Welkom bij Cawen

Praktische informatie

Tarieven & tijdsduur

Een consult van een uur kost €80,-

  • Traditioneel consult, wandelconsult, natuurcoaching, labyrintsessie, hartsteen consult, steencirkel consult, ontmoeting over rouw, etc.
  • Goed om te weten: de ervaring leert dat een sessie natuurcoaching of labyrintsessie 1 ½ uur duurt. De prijs is dan €99 (i.p.v. €120). Geef het aan als je graag binnen de tijd en kosten van 1 uur wilt blijven. 

/ | \

Een Melchizedek Labyrinth Healing van 1 uur kost €77,-

  • Ook een Melchizedek Labyrinth Healing duurt meestal 1 ½ uur en kost dan €99 (i.p.v. €115,50). Geef het aan als je graag binnen de tijd en kosten van 1 uur wilt blijven. Dan praten we minder uitgebreid voor en na.

/ | \

Advies

Plan wat tijd vrij na een sessie om de ervaring uit te laten klinken. Drink een kop thee met jezelf, maak een wandeling, doe een tukje. Sommige mensen vinden het prettig wat voor zichzelf over de sessie op te schrijven.

/ | \

Overige tarieven

  • Prijzen voor workshops, (digitale) trainingen, etc. vind je bij de betreffende activiteit.
  • Prijzen voor (werk-)boeken, proefmodules, producten, etc. vind je in de winkel.

Ik help je graag op weg met een eenvoudig advies of een mogelijke richting. Voor (telefonisch) overleg met diepe inhoud en langere tijdsduur stuur ik graag een rekening.

Op aanvraag: begeleiding van persoonlijke vieringen en rituelen; advies rondom labyrinten (aanleg, gebruik, etc.); het geven van lezingen of gastcolleges.

/ | \

Over geld gesproken

Gaarne het bedrag uiterlijk te voldoen op de dag van de afspraak, bij voorkeur contant of via overboeking.

Laat geld geen reden zijn om niet te komen. We komen er wel uit, met bijvoorbeeld gespreide betaling of een wederdienst.

Heb je genoten van een sessie of activiteit en gun je dat een ander met een kleinere beurs? Geef hen cadeaubon voor een bedrag naar keuze of doe een donatie aan de Cawen & Labyrinspiratie cadeaupot. Het geld in deze pot wordt gebruikt om mensen met een kleinere beurs tegemoet te komen in de kosten. Stuur me een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het kopen van je cadeaubon, het doen van je donatie aan de cadeaupot of voor het aanvragen van een bijdrage uit de cadeaupot.

/ | \

Locatie

Mijn praktijk is gevestigd aan huis:
Rozenobel 1, 5406 BV in Uden (N-Br).

/ | \

Aanmelden, afspraak maken, meer informatie

Bel 06 11 58 72 04 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het maken van je afspraak, het doen van je aanmelding of krijgen van meer informatie.

Ontvang een portie inspiratie en blijf op de hoogte blijven van komende activiteiten via de Cawen inspireert nieuwsbrief.


Wat zijn de ervaringen van mijn gasten?
Lees het hier.


Ter verdere informatie

Vertrouwelijkheid:
Ik hou mij aan het ethisch en medisch beroepsgeheim. Alle informatie die besproken wordt, wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

Disclaimer:
Het is goed te weten hoe het zit met aansprakelijkheid. In het kort komt het erop neer dat deelname aan activiteiten, in de praktijk of in de natuur, te allen tijde geheel op eigen risico en uit eigen vrije wil is. Cawen en handelsnamen Labyrinspiratie en Awen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid bij letsel, schade of verlies. Zowel informatie gedeeld tijdens activiteiten als die op de website aangereikt wordt, mag niet zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden voor commerciële doeleinden.
Lees of download het uitgebreide artikel disclaimer.

Privacyverklaring:
Cawen en handelsnamen Labyrinspiratie en Awen.nl houdt zich aan het ethisch en medisch beroepsgeheim. Alle informatie die in context van een persoonlijke sessie besproken wordt, wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Ook houdt Cawen en handelsnamen Labyrinspiratie en Awen.nl zich aan de AVG spelregels. De gegevens die ik van jou ontvang, worden enkel gebruikt om je op je eigen verzoek van informatie te voorzien: bijvoorbeeld voor het toesturen van mijn nieuwsbrief, toesturen van informatie met betrekking tot je aanmelding voor een activiteit of het beantwoorden van je vraag. Onderaan elke nieuwsbrief vind je de mogelijkheid om je af te melden. Dit kan op elk gewenst moment. Privacy is belangrijk voor mij, daarom zal ik je gegevens niet verkopen, verhuren of aan derden geven.
Lees of download het uitgebreide artikel over het privacy beleid.


/ | \

En ik ga het bos in,
om mijzelf te verliezen
en mijn ziel te vinden

- Mariah Danu