor lichaam en geest. De Melchizedek Labyrinth Healing is ingegeven bij en ontwikkeld door Tony Christie, de spirituele leraar en heler uit Ierland.

De healing bestaat uit twee delen. In het eerste deel wordt het Melchizedek Labyrinth gebruikt om de energiecentra en de energielichamen in balans te brengen. Je wordt hierdoor goed gecentreerd en geaard. In het tweede gedeelte ontvang je Melchizedek Healing Energy, op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Dit verhoogt je frequentie en je energieniveau, waardoor verdere helingsprocessen in jou beter ondersteund kunnen worden.

Een Melchizedek Labyrint Healing geeft je een kalm en ontspannen gevoel, brengt evenwicht in je chakra's en je energieveld, verlaagt stressniveaus en verhoogt energieniveaus, verbetert de kwaliteit van leven en kan een verschuiving in bewustzijn brengen.

Volgende maand in de nieuwsbrief hopelijk de officiële aankondiging en alle informatie compleet op mijn website. Klaar om jullie te ontvangen voor zo'n fijne healing!

 
 
Proefles met de Plataan

Een nieuwe mogelijkheid voor iedereen die van dichterbij wil bekijken hoe leuk de Cawen online natuurtrainingen zijn. Probeer gewoon eens een module uit!

Deze losse module geeft je een duidelijk beeld van zowel de Op stap met Moeder Aarde en Op stap met de bomen trainingen. De module bevat een link naar de documentatie over en met Plataan; de link naar de bijbehorende visualisatie van Plataan; plus de inhoudsopgaven van de syllabus van Op stap met Moeder Aarde en van Op stap met de bomen. Dit totaal geeft je een idee wat er in de syllabus is opgenomen, hoe een module is opgebouwd, hoe het document er uit ziet en hoe de visualisatie klinkt.

Zo kun je van dichtbij kennismaken met mij en mijn werkwijze (en de wijsheid van de prachtige Plataan!). Bestel de proefles voor €18 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 
Nieuwe spinsels
 
 
Uitgesproken
"Jouw hart en mijn hart
zijn heel, heel oude vrienden"


- Hafiz

 
Natuurlijk!
 
 
Rijpen

De juli maand is een maand van rijping. Alles is bevrucht en hoeft nu alleen nog maar te rijpen. Rijp is al een oud woord dat 'geschikt om geoogst te worden' betekent. Ook zijn er verbanden te leggen met betekenissen als scheuren, plukken, openritsen.

Ik vind het wel een interessant concept, als ik er zo even wat verder over nadenk. Wat is rijpen eigenlijk? Wat gebeurt er? Is het een periode van laten gaan of is er toch nog iets te doen? Te verzorgen? Gaat het over ontwikkelen, groeien, of nog iets anders? Kan ik me aan het proces overgeven, dat alles gebeurt in zijn eigen tijd, tot de tijd rijp is? Ik ben benieuwd welke gedachten en gevoelens bij jou opkomen. Laat je wat van je horen?

 
 
Op naar lughnasadh

Rond 1 augustus wordt het zomerse Lughnasadh gevierd. Een feest ter ere van de Keltische zonnegod Lugh en ook van de GraanMoeder. Soms werd voor hem of haar de laatste schoof versierd die in processies geëerd werd. Dank voor de oogst en de voeding die het ons geeft.

Eer de oogst om je heen, bak bijvoorbeeld een appeltaart en deel 'm met je dierbaren. Eer de oogst in jezelf, wat heb je ontdekt in het afgelopen seizoen? En deel ook dat met je dierbaren.

 
Activiteiten & mogelijkheden
 
Komende activiteiten
 • MaanMoment - dinsdagavond 12 juli 2022
  Stilstaan in de natuur, verbinden met de kwaliteiten van de maan. In de steencirkel of met een houten labyrintbord op je schoot. Deze keer: volle maan van de kortste nacht. Kosten: €15,-

   
 • Bomen met het bos - woensdagochtend 10 augustus 2022
  Ga mee het bos in en bekijk het bos van een andere kant. Vanuit de traditie van o.a. Dusty Miller 13th, de Britse bomensjamaan. Dit keer onderzoek je lughnasadh in de natuur. Kosten: €25,-

   
 • MaanMoment - donderdagavond 11 augustus 2022
  Stilstaan in de natuur, verbinden met de kwaliteiten van de maan. In de steencirkel of met een houten labyrintbord op je schoot. Deze keer: volle graan maan. Kosten: €15,-

 
bekijk de hele
agenda
neem een kijkje in de
shop

 
Uit de shop

 
 
Individuele begeleiding

Hoe zit het met jouw rouwprocessen, van dierbare personen of van dierbare situaties? Wil je er eens een labyrint op lopen of je laten omarmen door de natuur? Ben je op zoek naar handvatten om meer in het hier en nu te zijn? Heb je een vraagstuk en is het fijn als er eens iemand met je meekijkt? 

Kom even los van je dagelijkse omgeving. Laat de natuur en het labyrint je een nieuwe invalshoek bieden. Een uniek kijkje in jezelf waarmee je verder kunt. Kijk op de website bij de natuurtrainingen of het labyrint. Of bel me gewoon even. Het nummer is 06 11 58 72 04.

 
 
Met een hartelijke groet

Mail of bel me gerust, bij vragen of opmerkingen of als je gewoon eens iets wilt delen. Ik vind het leuk om van je te horen wat jij zoal in jouw dagelijks leven ontdekt. Misschien wel naar aanleiding van deze nieuwsbrief.

Graag tot ziens in een persoonlijke ontmoeting of bij een van de activiteiten. Ik kijk er naar uit.

Carin Wennink
Cawen & Labyrinspiratie
 
Cawen - Labyrinspiratie - Awen
persoonlijke begeleiding - training - workshops - velddagen


www.CarinWennink.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   |  06 11 58 72 04
website
LinkedIn
instagram
telegram

Cawen inspireert nieuwsbrieven

Geef gehoor aan elke roep
die je geest opwekt

- Rumi