Welkom bij Awen

2211 Cawen inspireert : Schaapshoeve labyrint, plicht of toewijding, bruisende activiteitenlijst

welkom bij Cawen

Cawen - Labyrinspiratie - Awen
drempelhoedster met natuur en labyrint

 
november 2022
Beste lezer,
 
Ik dacht, dat wordt deze maand een korte nieuwsbrief. Maar het bruist van de activiteiten in de agenda! Dan in elk geval maar een korte introductie.

Geniet van de herfst!
Carin

 
Huishoudelijke mededeling

He verdikkie! Ik heb al twee weken problemen met het ontvangen van e-mails. Vooral op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als het goed is, is dat nu opgelost! *opgetogen rondedansje doet*

Maar.... mocht je van mij na je mailtje niks gehoord hebben, stuur je mailtje opnieuw, bel me ajb even op 06 11 58 72 04 of stuur naar dat nummer een tekstberichtje. Dat kan via signal of whatsapp. Alvast hartelijk bedankt, want ik wil natuurlijk niks van je missen.

 
'n Snufje Awen
 


 
  Aan de slag
Het Schaapshoeve labyrint is terug!

Op 21 februari 2021 hebben we het labyrint ingepakt en op 22 oktober 2022 is het weer uitgepakt. Hoera! De Schaapshoeve heeft weer een labyrint en daarmee heb ik ook weer een prachtig vast labyrint om sessies in te begeleiden en workshops te geven.

Met dank aan de weergoden en -godinnen kunnen we nog gras zaaien. En dan is het wachten tot het labyrint grasgroen is om met je (blote?) voeten te lopen.

Dus nog even geduld voor het labyrint weer toegankelijk is. Neem gerust contact met me op voor meer informatie, zeker als je interesse hebt in een begeleide loop in het labyrint.

 
Actuele spinsels
 • Lees over samhain, dat eind oktober en begin november gevierd wordt
 • Ook de wintertijd van Vrouwe Holle is aangebroken. Lees of luister nog eens naar het sprookje, lees over haar boom de Vlier, of lees het mooie artikel van Annine van der Meer over Vrouwe Holle als inwijdster.
 

 
Uitgesproken
 
Het orakel van
Jeneverbes

Stap vooruit of ga staan
Geef wat het leven van je vraagt
Geef je over aan het evenwicht
Tussen bestemming en vrijheid
Laat los wat slechts ballast is
Maar blijf rechtop in de storm en loop jouw waarheid
Plicht maakt plaats voor toewijding.


- Fred Hageneder

 
Natuurlijk!
 
  Jeneverbes in As, Genk, B.
Als plicht plaatsmaakt voor toewijding

Vorige maand reisde ik naar België om op bezoek te gaan bij Jeneverbes. Deze boom (struik) (boom) heeft de hoofdrol in de allerlaatste module van het derde jaar Op stap met de bomen. Ik heb in het gebied bij As, Genk waar 7000 jeneverbessen staan uitgebreid kennis kunnen maken met deze prachtige boom / struik / wezen.

In het werk van Fred Hageneder over de Jeneverbes vond ik al jaren geleden een zin die me aansprak. Nu ik de Jeneverbes persoonlijk ontmoet heb en onder de bescherming van zijn stekels gezeten heb, raakt de zin me nog dieper. De oproep is: de kwaliteit van Jeneverbes helpt je plicht plaats te laten maken voor toewijding.

Waar kan jij plicht verzaken en kiezen voor toewijding?

 
Activiteiten & mogelijkheden
 
  https://www.cawen.nl/index.php/bosdonker
In het bos van donker

Nieuw! Deze winter kun je drie keer op vrijdagavond met Hanny den Boer en mij een mooie zintuigenwandeling maken. Een avontuurlijke ontdekkingsreis in het donker, voor kinderen en volwassenen van 9 tot 99 jaar.

Met je ogen open in het donker. Voelen met je voeten, horen met je oren, ruiken met je neus, proeven met je tong. Een tocht door het bos, het donker ontdekken, je zintuigen openen. Weet jij eigenlijk wel hoe knap je lijf in elkaar zit als het licht uit is? Met al je zintuigen kan je prima je weg vinden. Zelfs in een donker bos. Zo kun je ontdekken dat het donker eigenlijk helemaal niet zo eng is, maar best leuk om samen op stap te zijn. Het bos leren kennen en de kracht van je eigen zintuigen.

Op vrijdagavond 18 november, vrijdagavond 16 december en vrijdagavond 13 januari, van 19:30 - 20:30 uur. Deze winterse wandelingen worden natuurlijk afgesloten met warme chocolademelk.

Aanmelden kan hier.
/ | \
 
  cawen.nl/index.php/vriendjesdonker
Vriendjes met het donker
 
Dat doet me uiteraard denken aan het leuke werkboekje Vriendjes met het donker. Het laat je op verschillende manieren kennismaken met het donker en helpt je de schoonheid van het donker te ontdekken.

Ik hoop dat je hiermee de schoonheid van het donker kunt (her)ontdekken. Je kunt het voor €9,- bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
/ | \
November
 • Winter Labyrinspiratie Wandeling - start 2 november 2022:
  Hij is van start, maar je kunt nog aanhaken! Online overwinteren in het labyrint. Online kennismaking met het labyrint. Also in English!

   
 • Bomen met het bos - woensdagochtend 2 november 2022:
  Ga mee het bos in en bekijk het bos van een andere kant. Vanuit de traditie van o.a. Dusty Miller 13th, de Britse bomensjamaan. Dit keer onderzoek je samhain in de natuur. Kosten: €20,-
   
 • MaanMoment - woensdagavond 9 november 2022:
  Stilstaan in de natuur, verbinden met de kwaliteiten van de maan. In de steencirkel, in het labyrint of met een houten labyrintbord op je schoot. Deze keer: JachtMaan. Kosten: €20,-

   
 • KennisMakers lezing over het labyrint - dinsdagavond 15 november 2022:
  Lezing voor de Noord Oost Brabantse Bibliotheken. Entree gratis.

   
 • Training Werken met het labyrint bij het Jungiaans Instituut
  Op donderdag 17 november start deze jaarlijkse driedaagse training, met geschiedenis, gebruik en praktisch werken met het labyrint. Docent: Carin Wennink.

   
 • In het bos van donker - vrijdagavond 18 november 2022:
  Winterse donkerwandeling om je zintuigen te openen. Samen met Hanny den Boer en Carin Wennink.

   
December
 • MaanMoment - vrijdagavond 9 december 2022 (ovb):
  Deze keer: BloedMaan. Kosten: €20,-

   
 • Bomen met het bos - woensdagochtend 14 december 2022:
  Dit keer midwinter in de natuur. Kosten: €20,-

   
 • In het bos van donker - vrijdagavond 16 december 2022:
  Winterse donkerwandeling om je zintuigen te openen. Samen met Hanny den Boer en Carin Wennink.

   
 • Midwinter zonnewende viering - dinsdagavond 20 december 2022:
  Dit keer in de steencirkel, als het gras goed gegroeid is ook in het labyrint, en als het gras nog te kwetsbaar is, dan met labyrintborden op je schoot. Kosten: €20,-.
/ | \
 
Boek & Bordje actie!

In de maand november kun je weer gebruik maken van die leuke combinatie-aanbieding: het mooie labyrintboek Wegwijs in het labyrint, een reisgids om thuis te komen plus de kleine kanjer, klassiek zevenpaden labyrint op beukenhout, doorsnede 20 cm in een pakket. De normale prijs is €63,50, en je kunt het deze maand aanschaffen voor de Boek & Bordje prijs van €58,-. Geldig tot en met 21 december 2022.

Kijk voor meer informatie in de shop van Labyrinspiratie of plaats je bestelling rechtstreeks via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
/ | \
 
Van harte aanbevolen:
 • Melchizedek Labyrinth Healing
  Deze energetische heling is gebaseerd op het Melchizedek Labyrint. Het brengt balans en bekrachtiging voor lichaam en geest. Verdere werkingen zijn bijvoorbeeld een kalm en ontspannen gevoel, lagere stressniveaus en hogere energieniveaus, evenwicht in chakra's en energieveld, verbeterde kwaliteit van leven. Boek je sessie hier.

   
 • Tip: Een Ander Gesprek op de Schaapshoeve
  In de afgelopen jaren gaven mensen regelmatig bij ons aan graag eens te spreken over andere dingen. Daarom: Een Ander Gesprek. Elke eerste dinsdagavond van de maand, deelname op donatiebasis. Eerstvolgende avond: dinsdagavond 6 december.

   
/ | \
 
 
Tip voor 2023:
Online natuurtrainingen


De Cawen online natuurtrainingen nemen je een jaar lang mee naar buiten. Naar buiten is goed voor je gezondheid, voor zowel lichaam als geest. Ontspan, laad je op en laat je inspireren met de natuur en de kosmos als je leermeesters. Open je blik door zo'n Cawen natuurtraining en geniet bij je volgende wandelingen in de natuur nog meer dan je al deed.

Elke training kost €99 voor 9 modules die je verspreid over een jaar ontvangt. Inclusief syllabus met uitgebreide informatie en werkwijzen. De trainingen starten op 1 februari 2023. Lees er hier alles over.
/ | \
 
  samen
Individuele begeleiding

Wil je samen eens kijken waar je vast zit in plicht en waar je kunt kiezen voor toewijding? Wil je je kwestie eens in het labyrint onderzoeken? Heb je een vraagstuk en is het fijn als er eens iemand met je meekijkt? 

Kom even los van je dagelijkse omgeving en laat de natuur of het labyrint je een nieuwe invalshoek bieden. Gun jezelf een uniek kijkje in jezelf waarmee je verder kunt. Kijk op de website bij de consulten, natuurtrainingen of het labyrint. Of bel me gewoon even. Het nummer is 06 11 58 72 04.
/ | \
bekijk de hele
agenda
neem een kijkje in de
shop

 
  moi!
Met een hartelijke groet

Mail of bel me gerust, bij vragen of opmerkingen of als je gewoon eens iets wilt delen. Ik vind het leuk om van je te horen wat jij zoal in jouw dagelijks leven ontdekt. Misschien wel naar aanleiding van deze nieuwsbrief.

Graag tot ziens in een persoonlijke ontmoeting of bij een van de activiteiten. Ik kijk er naar uit.

Carin Wennink
Cawen & Labyrinspiratie
 
Cawen - Labyrinspiratie - Awen
persoonlijke begeleiding - training - workshops - velddagen


www.CarinWennink.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   |  06 11 58 72 04
 
website
LinkedIn
instagram
telegram

Cawen inspireert nieuwsbrieven

Het belangrijkste ingrediënt voor succesvolle magie ben je zelf

 - Patricia Telesco