Welkom bij Labyrinspiratie

Thuis bij jezelf

Naar innerlijke rust

Als de buitenwereld rumoerig is, als je veel te doen hebt, als je stoeit met een vraagstuk, als je op zoek bent naar een oplossing, als je iets ouds achter je wilt laten, als je een nieuwe stap wilt zetten, als je nadenkt over zingeving, als je op zoek bent naar de spirituele kant van het leven, als..., als..., als...

Het leven vraagt soms zo veel. Dan verlang je naar rust. Rust in je hoofd, rust in je lijf, rust in je leven. Het labyrint kan je daarbij helpen. Een wandeling door het labyrint helpt je tot rust komen, laat je gedachten verstillen, geeft je een adempauze. Het pad van het labyrint leidt je naar jezelf, het maakt ruimte voor jou. Voor jouw rust, jouw wijsheid, jouw kracht.

Je komt thuis bij jezelf.
 

Je eigen koers bepalen

Vanuit de hervonden rust en weer in verbinding met je eigen wijsheid en je innerlijke weten, zet je de nieuwe richting uit. Je laat iets ouds achter dat niet meer dienend voor je is, je kiest voor iets nieuws dat nu bij jou past. Het labyrint biedt je een veilige bedding, geeft je inzicht bij de bochten en hobbels op je pad en wijst in de richting van je bestemming. Ik begeleid jou tijdens je proces en help je de inzichten om te zetten in praktische stappen.
 

Jouw Labyrinspiratie

Jij + ik. Uitwisselen, delen, reflecteren. Leven, relaties, werk. Natuur, kosmos, bron.
Een nieuwe stap zetten of weer verbinden met waarom je doet wat je doet.
Boek een persoonlijk consult in het labyrint.

Om het labyrint te leren kennen, kun je kiezen voor een online workshop of training (bijvoorbeeld om het labyrint te combineren met je eigen vakgebied) of volg een workshop in een kleine groep.
 

Ervaringen

Wat zijn de ervaringen van mijn gasten? Lees het hier.
 

Shop

In de shop vind je labyrintproducten, zoals bijvoorbeeld houten labyrintborden, het mooie boek Wegwijs in het labyrint of de inspiratiekaarten Labyrinth Wisdom Cards. Fijn voor jezelf, fijn om cadeau te geven.
 


/ | \

Hou wat ruimte in je hart voor het onvoorstelbare.

- HeartMath

/ | \

Cawen & Labyrinspiratie

welkom@cawen.nl

bel 0611587204