Welkom bij Labyrinspiratie

Melchizedek Labyrinth Healing - foundation level 1

Melchizedek Labyrinth HealingWord jezelf gewaar dat jij de Kelk van Licht bent - Tony Christie

Melchizedek Labyrinth Healing is een energetische heling die gebaseerd is op het Melchizedek Labyrint. Deze healing brengt balans en bekrachtiging voor lichaam en geest. De Melchizedek Labyrinth Healing is ingegeven bij en ontwikkeld door Tony Christie, spirituele leraar en heler uit Ierland.


Zelf aan de slag:
Melchizedek Labyrinth Healing - foundation level 1

Een Melchizedek Labyrinth Healing geeft een kalm en ontspannen gevoel, verlaagt stressniveaus en verhoogt energieniveaus, brengt evenwicht in chakra's en energieveld, verbetert de kwaliteit van leven en kan een verschuiving in bewustzijn teweegbrengen. In deze tweedaagse training leer je hoe je jezelf Melchizedek Labyrint Healings kunt geven.

/ | \

Tijdens de training maak je kennis met het labyrint, leer je de Indiase filosofie over chakra's (energiecentra in je lichaam) en leer je werken met een wichelroede. De focus ligt uiteraard op de helingmethode: Je ontdekt hoe je de rebalancing doet en op welke manier je de healing energy in je lichaam kunt aanvullen. Ook leer je een speciale manier om jezelf te gronden en voor te bereiden.

De dagen zijn gevuld met het opnemen van de stof, het oefenen van de methode en er is tijd en ruimte om de informatie tot je te nemen en te ontspannen. 

/ | \

Praktische informatie

 • Deze tweedaagse MLH foundation level 1 training kost €245,-

 • Nederland: zaterdag 26 en zondag 27 oktober 2024 van 10 tot ongeveer 16 uur
  Locatie: de Dansherberg, Voordijk 22 St Hubert (N-Br)

 • België: zaterdag 23 en zondag 24 november 2024 van 10 tot ongeveer 16 uur
  Locatie: amba-amba Desselgem-Dries 94, 8792 Desselgem België

 • Voordat je deze foundation training volgt, is het goed minimaal één keer een MLH sessie zelf ervaren te hebben.
 • Je ontvangt een certificaat en toestemming van Tony Christie om de MLH voor jezelf (of familieleden) te gebruiken.
 • Wil je de MLH in je praktijk toepassen, kan ik je na het volgen van de foundation level opleiden tot MLH practitioner. Wil je daar meer over weten, neem dan contact met mij op.

 • Aanmelden:
  Bel 06 11 58 72 04 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het maken van je afspraak of het krijgen van meer informatie.

Over Melchizedek

Denk aan Melchizedek niet zo zeer als een persoon genoemd in de bijbel, maar als een universele energetische kracht. Deze kracht hoedt over de ontwikkeling van het bewustzijn van de mensheid. 

/ | \

Persoonlijk opgeleid door grondlegger Tony Christie

In 2022 ben ik door Tony Christie opgeleid als Certified Melchizedek Labyrinth Healing practitioner. In 2023 volgde ik bij Tony de opleiding tot trainer. Zie de website van Tony Christie voor meer informatie over Tony en zijn werk als spirituele leraar en healer.


/ | \

Shinrin-Yoku:
Ter ontspanning een bezoek brengen aan het bos
Letterlijk: bosbaden

 - Japans zelfstandig naamwoord