Welkom bij Cawen

Wandelingen en workshops

Ja! Samen buiten spelen!

Buiten is goed voor je gezondheid, voor zowel lichaam als geest. Ontspan, laad je op en laat je inspireren met de natuur en de kosmos als je leermeesters. Open je blik en geniet bij je volgende wandelingen in de natuur nog meer dan je al deed.


Deze workshops duren een dagdeel, zo'n uur of twee in de middag of avond:

 • Bomen met het bos
  Een boswandeling met wijsheid van de bomen. Uit verschillende tradities en bronnen, zoals Britse bomensjamaan Dusty Miller 13th, Fred Hageneder, en meer, jouw bron, mijn bron. Stilstaan bij en genieten van de wijsheid van de bomen, het seizoen van dat moment en jouw plek daarin. Shinrin-yoku (= bosbaden) op zijn best.

  Wandelworkshop van ongeveer 2 uur in het Leuk(st)e Bosje van Langenboom (N-Br). Kosten €25 per persoon. 

/ | \

 • In het bos van donker
  Een avontuurlijke winterse ontdekkingsreis in het donker, voor deelnemers van 9 tot 99 jaar. Met je ogen open in het donker. Voelen met je voeten, horen met je oren, ruiken met je neus, proeven met je tong. Een tocht door het bos, je zintuigen openen, het donker ontdekken.

  Avondwandeling voor het hele gezin in het Leuk(st)e Bosje van Langenboom (N-Br). Kosten €20 per gezin of €10 per persoon. Zie de agenda voor de eerstvolgende wandeling, meld je meteen aan of lees hier meer.

/ | \

 • Zonnewende viering
  Verbinden met de natuur, verbinden met het universum, verbinden met jezelf. De steencirkel en het labyrint helpen je daarbij. Met een Aarde ceremonie bij de midzomerwende en een Vuur ceremonie bij de midwinterwende.

  Avondviering in de steencirkel en het labyrint van de Schaapshoeve in Langenboom (N-Br). Kosten: €20. Zie de agenda voor de eerstvolgende zonnewendeviering, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. je meteen aan of lees hier meer.

Met deze workshops kan je je de hele dag onderdompelen in de natuur:

 • Bomendag
  Een hele dag buiten spelen met de bomen als je speelmaatjes. Energie-oefeningen met bomen, kijken door de ogen van een bomensjamaan, ontmoeting met de dryade. In de kracht van midzomer, zaterdag 24 juni 2023.

  Dagworkshop in het Leuk(st)e Bosje van Langenboom (N-Br). Kosten inclusief soep en digitale syllabus €85. Zie de agenda voor de bomendag van 2024, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. je meteen aan of lees hier meer.

/ | \

 • Steencirkel dag
  Wat is nou die steencirkel van de Schaapshoeve? Is het net zoiets als de hunebedden of zo? Wat kan je er eigenlijk mee? Allemaal vragen die je op deze stenendag kunt onderzoeken. Leer de stenen kennen als dragers van wijsheid en hoeders van de natuur. In de kracht van de midzomer tijd, zondag 2 juli 2023.

  Dag workshop in de Negen, de steencirkel van de Schaapshoeve in Langenboom (N-Br). Kosten inclusief soep en digitale syllabus €85. Zie de agenda voor de steencirkeldag van 2024, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. je meteen aan of lees hier meer.

/ | \

Wat zijn de ervaringen van mijn gasten?
Lees het hier.

/ | \

Wil je je aanmelden of heb je een vraag?
Ben je op zoek naar een bostocht op maat voor je eigen (g)roep?
Neem meteen even contact met me op: bel 06 11 58 72 04 of stuur een mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nu nog niet maar een volgende keer wel?
Blijf op de hoogte via de 'Cawen inspireert' nieuwsbrief.


/ | \

Het voelt oké om in de juiste richting te verdwalen

- (br)onbekend