Welkom bij Cawen

Melchizedek Labyrinth Healing

"Word jezelf gewaar dat jij de Kelk van Licht bent" - Tony Christie

Melchizedek Labyrinth Healing is een energetische heling die gebaseerd is op het Melchizedek Labyrint. Deze healing brengt balans en bekrachtiging voor lichaam en geest. De Melchizedek Labyrinth Healing is ingegeven bij en ontwikkeld door Tony Christie, de spirituele leraar en heler uit Ierland.

/ | \

Wat kan je een sessie je brengen?

Een Melchizedek Labyrint Healing geeft een kalm en ontspannen gevoel, verlaagt stressniveaus en verhoogt energieniveaus, brengt evenwicht in chakra's en energieveld, verbetert de kwaliteit van leven en kan een verschuiving in bewustzijn teweegbrengen.

/ | \

Hoe ziet een sessie eruit?

De healing bestaat uit twee delen. In het eerste deel reis je met je vinger door het Melchizedek Labyrinth. Gedurende bepaalde pauzemomenten worden energiecentra en energielichamen in balans gebracht. Dit helpt je goed te centreren en de aarden.

In het tweede gedeelte ontvang je Melchizedek Healing Energy, een healing voor fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Deze energetische heling helpt je frequentie en je energieniveau te verhogen. Een hogere frequentie en hoger energieniveau ondersteunt aanwezige helingsprocessen.

De heling vindt zonder fysiek contact plaats.

/ | \

Over Melchizedek

Melchizedek wordt vernoemd in de bijbel (Gen.14) waar hij voorgesteld wordt als Koning van Salem en Priester van de Allerhoogste God. Als zowel koning als priester heeft Melchizedek het aardse en het hemelse, het fysieke en het spirituele, het mannelijke en het vrouwelijke, in zichzelf verenigd. In esotherische kringen wordt Melchizedek gezien als een Ascended Master, die vanuit de lichtwereld de mensheid helpt om tot een hoger spiritueel begrip en bewustzijn te komen.

Melchizedek wordt afgebeeld met brood en wijn. Ook zie je hem met een graalbeker in zijn hand, houder van de goddelijke essentie. Soms wordt er iets in deze beker afgebeeld, wat gezien kan worden als de steen der wijsheid.

Het Melchizedek Labyrint is een andere naam voor het klassiek labyrint met zeven paden.

/ | \

Praktische informatie

  • Een Melchizedek Labyrinth Healing sessie duurt een uur en kost €80,-.
  • Bel 06 11 58 72 04 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het maken van je afspraak of meer informatie.
  • Op afstand of in persoonlijke setting
  • Locatie: de Schaapshoeve, p/a Schaapsdijkweg 13, 5453 SE in Langenboom (N-Br).
  • Ik ben in 2022 door Tony Christie opgeleid als Certified Melchizedek Labyrinth Healing practitioner. Zie Tony's website voor meer informatie over Tony en zijn werk als spirituele leraar en healer.


Reacties van gasten

De heling heeft me een stuk dichter bij mezelf gebracht
“Op een of andere manier kan ik niet beschrijven wat het voor mij gedaan heeft. Wel weet ik dat het mij een stuk dichter bij mijzelf gebracht heeft. Daar ben ik zeer blij mee en dankbaar voor.” - Henk

Ik voel me bij Carin steeds gedragen, gesteund en vooral sterker worden
"In 2020 verloor ik mijn partner en sindsdien probeerde ik het leven terug te voelen. Weer vreugde te ervaren. Te léven. Ik boekte een Melchizedek Labyrinth healing sessie bij Carin en voelde tijdens de sessie kippenvel, zag beelden, voelde emoties opkomen en weer rustig worden. De healing was intens en werkte nog na.
Carin zelf ervaar ik als iemand die met weinig woorden enorm diep naar de kern gaat. Ze heeft een weten, een wijsheid over zich die niet in woorden hoeft uitgedrukt te worden. Ik voel me bij haar steeds gedragen, gesteund en vooral sterker worden. Dankjewel Carin voor wie je bent en wat je doet." - Kristien

Ik raad iedereen deze sessie aan!
"Door Carin haar kalme en betrokken aanwezigheid heb ik me vol vertrouwen en met mijn ogen dicht overgegeven aan de melchizedek-healing sessie. Carin stemt tijdens de sessie steeds fijn af; geeft uitleg en inzicht als ik dat wil en laat me rustig in mijn proces als ik dat prettig vind. Ik heb het als heel bijzonder ervaren en voelde dat er van alles gebeurde zonder dat ik 'aan het werk' hoefde. Tijdens het tweede deel van de sessie voelde ik grote rust en stevigheid en 'zag' ik vele mooie beelden langs trekken. Zonder er precies de vinger op te kunnen leggen merk ik nog steeds effect van deze sessie. Heel fijn! Ik kan niet anders zeggen dan nogmaals: gun jezelf zo'n sessie." - Hanny

 

Wat zijn andere ervaringen van mijn gasten?
Lees het hier.


Artwork credits:
'Melchizedek' by Peter Fich Christiansen


/ | \

Niet elke schat bestaat uit zilver en goud

- Captain Jack Sparrow