Welkom bij Cawen

Coaching & consulten

1.
Natuurcoaching of wandelconsult

Bomen zijn vrijplaatsen. Zij die weten hoe ze met hen kunnen spreken, zij die weten hoe ze naar hen kunnen luisteren, kunnen de waarheid leren kennen. - Herman Hesse

Met het juiste perspectief vind je ware cadeaus in de natuur. Neem je vraagstuk eens mee het bos in, de duinen of het park. De spiegel die de natuur je biedt, kan je verder helpen op je pad.

Maak een afspraak en dan gaan we samen wandelen. Terwijl we lopen, vertel je over je vraagstuk. Je laat je voor inzichten en antwoorden inspireren wat je ziet in de omgeving om je heen. Ik help je bij het kijken en zien, zodat je je inzichten kunt opmerken en verinnerlijken.
 

Wat je kunt ervaren

Ik schreef twee artikelen in mijn blog over hoe de natuur bijzondere inzichten kan brengen. Dat geeft je een idee wat er zou kunnen ontstaan tijdens een wandelconsult. Lees bijvoorbeeld over de struikeling die me hielp om rechtop te staan of de kijklessen van een blinde hond.
 

Traditionele setting

Voel je je meer thuis bij een gesprek in een traditionele setting, in een fijne landelijk gelegen ruimte, is dat ook mogelijk.

/ | \

Praktische informatie

  • Natuurcoaching (een consult verrijkt met spiegelingen uit de natuur) duurt 1 ½ uur en kost €99.
  • Een wandelconsult (traditionele coaching terwijl we wandelen) of traditionele coaching duurt een uur en kost €80.
  • Bel 06 11 58 72 04 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het maken van je afspraak of meer informatie.
  • Locatie: het Leuke Bosje van Langenboom, vanaf de Schaapshoeve, p/a Schaapsdijkweg 13, 5453 SE in Langenboom (N-Br).

 


2.
Ontmoeting over rouw

Blijf in je hart; daar is Liefde en daar komt Liefde binnen - Tony Christie

Na het overlijden van mijn voormalig partner en een paar jaar daarna het overlijden van mijn vader ontdekte ik dat mijn weg van rouw een misschien ongebruikelijke route volgt. Ik ervaar dat mijn gevoel van liefde en dankbaarheid groter is dan een gevoel van rouw of verslagenheid. Natuurlijk mis ik hen op allerlei dagelijkse manieren, maar ik rouw zonder rouw. Ik leef mijn leven met levenskracht en zielerust.

Misschien is mijn weg van rouw raar en ongebruikelijk, misschien doorbreek ik een taboe door mijn manier van 'rouw zonder rouw' uit te spreken. Hoe werkt rouw bij jou? Waar worstel je mee? Vind je het fijn om er eens over van gedachten te wisselen? Je bent van harte welkom.

/ | \

Rouwvrouw

Bij Linda Wormhoudt volgde ik in de winter van '18/'19 de opleiding tot rouwvrouw. Linda leerde mij over het dodenwiel, het rouwwiel en het levenswiel. Neem contact met me op als je hier meer over wilt weten of als je wilt dat ik een rouwwiel voor je leg.

In de zomer van 2022 schreef ik twee artikelen over mijn rouw: Mijn weg van rouw en Mijn vader missen. Je vindt ze in spinsels, mijn blog. Kijk bij de tag rouwvrouw voor andere artikelen die ik schreef rondom rouw.

/ | \

Praktische informatie

  • Een ontmoeting over rouw kost €80 per uur.
  • Bel 06 11 58 72 04 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het maken van je afspraak of meer informatie.
  • Locatie: mijn praktijk bevindt zich in de Schaapshoeve, p/a Schaapsdijkweg 13, 5453 SE in Langenboom (N-Br). De combinatie praten en wandelen - gedragen door de natuur- behoort ook tot de mogelijkheden.


3.
Steencirkel consult

Kom uit de cirkel van tijd en in de cirkel van liefde - Rumi

De Negen is naam van de steencirkel die bij de Schaapshoeve, centrum voor persoonlijke groei en welzijn, hoort. De steencirkel is bewust zo genoemd, want wie of wat de negen stenen voor jou zijn, kan je tijdens een consult zelf onderzoeken.

Stel je vraag eens aan de wijsheid van de stenen. Leg je situatie voor in hun kring en laat je verrassen door wat jullie uitwisseling je brengt. Ik help je graag met reflecteren, duiden, integreren.

/ | \

Praktische informatie

  • Een steencirkel consult duurt een uur en kost €80,-
  • Bel 06 11 58 72 04 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het maken van je afspraak of meer informatie
  • Locatie: de Negen, de steencirkel van de Schaapshoeve, p/a Schaapsdijkweg 13, 5453 SE in Langenboom (N-Br)

Wat zijn de ervaringen van mijn gasten?
Lees het hier.


/ | \

Het leven is een reis en als je verliefd wordt op de reis, zal je altijd verliefd zijn

- motive_to_motion