welkom in de winkel

Cadeautje: Walk as One at 1

De eerste zaterdag van mei wordt Wereld Labyrint Dag gevierd. Deze dag staat de 'Walk as One at 1' centraal. Je loopt in je eigen tijdzone om 13 uur het labyrint. De uitnodiging is om het labyrint te lopen in de gedachte van vrede en harmonie. Zo rolt er een golf van vredige energie over de hele wereld, startend in Nieuw-Zeeland en eindigend in Alaska.

Ik vind het elk jaar een heel bijzondere ervaring, zo 's morgens wakker te worden en te weten dat die golf vanuit het verre oosten al naar ons toe onderweg is. Om 13 uur draag ik mijn steentje bij aan die golf door in liefde en harmonie het labyrint te lopen. Rustig genieten en mijmeren, en om 14 uur de golf doorgeven aan onze buurlanden in het westen.
 

Walk as One at 1 met Labyrinspiratie

In 2021 maakte ik een Walk as One at 1 filmpje. Je kunt je eigen vingerlabyrint klaarleggen, hier eentje afdrukken of hier een houten vingerbord kopen en terwijl je naar mijn stem luistert, je eigen labyrint meelopen. Een andere manier is mee te kijken met de vinger die in het filmpje het labyrintpad volgt. Wandel het labyrint in een meditatie, intentie of gebed van harmonie en een-zijn.

Luister het om 13 uur op Wereld Labyrint Dag en voel je verbonden met de golf van harmonie die onze Aarde omhult. Of luister het op een ander moment, als je op zoek bent naar harmonie en vrede in jezelf.

Veel plezier ermee!

/ | \

Ideeën voor WLD & meer weten


/ | \

Er zijn zo veel mensen die in je geloven.
Zorg ervoor dat je een van hen bent.

- (br)onbekend