Welkom bij Awen

2304 Cawen inspireert: heling, OPU, bescherming

welkom bij Cawen

Cawen - Labyrinspiratie - Awen
drempelhoedster met natuur en labyrint

Read in English
 
april 2023
Beste lezer,

Een paar jaar geleden vroeg iemand op internet zich af 'Hoe vaak kan ik van iets houden?' Het is een uitspraak die ik regelmatig in mezelf op voel borrelen. Vooral in april, wanneer ik zo intens kan genieten van de Japanse kersenbloesem in mijn voortuin. Elk jaar opnieuw vol vreugde alsof ik de bloesem voor het eerst zie. En dat klopt natuurlijk ook, want dit is de eerste keer dat ik de bloesem van déze lente zie.

Het vraagt misschien wat oefening, om nieuw naar de wereld om je heen te kijken. Naar je dierbaren, je thuis, je tuin, je werk. De kosmos helpt je een handje: je kunt elke zonsopgang de mogelijkheid aangrijpen om nieuw te kijken en te zien.

Hartelijke groet,
Carin
/ | \

'n Snufje Awen

 
  heling
Nieuw kijken naar heling

Nieuw kijken deed ik naar mijn praktijk en in de vorige nieuwsbrief kondigde ik nog wat voorzichtig de nieuwe loot aan: energetische heling. Het gaat over een werkwijze waar je niet makkelijk woorden aan kunt geven, maar die een grootse verschuiving in jezelf teweeg kan brengen. Je kunt energetische heling toepassen als je op zoek bent naar balans en ontspanning voor lichaam en geest, als je belemmerende patronen wilt loslaten en een bredere horizon wilt toelaten, als je de kwaliteit van leven wilt verbeteren.

Zoals je aan de woorden kunt zien, ben ik inmiddels al behoorlijk gewend aan deze nieuwe tak. Het voelt als de juiste ontwikkeling op mijn pad en in mijn werk. Je vindt de mogelijkheden bij elkaar op mijn website, in de frequentie van heel-zijn. Ik kijk uit naar onze ontmoeting.

/ | \
 
  Open Praktijkdag Uden
Open Praktijkdag Uden
 

Op zondag 16 april a.s. doe ik mee aan de Open Praktijkdag Uden. Van 11 tot 15 uur ben je van harte welkom voor een informele ontmoeting. Om 11 en 13 uur is er een kleine presentatie om kennis te maken met mij en mijn werk als drempelhoedster, blikopener, wegwijzer. Tussendoor kun je gewoon binnenkomen voor een spontane ontmoeting. In de tuin ligt een drempel voor je klaar om overheen te stappen, je kunt een labyrint lopen en er ligt een blikopener om eens met een andere blik naar de natuur te kijken.

Ken jij mij al maar weet je iemand die wellicht eens met mijn werk kennis zou willen maken? Fijn als je hen op deze mogelijkheid wilt wijzen. Alvast bedankt. Meer lezen kan op deze pagina of meld je meteen aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0611587204. Tot dan!


/ | \
 
 
Balen!
Helaas! Ik ben afgelopen maand mijn zilveren ring verloren. Het is een kleine zilveren ring, breedte 3 mm, met de gravure Carin 21-12-16.

Mocht je 'm toevallig vinden, ergens in Noordoost-Brabant, regio Uden / Langenboom: je maakt me blij als je 'm terug wilt brengen. Ophalen wil ik natuurlijk ook! Mijn telefoonnummer is 0611587204 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dank je wel.


/ | \
 
Spinsels

/ | \
 
Uitgesproken

"Vecht niet tegen wat fout is, leef wat goed is"
- vrij naar Jacqueline Fay-Hobbs

/ | \
 
Natuurlijk!
 
  sleedoornpowerrrrr
Donkere beschermer met helder licht

Toen ik in maart door de natuur reisde, te voet of met de auto, zag ik om me heen vooral witte bloesem: Sleedoorn. Op internet komt de Sleedoorn er op het eerste oog niet zo goed van af. Ongeluk, onenigheid, gevecht, donkere spreuken.

Tussen de regels door komt Sleedoorn ook anders in beeld. Bewaker van geheimen, vinder van balans tussen licht en donker, brenger van magie. Het is de haag die het kasteel van Doornroosje beschermt: je moet je oude gewoonten achterlaten in de doorns voordat je in zuiverheid je doel zult bereiken. De Green Man Essences zeggen over de Sleedoorn: "Circulatie. Helpt de energieën op te nemen die nodig zijn voor het leven. Stabiliseert emoties. Brengt hoop en vreugde. Stimulerend."

Wat roept Sleedoorn bij jou op?

/ | \
 
 
April doet wat ie wil

Ondanks dat na de lente-evening de lichturen per dag steeds langer duren dan de donkeruren, draagt het weerschap nog steeds de winter in zijn bedding. Ik herinner me een april met een hittegolf en eentje met sneeuw. April doet wat ie wil.

Eind van de maand is het weer beltain, het feest van voorjaar, van naar buiten, van samenkomen. Het beeld van het binnenhalen van de groene man en dansen om de meipaal raakt iets oers in mij. Het stelt me op een of andere manier gerust dat de zomerkracht op deze bijzondere manier opgeroepen wordt. Het gebeurt hier en daar nog steeds, trouwens.

Laten wij samen ook de zomerkracht oproepen. Hoe zou jij dat doen?

/ | \
 
Activiteiten & mogelijkheden
 
 • MaanMoment - woensdagavond 5 april 2023:
  Deze keer: laat je plannen groeien met de volle eimaan Kosten: €20,-

   
 • Open Praktijkdag Uden - zondag 16 april 2023:
  Kom voor een mini-presentatie over drempelhoeden met natuur en labyrint of kom spontaan kennismaken met mij en mijn werk. Gratis.

   
 • Labyrint workshop - zaterdag 6 mei 2023:
  We combineren Wereld Labyrint Dag en deze fijne introductie workshop over het labyrint. Samen met Jack Peters van CenterSelf.

   
 • Walk as One at 1 - zaterdag 6 mei 2023:
  Ook als je niet meedoet met de labyrint workshop, ben je van harte welkom voor de Walk as One at 1. Aan het eind van de wandeling kun je even uitklinken en nagenieten in de steencirkel, als wij weer verder gaan met de workshop.

   
 • Bomendag - zondag 4 juni 2023:
  Verdiep je band met bomen door een ochtend oefenen met bomenenergie en een middag met de dryade op pad te gaan. Samen met Jack Peters van CenterSelf.

   
 • Midzomer viering - zondagavond 18 juni 2023:
  Een Aardeceremonie om het punt van midzomer te vieren. In de steencirkel of het labyrint. Samen met Jack Peters van CenterSelf.

   
 • Stenendag - zondag 2 juli 2023:
  Informatie over steencirkels in het algemeen en de Negen, de steencirkel van de Schaapshoeve in het bijzonder, kennismaken met de Negen, werken met de Negen. Samen met Jack Peters van CenterSelf.

/ | \
 
  Melchizedek Labyrinth Healing
Tip:
Melchizedek Labyrinth Healing

Deze energetische heling is gebaseerd op het Melchizedek Labyrint. Het brengt balans en bekrachtiging voor lichaam en geest. Verdere werkingen zijn bijvoorbeeld een kalm en ontspannen gevoel, lagere stressniveaus en hogere energieniveaus, evenwicht in chakra's en energieveld, verbeterde kwaliteit van leven.

Ik ontving een bijzondere reactie na een Melchizedek Labyrinth Healing, die ik graag met je deel. Misschien geeft het je een idee wat zo'n sessie je kan brengen.

"In 2020 verloor ik mijn partner en sindsdien probeerde ik het leven terug te voelen. Weer vreugde te ervaren. Te léven. Ik boekte een Melchizedek Labyrinth healing sessie bij Carin en voelde tijdens de sessie kippenvel, zag beelden, voelde emoties opkomen en weer rustig worden. De healing was intens en werkte nog na.

Carin zelf ervaar ik als iemand die met weinig woorden enorm diep naar de kern gaat. Ze heeft een weten, een wijsheid over zich die niet in woorden hoeft uitgedrukt te worden. Ik voel me bij haar steeds gedragen, gesteund en vooral sterker worden. Dankjewel Carin voor wie je bent en wat je doet."
- Kristien

Lees meer over Melchizedek Labyrinth Healing of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

/ | \
 
  Boek & Bordje
Boek & Bordje actie

Speciaal voor Wereld Labyrint Dag kun je de komende tijd weer gebruik maken van de Boek & Bordje actie: 1x klein Ø20cm labyrintbord + 1x Wegwijs in het labyrint voor de setprijs van €58,- (i.p.v. €63,50). Meer informatie vind je hier of bestel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Geldig tot en met 7 mei 2023.

Bij de uitgever van Wegwijs kun je gebruik maken van speciale prijs voor de set van Wegwijs + Labyrint Wisdom Cards + NL boekje LWC voor €37,50 (i.p.v. €43,95). Klik voor deze actie van MB Communicatie.

/ | \
 
  samen
Individuele begeleiding

Wil je een energetische heling ervaren of een Melchizedek Labyrinth Healing toepassen bij je vraag? Wil je onderzoeken hoe je nieuw kunt kijken naar jouw omstandigheden? Heb je een vraagstuk en is het fijn als er eens iemand met je meekijkt?

Kom even los van je dagelijkse omgeving en laat de natuur of het labyrint je een nieuwe invalshoek bieden. Kies een energetische heling voor een innerlijke verschuiving die je dichter bij jezelf brengt. Gun jezelf een uniek kijkje in jezelf waarmee je verder kunt. Kijk op de website bij consulten, natuurtrainingen, het labyrint of energetische heling. Of bel me gewoon even. Het nummer is 06 11 58 72 04.

/ | \
 
bekijk de hele
agenda
neem een kijkje in de
shop

/ | \
 
  moi!
Met een hartelijke groet

Mail of bel me gerust, bij vragen of opmerkingen of als je gewoon eens iets wilt delen. Ik vind het leuk om van je te horen wat jij zoal in jouw dagelijks leven ontdekt. Misschien wel naar aanleiding van deze nieuwsbrief.

Graag tot ziens in een persoonlijke ontmoeting of bij een van de activiteiten. Ik kijk er naar uit.

Carin Wennink
Cawen & Labyrinspiratie
 
Cawen - Labyrinspiratie - Awen
persoonlijke begeleiding - training - workshops


www.CarinWennink.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   |  06 11 58 72 04

Cawen inspireert nieuwsbrieven

Hou wat ruimte in je hart voor het onvoorstelbare

- HeartMath