welkom bij Carin Wennink
 

Contact

Cawen
ontdek jouw natuur en de natuur

Labyrinspiratie
waar je in het labyrint je inspiratie vindt

Awen
voor een vonk van inspiratie

 

Carin Wennink

Uden (N-Br) / Telefoon 06 11 58 72 04
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kamer van Koophandel 's-Hertogenbosch nummer 62936255


Aanmelden voor de 'Cawen inspireert'-nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief met inspiratie, natuurlijk iets natuurlijks en het overzicht van de komende activiteiten. Je ontvangt 'm elke maand.

 

 


Social media

Telegram kanaal: Cawen & Labyrinspiratie

LinkedIn : Carin Wennink

YouTube : Carin Wennink


LabyrintWerk

Ik ben lid van LabyrintWerk, het netwerk van labyrintwerkers in Nederland en België. Op de website vind je labyrinten om te bezoeken, labyrintwerkers om te ontmoeten en activiteiten om aan deel te nemen.

Samen met een groep leden van LabyrintWerk schreef ik het boek 'Wegwijs in het labyrint, een reisgids om thuis te komen'.Privacyverklaring & disclaimer

De gegevens die ik van jou ontvang, worden enkel gebruikt om je op je eigen verzoek informatie te ontvangen: bijvoorbeeld voor het toesturen van mijn nieuwsbrief, toesturen van informatie met betrekking tot je aanmelding voor een activiteit of het beantwoorden van je vraag. Onderaan elke nieuwsbrief vind je de mogelijkheid om je af te melden. Dit kan op elk gewenst moment. Privacy is belangrijk voor mij, daarom zal ik je gegevens niet verkopen, verhuren of aan derden geven. Lees of download het uitgebreide artikel over het privacy beleid.

Het is goed te weten hoe het zit met aansprakelijkheid. In het kort komt het erop neer dat deelname aan activiteiten te allen tijde geheel op eigen risico en uit eigen vrije wil is. Zowel informatie gedeeld tijdens activiteiten als de website mogen niet zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Cawen aanvaardt geen aansprakelijkheid bij letsel, schade of verlies. Lees of download het uitgebreide artikel disclaimer.


/ | \

Coddiwomple:
doelgericht naar een nog onbekende bestemming reizen

- OudEngels woord