Welkom bij Awen

2303: creatie-kracht-dag, mijn volgende dwaze stap, bescherming en beweging

welkom bij Cawen

Cawen - Labyrinspiratie - Awen
drempelhoedster met natuur en labyrint

Read in English
maart 2023
Beste Carin,

Heb je het gezien, daar rechts boven de datum? Vanaf deze maand is de Cawen inspireert nieuwsbrief op verzoek (thank you, B!) gemakkelijk in het Engels te lezen. Leuk he? Carin goes international! Via de link kom je meteen op de vertaalservice van google terecht. Ik hoop dat de vertaalmachine goed werkt en zo niet: dat er maar een brede grijns op je gezicht getoverd mag worden!

De nieuwsbrief van februari was er nog niet uit, of ik zat al helemaal toegewijd te werken aan een van die ik-kijk-er-naar-uit-plannen waar ik nog niet aan begonnen was. Fijn om mee bezig te zijn. Hoe vormen jouw eerste plannen voor 2023 zich?

Hartelijke groet,
Carin
/ | \
'n Snufje Awen
 
  Cristina McAllister - Love v2
Creatie-kracht-dag
 

Hanny den Boer en ik zijn op vrijdag 24 maart jouw drempelhoedsters. We organiseren een bijzondere dag met ritueel en ceremonie om jezelf en jouw kracht te herijken en te bevestigen. Deze reconsecration of the womb dag biedt vrouwen de mogelijkheid bewust stil te staan, te pauzeren op de drempel, te verbinden met hun kracht en vol vertrouwen de drempel over te gaan.
 

Wil jij het oude loslaten, ben je op zoek naar innerlijke heling en verlang je naar een nieuwe start? Dan is deze Creatie-Kracht-Dag voor jou. Deze speciale dag zal gedragen worden door de veilige bedding van de Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn in Langenboom (N-Br).

/ | \
 
Mijn volgende dwaze stap

De Dwaas staat in de tarot aan het begin van de reis van de held. Hij of zij laat het bekende en vertrouwde achter zich en trekt de wijde wereld in. Elke dag biedt een kans om nieuwe gebieden te ontdekken. De Dwaas roept op tot moed en toont dat je van te voren nooit kunt zien wat er voor je ligt. Je kunt dus maar beter gewoon op pad gaan en alles met vreugde ontmoeten. In dat geval... verzamel ik moed en vreugde, en ga ik maar beter gewoon op pad:

Vanaf nu kun je bij mij terecht voor energetische healing sessies. Voor jou, je huisdier, een bomenvriend of je huis. Op afstand of in een persoonlijke setting. Een sessie duurt 30 tot maximaal 45 minuten en kost €35. Neem contact met me op voor het maken van je afspraak of als je meer wilt weten. Voor een pagina op mijn website ga ik nog wat meer moed verzamelen. Ik vind het een beetje spannend om deze kant van mij te laten zien. Maar ik weet zeker dat de pagina in de april nieuwsbrief zal staan.
/ | \
Spinsels
/ | \
Uitgesproken
"Balans is niet iets dat je vindt, het is iets dat je creëert"

- Jana Kingsford
/ | \
Natuurlijk!
 
  sleedoornpowerrrrr
Bescherming...

De kleine knoppen die op uitbarsten staan, het prille groen of wit dat eruit te voorschijn komt... Zo zacht en teder, klaar om te groeien, springen, uitbarsten. Maar het moet eerst nog groter groeien, sterker worden, en heeft nu dus veel bescherming nodig. Zo ook je verlangens, wensen en eerste plannen: zorg er goed voor. Geef het water en warmte, koester het, en hou het nog even dicht bij je hart.

Het geeft me een beeld van een ei. Jim Kwik zegt over een ei: 'Als een ei door een kracht van buitenaf gebroken wordt, eindigt het leven. Als het ei gebroken wordt door een kracht van binnen, begint het leven. Grootse dingen beginnen altijd van binnenuit.'

Welke grootse dingen liggen er beschermd binnen in jou, tot ze kunnen beginnen?
/ | \
 
... en beweging

Alles goed en wel, met die bescherming en dicht bij je houden, dat is zeker belangrijk. Maar als er geen balans is tussen rust en actie, zal het plan in je ei uiteindelijk geen vorm kunnen krijgen. In deze maand valt de lente-equinox, de tijd waarin nachtduister en daglicht even lang zijn. Tot het daglicht wint en de overhand neemt. Je voelt de energie veranderen: het wordt dan tijd om in beweging te komen, je voornemens te delen, nieuwe inzichten aan je ideeën toe te voegen en plannen uit te werken.

Hoe mooi kan de natuur het aan je voordoen? Geniet van de balans tussen rust en actie, tussen bescherming en vormgeven en laat je meevoeren op het ritme van creatie van Moeder Aarde.
/ | \
Activiteiten & mogelijkheden
 
 • MaanMoment - woensdagavond 8 maart 2023:
  Deze keer: genieten van de volle sneeuwmaan. Kosten: €20,-

   
 • Bomen met het bos - zaterdagochtend 18 maart 2023:
  Deze keer op zaterdagochtend! Wandel in het evenwicht van de lente-equinox. Kosten: €20,-

   
 • Reconsecration of the womb - vrijdag 24 maart 2023:
  Deze creatie-kracht-dag is voor jou als je op zoek bent naar een praktische helingsdag om het oude los te laten en het nieuwe te bekrachtigen. Samen met Hanny den Boer van Met Hanny. Kosten: €127,-.

   
 • MaanMoment - woensdagavond 5 april 2023:
  Deze keer: laat je plannen groeien met de volle eimaan Kosten: €20,-

   
 • Open Praktijkdag Uden - zondag 16 april 2023:
  Kom voor een mini-presentatie over drempelhoeden met natuur en labyrint of kom spontaan kennismaken met mij en mijn werk. Gratis.

   
 • Labyrint workshop - zaterdag 6 mei 2023:
  We combineren Wereld Labyrint Dag en met deze fijne introductie workshop over het labyrint. Samen met Jack Peters van CenterSelf.

   
 • Walk as One at 1 - zaterdag 6 mei 2023:
  Ook als je niet meedoet met de labyrint workshop, ben je van harte welkom voor de Walk as One at 1. Aan het eind van de wandeling kun je even uitklinken en nagenieten in de steencirkel, als wij weer verder gaan met de workshop.

   
 • Bomendag - zondag 4 juni 2023:
  Verdiep je band met bomen door een ochtend oefenen met bomenenergie en een middag met de dryade op pad te gaan. Samen met Jack Peters van CenterSelf.
/ | \
Tip:
Melchizedek Labyrinth Healing

Deze energetische heling is gebaseerd op het Melchizedek Labyrint. Het brengt balans en bekrachtiging voor lichaam en geest. Verdere werkingen zijn bijvoorbeeld een kalm en ontspannen gevoel, lagere stressniveaus en hogere energieniveaus, evenwicht in chakra's en energieveld, verbeterde kwaliteit van leven. Boek je sessie hier.
/ | \
  samen
Individuele begeleiding

Wil je onderzoeken hoe jouw balans tussen bescherming en beweging er nu uitziet? Heb je zin om eens een voorjaarswandeling in het labyrint te maken en te kijken welke plannen al uit kunnen komen? Heb je een vraagstuk en is het fijn als er eens iemand met je meekijkt?

Kom even los van je dagelijkse omgeving en laat de natuur of het labyrint je een nieuwe invalshoek bieden. Gun jezelf een uniek kijkje in jezelf waarmee je verder kunt. Kijk op de website bij consulten, natuurtrainingen of het labyrint. Of bel me gewoon even. Het nummer is 06 11 58 72 04.
/ | \
bekijk de hele
agenda
neem een kijkje in de
shop
/ | \
  moi!
Met een hartelijke groet

Mail of bel me gerust, bij vragen of opmerkingen of als je gewoon eens iets wilt delen. Ik vind het leuk om van je te horen wat jij zoal in jouw dagelijks leven ontdekt. Misschien wel naar aanleiding van deze nieuwsbrief.

Graag tot ziens in een persoonlijke ontmoeting of bij een van de activiteiten. Ik kijk er naar uit.

Carin Wennink
Cawen & Labyrinspiratie
 
Cawen - Labyrinspiratie - Awen
persoonlijke begeleiding - training - workshops


www.CarinWennink.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   |  06 11 58 72 04

Cawen inspireert nieuwsbrieven

Een overvloed van zijn voedt de ziel

- Paardenkastanje
Tree Angel Oracle, Fred Hageneder