Welkom bij Awen

2312 Cawen inspireert: vertragen, lotsdagen, moedernacht

welkom bij Cawen

Cawen - Labyrinspiratie - Awen
drempelhoedster met natuur en labyrint

Read in English
december 2023

  moi!
Beste lezer,

Weten dat vertragen goed voor me is en het daadwerkelijk doen, zijn twee verschillende dingen. Het lukt me al aardig om tussen klusjes en taken in elk geval even te pauzeren. Het voorkomt dat ik van het een naar het ander ren. De pauze is soms zo kort als een enkele bewuste ademteug, een andere keer wat langer met een meditatief kopje thee. Af en toe begin ik de dag met een heuse meditatie of een rebalancing. Ik kom er wel. C-;

Ik wens je een fijne verbinding met de transformerende krachten van het winterse donker, en aan de andere kant van de wende een helder zicht op het nieuwe licht.

Fijne december!
Carin Wennink

/ | \

'n Snufje Awen
 
 
Geef je goede voornemens vorm
 
Doe mee met een van de digitale Cawen natuurtrainingen!

De natuurtrainingen nemen je een jaar lang mee naar buiten. Naar buiten is goed voor je gezondheid, voor zowel lichaam als geest. Ontspan, laad je op en laat je inspireren met de natuur en de kosmos als je leermeesters. Open je blik door zo'n Cawen natuurtraining en geniet bij je volgende wandelingen in de natuur nog meer dan je al deed. Ontdek de natuur om je heen en je eigen natuur.

Lees alles over de verschillende mogelijkheden (creatieproces met Moeder Aarde, wijsheid van de bomen of je plek in het universum) op de website.

/ | \

Meer weten over de online natuurtrainingen?

Bestel een proefles! De proefles Op stap met Plataan laat je kennismaken met mijn manier van werken. In deze losse module geeft je een duidelijk beeld geeft van zowel de Op stap met Moeder Aarde en Op stap met de bomen trainingen.

Bestel het werkboek Vriendjes met het donker! Het laat je op verschillende manieren kennismaken met het donker. Het is tegelijkertijd een dwarsdoorsnede die je een blik geeft op de Pas op de plaats training.

/ | \

 
Jouw inspiratiekaarten voor 2023

Afgelopen januari kon je in de nieuwsbrief inspiratiekaarten trekken. Bij deze de herinnering aan je kaart(en) voor 2023. Ik hoop dat hun boodschap je dit jaar geïnspireerd heeft.

Misschien wil je met terugwerkende kracht een of twee kaarten voor dit (bijna) afgelopen jaar trekken. Besluit dat tijd niet bestaat (er is tenslotte alleen maar nu), open de extra nieuwsbrief van januari en trek alsnog jouw inspiratiekaarten voor 2023.

In januari 2024 kun je via deze nieuwsbrief nieuwe kaarten trekken voor het komende jaar.

/ | \

Spinsels

/ | \

Natuurlijk!
 
 
Lotsdagen

Onze voorouders vierden de overgang naar het nieuwe jaar met een periode van twaalf dagen en nachten. Het was een tijd van het werk neerleggen, van wapenstilstand, van verstilling. Iedereen hield zich hier aan, want als je het toch deed, riep je onheil over jezelf en je stam uit. Deze dagen waren mensen opmerkzaam op voortekens, op het land, het weer, in de sterren. Er werd op kruispunten gezeten, om daar in de toekomst te schouwen. In de nacht werd naar dromen geluisterd, waarbij elke nacht een voorspelling bracht voor een van de de komende twaalf maanden.

Er is tegenwoordig weer meer aandacht voor deze bijzondere periode: de lotsdagen, de twaalf nachten, de heilige nachten, de rooknachten. Er zijn boeken en faceboek groepen waar je je kunt verbinden met de symboliek van deze periode. Misschien wil je een dromenboek bijhouden of voor het komend jaar elke nacht een inspiratiekaartje trekken. Je kunt beginnen op midwinter 21 december of kerstavond 24 december. Misschien wil je juist die twaalf nachten rondom midwinter beleven. Dan begin je op 15 december.

/ | \
Voor jou

Verbind je met de natuur om je heen. Doe eens mee met de digitale natuurtraining Op stap met Moeder Aarde. Van thuis uit de natuur om je heen ontdekken en je creatieproces eens onder de loep houden. Op stap met Moeder Aarde start in het nieuwe jaar, in februari 2024. Een jaar lang en negen inspirerende modules voor €99, om te volgen in je eigen tempo.

/ | \
  Ode aan de Moeders
Moedernacht

Met midwinter ligt alle kracht in de Aarde verborgen. Bomen en planten hebben zich in zichzelf teruggetrokken, zaden wachten verborgen in de donkere schoot op de terugkeer van het licht. In de mensenwereld wordt de avond voor midwinter (of op kerstavond) moedernacht gevierd. Het gaat over de vrouwenlijn die je voorgegaan is, maar ook over verre voormoeders, symbolische voormoeders, stammoeders, schutsvrouwen, lotsvrouwen. Het is de avond van de Nornen, de Matronen, de Wijze Oudsten, de Grootmoeders die ervoor zullen zorgen dat het Levenswiel door draait, naar Zon, Licht, Levenskracht. 

Zet een bonbonnetje klaar, voor de Grootmoeders. Kruip op hun schoot en luister naar hun verhalen. Oh, en vergeet de Grootvaders niet. Zij horen er ook bij. 'n Borreltje voor hen, misschien?

/ | \

Mogelijkheden & activiteiten
 
  samen
Van nature met kracht en vreugde

Verbeter de kwaliteit van je leven door los te laten wat niet meer dienend is: automatisch gedrag, saboterende patronen, belemmerende angsten, verlammend verdriet. Laat toe wat je leven ondersteunt: vreugde, kracht, wijsheid, liefde. Laat je ondersteunen door de drempelhoedster, met natuur, het labyrint of frequentie.

Bel me voor een kennismaking of om te overleggen wat op dit moment bij jou zou passen. Het nummer is 0611587204.

/ | \
 
Boek & Bordje actie!

In de maand november kun je weer gebruik maken van die leuke combinatie-aanbieding: het mooie labyrintboek Wegwijs in het labyrint, een reisgids om thuis te komen + de kleine kanjer, klassiek zevenpaden labyrint op beukenhout, doorsnede 20 cm in één pakket.

De normale prijs is €63,50, maar je kunt het nu aanschaffen voor de Boek & Bordje actieprijs van €58,-. Geldig tot en met 21 december 2023.

Kijk voor meer informatie in de shop van Labyrinspiratie of plaats je bestelling rechtstreeks via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

/ | \
 
Speciale vermelding:
Melchizedek Labyrinth Healing foundation level


Ha ha, ik dacht dat ik het niet zou gaan doen, maar verrassing: ik doe het toch! Je bent welkom in de training Melchizedek Labyrinth Healing, foundation level. In deze tweedaagse training leer je hoe je jezelf (en wellicht een familielid) een Melchizedek Labyrint Healing kunt geven. De combinatie labyrint en universele energie van heling is een uiterst krachtige. Heerlijk om voor jezelf te doen!

De training is op vrijdag 23 en zaterdag 24 februari 2024 en kost €195. Lees er meer over of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

/ | \

Voor in je agenda
 • Op vrijdagavond 15 december 2023 gaan Hanny den Boer en ik met je naar buiten: In het bos van donker. Een avontuurlijke ontdekkingsreis in het donker, voor deelnemers van 9 tot 99 jaar. Kosten: €20 per gezin of €10 per persoon.
   
 • Een bijzondere avond om de terugkeer van het licht te vieren, in dankbaarheid voor wat het donker ons brengt: de midwinter zonnewende viering is dit jaar op woensdagavond 20 december 2023. Kosten: €20,-.
   
 • Op vrijdagavond 12 januari 2024 gaan Hanny den Boer en ik met je naar buiten: In het bos van donker. Een avontuurlijke ontdekkingsreis in het donker, voor deelnemers van 9 tot 99 jaar. Kosten: €20 per gezin of €10 per persoon.
   
 • Gun je zelf meer buiten en volg zo'n online Cawen natuurtraining: Op stap met met Moeder Aarde, Op stap met de bomen of Pas op de plaats. Starten allemaal in februari 2024. Kosten €99,- per training.
   
 • Training Melchizedek Labyrinth Healing, foundation level - vrijdag 23 en zaterdag 24 februari 2024. Zie hierboven voor meer informatie.
   
 • Prachtige dag voor vrouwen: Creatie - Kracht - Dag (reconsecration) op vrijdag 22 maart 2024. Zoals ons geleerd is door Jen Miller, priesteres van Gaia, een dag met ritueel om jezelf een afsluiting en nieuwe start te gunnen. Samen met Hanny den Boer van Met Hanny. Kosten: €127,-.

/ | \
bekijk het hele programma in de
agenda
bekijk alle producten in de
shop

/ | \
Uitgesproken

Love where you are


- boodschap van mijn voeten in een labyrint
 
Cawen - Labyrinspiratie - Awen
persoonlijke begeleiding - training - workshops

www.CarinWennink.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   |  06 11 58 72 04
 
 

Cawen inspireert nieuwsbrieven

Er is niks mis met het hebben van een boom als vriend

- Bob Ross