welkom bij Carin Wennink

LiveWood / LeefHout

LiveWood talismans & amuletten van de Dusty Millers
 

Wie is Dusty Miller?

Dusty Miller is de titel van degene in de Silvadobb Tribe die zorg draagt voor de gezondheid en bescherming van de stam. Het is een titel die van generatie op generatie wordt overgedragen en waar vele jaren studie mee gemoeid zijn. Je kunt Dusty Miller zien als een bomensjamaan die werkt met kennis en kunde vanuit de natuur.

In de samenwerking met Moeder Natuur, heeft Dusty’s Tribe een sterke band opgebouwd met bomen en boomenergie. Ze hebben geleerd hoe deze boomenergie behouden kan worden in zogenaamde LiveWood of LeefHout talismannen en amuletten.

Op de foto zie je Dusty Miller 13th (rechts) en zijn zoon en opvolger Dusty Miller 14th, oktober 2008.

/ | \

Wat is LiveWood en wat kan je ermee?

LiveWood is de naam van dat deel dat een boom aan Dusty Miller geschonken heeft. Het bijzondere is dat dit stuk hout een gedeelte van de boomgeest ofwel dryade in zich behoudt. Het is dus een levend wezen. Van dat LiveWood maken Dusty 13th en zijn zoon Dusty 14th diverse soorten amuletten, talismans; in de vorm van bijvoorbeeld een hanger, staf of wandelstok.

De verschillende soorten bomen geven verschillende soorten ondersteunende energie. Met hun producten willen de Dusty Millers je ondersteunen in je leven, door het maken van instrumenten ter bescherming, ter bevordering van je persoonlijke groei en ontwikkeling.

/ | \

Dusty zegt graag:
“Geloof ons niet, onderzoek zelf wat bij jou past!“

/ | \

LiveWood aanschaffen

Uit naam van Dusty Miller 13th bieden we je zijn handwerk aan. Je kan het LiveWood / LeefHout bekijken en ervaren op afspraak. Er zijn o.a. diverse soorten Healing Wands, Energy Shields en pixie pences (die financiele overvloed aantrekken) aanwezig.

We nodigen je uit contact op te nemen met Carin Wennink (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Jack Peters (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), zodat je de instrumenten kunt bezichtigen of er meer over te weten te komen.

/ | \

Apple Healing Wand op de Schaapshoeve

In 2016 vroeg Dusty ons de zorg over te nemen voor een van zijn Apple Healing Wands. Je kunt je daarvoor aanmelden. Lees er meer over op deze pagina.

/ | \

Meer weten over Dusty Miller & LiveWood?


/ | \

"Er is maar een idee, een seconde, een vriend, een droom, een stap in blind vertrouwen
nodig, om alles voor altijd te veranderen."

- The Universe a.k.a. Mike Dooley