Welkom bij Labyrinspiratie

Onderweg naar je bestemming

Universele weg

Het labyrint wordt gezien als symbool voor de levensweg, inclusief verrassende wendingen of moeilijke bochten die je tegenkomt op reis naar je bestemming. Het biedt de wandelaar een veilige bedding voor het verkrijgen van nieuwe inzichten in lastige situaties. Als instrument bij coaching ondersteunt het labyrint persoonlijke groei en welzijn. Daarnaast is het een prachtige vorm voor publiek gebruik, zoals in een park, bij een school of naast een ziekenhuis. Waar je ook vandaan komt, iedereen kan in het labyrint zijn of haar vrijplaats creëeren.
 

"Het lopen van een labyrint geeft vertrouwen dat je altijd, altijd, op je bestemming komt. Dat kan het labyrint je geven."
- CaWen


Labyrinspiratie: drempelhoedster & gids

Zeg het oude gedag, zet een nieuwe stap of verbind je weer met jouw waarom je doet wat je doet. Om je vraagstuk eens in een nieuw licht te onderzoeken, kun je bij mij terecht voor persoonlijke consulten in het labyrint. Als je het labyrint nader wilt leren kennen, kun je kiezen voor een online workshop of een fijne interactieve workshop in een kleine groep.

Wil je het labyrint combineren met je eigen vakgebied, kun je daarvoor training volgen. Bijvoorbeeld de een-op-een allround training rechtstreeks bij mij of volg de training Werken met het labyrint van het Jungiaans Instituut. Graag kom ik naar je toe voor een interactieve lezing of een gastcollege over het labyrint. Daarnaast ben ik beschikbaar voor begeleiding bij het aanleggen van een labyrint.

In de shop vind je labyrintproducten, zoals bijvoorbeeld houten labyrintborden, het mooie boek Wegwijs in het labyrint of de inspiratiekaarten Labyrinth Wisdom Cards. Fijn voor jezelf, fijn om cadeau te geven.
 

Graag tot ziens bij Labyrinspiratie!

PS
Op de hoogte blijven?
Meld je aan voor de Cawen inspireert nieuwsbrief!


/ | \

- stenendag -

ontdek de steencirkel
zondag 26 juni

- maanmoment -

dinsdagavond 12 juli
in steencirkel en/of labyrintbord

- bomen met het bos -

in het bos met bomenverhalen
woensdagochtend 10 augustus

- Proefles Plataan -

proefles van de
online natuurtrainingen