Welkom bij Awen

2208: Melchizedek Labyrinth Healing practitioner, bomenschoolreisje, Tempelhof

Cawen - Labyrinspiratie - Awen
drempelhoedster met natuur en labyrint

 
augustus 2022
Beste lezer,

Zo leuk! Ik volgde een online training over heilige geometrie en er werd een aantal boeken aangeraden. Ze waren inspirend om te lezen en zo mijn kennis te verdiepen. Zoals het toe-val dat dan vervolgens altijd graag wil, raak ik vlak daarna met iemand aan de praat en kan ik huppekee die titels (en de training natuurlijk) als aanrader weer doorgeven. Zo werkt dat.

Heel leuk nieuws: ik ben geslaagd en mag de Melchizedek Labyrinth Healing doorgeven. Yeay! Je leest er in deze nieuwbrief alles over.

Hartelijke groet,
Carin

 
'n Snufje Awen
 
 
Melchizedek Labyrinth Healing Practitioner

Jaa hoera! Ik mag officieel deze healings gaan geven.

Ik heb bij Tony Christie training gevolgd voor het geven van Melchizedek Labyrinth Healings. Deze fijne energetische heling is gebaseerd op het Melchizedek Labyrint. De methode is ingegeven bij en ontwikkeld door Tony Christie, een spirituele leraar en heler uit Ierland.

Op mijn website kun je lezen hoe een Melchizedek Labyrint Healing in zijn werk gaat en wat het je brengen kan (bijvoorbeeld een kalm en ontspannen gevoel, een verlaagd stressniveau en/of een verhoogd energieniveau).

Kom je 'm ook eens ervaren? Je vindt alle informatie hier.

 
Bomenschoolreisje naar Kent

Redelijk spontaan kwam de suggestie om op bomenschoolreisje naar Engeland te gaan. Binnen een paar dagen was de groep compleet, het huisje geboekt en de overtocht geregeld. Als het allemaal zó vlot gaat, dan voelt het voor mij als een grote zegening voor de reis. We genoten van grote oude bomen die we ontmoetten en we zijn dankbaar dat we onze leraar Dusty Miller 13th hebben kunnen bezoeken.

 
 
Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet...

Van de bomen ontvingen we vrolijke en wijze zegeningen in de vele groene wezens die we gezien hebben. Prachtige gezichten verstopt in de groeven van de bast, in een knoest of tussen de takken. Heerlijk om met magische ogen naar de bomen en de wereld om me heen te kijken.

Dit 'psychische verschijnsel' om ergens iets in te herkennen, heet pareidolie. Ik vind het eerder een kunst waarmee je je leven magisch kunt maken. Ik maakte een kort filmpje (3m0s) met voorbeelden met wolk, steen of boom.

Veel plezier met je magische blik!

 
Op bezoek bij de bomen
 • We waren op zoek naar een oude Eik en vonden een Tamme Kastanje. Kijk, wat een prachtige draaiing deze stam laat zien! (0m42s)
 • Ergens anders zochten we een EikenPrins. In plaats daarvan vonden we een EikenMeester. Tjee, wat een prachtige Eikenkracht! (0m30s)
 • Een van de hoofdredenen van ons bezoek aan Kent was om naar de uwe (taxus) te gaan. Zó horen deze woudreuzinnen er namelijk werkelijk uit te zien! (0m43s)

 
 
Op bezoek bij de Tempelhof

In juni was er voor de leden van het LabyrintWerk netwerk een ontmoetingsdag georganiseerd bij de Tempelhof. We kregen er een rondleiding door kunstenaarsduo Huub en Adelheid Kortekaas en zij deelden hun bijzondere visie en missie met ons. In de middag legden we gezamenlijk een labyrint van vlas, dat we natuurlijk ook gelopen hebben.

We raakten aan de praat over energie; van het labyrint, van de plek en er ontstond een spontaan onderzoek naar  energielijnen op de Tempelhof. Hans Baars en ik schreven een artikel over de bevindingen, dat je hier kunt lezen.

 
Nieuwe artikelen & spinsels
Nieuwe videospinsels

 
Uitgesproken

"En vergeet niet dat de Aarde geniet van het gevoel van jouw blote voeten en dat de Wind ernaar verlangt met je haren te spelen."

- Khalil Gibran

 
Natuurlijk!
 
 
Wandelend bos door de stad

Nog tot 14 augustus vind je in de straten van Leeuwarden een wandelend bos. Moet je je voorstellen, honderd dagen lang trekken duizend bomen van straat naar straat. Je hebt gewoon opeens een bos in je straat! Er zijn allerlei andere activiteiten, waar het bos centraal staat natuurlijk, en waar ruimte is voor kunst, gesprekken en nieuwe ideeën. Na hun tour door de stad worden de bomen geplant. Wat een verhalen kunnen zij elkaar vertellen.

Op de website van Arcadia lees ik:
Omdat de reacties op de bomen in de binnenstad zo enthousiast zijn, is er besloten om groepen bomen tijdelijk te laten staan voordat ze vertrekken naar hun eindbestemming. Zo vertelt artistiek leider Bruno Doedens enthousiast: “Hebben we eindelijk een wandelend bos, zegt iedereen ‘laat maar staan’."

Geweldig toch? Wat een gaaf project!

 
 
Lughnasadh

Rond 1 augustus wordt het zomerse Lughnasadh gevierd. Een feest ter ere van de Keltische zonnegod Lugh en ook van de GraanMoeder. Soms werd voor hem of haar de laatste schoof versierd die in processies geëerd werd. Dank voor de oogst en de voeding die het ons geeft.

Eer de oogst om je heen, bak bijvoorbeeld een appeltaart en deel 'm met je dierbaren. Eer de oogst in jezelf: wat heb je ontdekt in het afgelopen seizoen? En deel ook dat met je dierbaren.

 
Activiteiten & mogelijkheden
 
 • Bomen met het bos - woensdagochtend 10 augustus 2022
  Ga mee het bos in en bekijk het bos van een andere kant. Vanuit de traditie van o.a. Dusty Miller 13th, de Britse bomensjamaan. Dit keer onderzoek je lughnasadh in de natuur. Kosten: €25,-

   
 • MaanMoment - donderdagavond 11 augustus 2022
  Stilstaan in de natuur, verbinden met de kwaliteiten van de maan. In de steencirkel of met een houten labyrintbord op je schoot. Deze keer: volle graan maan. Kosten: €15,-

   
 • Last minute tip: tai chi reis naar Oostenrijk, za 20 t/m za 27 augustus
  Ga je mee? Een fantastische kuur om jezelf cadeau te doen. Balans voor lichaam en geest in de ochtend met fijne tai chi lessen en in de middag vrij voor jezelf (een heerlijke bergwandeling misschien?) Ga mee met Jack Peters van CenterSelf (en ik ben er ook weer bij).

   
 • De koesterende meditatieve afstemmingen die ik in april gemaakt heb, staan vanaf deze maand in de shop en kunnen daar aangeschaft worden.
 
bekijk de hele
agenda
neem een kijkje in de
shop

 
 
Individuele begeleiding

Wil jij een Melchizedek Labyrinth Healing sessie ervaren? Of eens je eigen energieveld onderzoeken? Hoe zit het met jouw leylijnen? Wil je je magische blik verder openen of de wijsheid van de bomen raadplegen? Heb je een vraagstuk en is het fijn als er eens iemand met je meekijkt? 

Kom even los van je dagelijkse omgeving. Laat de natuur en het labyrint je een nieuwe invalshoek bieden. Een uniek kijkje in jezelf waarmee je verder kunt. Kijk op de website bij de natuurtrainingen of het labyrint. Of bel me gewoon even. Het nummer is 06 11 58 72 04.

 
 
Met een hartelijke groet

Mail of bel me gerust, bij vragen of opmerkingen of als je gewoon eens iets wilt delen. Ik vind het leuk om van je te horen wat jij zoal in jouw dagelijks leven ontdekt. Misschien wel naar aanleiding van deze nieuwsbrief.

Graag tot ziens in een persoonlijke ontmoeting of bij een van de activiteiten. Ik kijk er naar uit.

Carin Wennink
Cawen & Labyrinspiratie
 
Cawen - Labyrinspiratie - Awen
persoonlijke begeleiding - training - workshops - velddagen


www.CarinWennink.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   |  06 11 58 72 04

Cawen inspireert nieuwsbrieven

Het belangrijkste ingrediënt voor succesvolle magie ben je zelf

 - Patricia Telesco