welkom bij Carin Wennink

De Negen, de Schaapshoeve steencirkel

Kom uit de cirkel van tijd en in de cirkel van liefde - Rumi

De Negen is de naam die mijn man en ik gegeven hebben aan de Schaapshoeve steencirkel. Op onze reizen over de Britse en Ierse eilanden zijn we verliefd geworden op deze bijzondere megalitische bouwwerken. Het duurde niet lang of we gingen de uitdaging aan om een heuse steencirkel te creëeren voor ons centrum de Schaapshoeve.

Zo ver wij weten, is het een van de drie steencirkels in Nederland: eentje bij centrum Athanor in Lochem, eentje bij Willem Hulsegge in Dedemsvaart en de 'onze' in Langenboom.

/ | \

  • De steencirkel biedt de unieke bedding voor persoonlijke begeleiding tijdens een steencirkel consult. Daarnaast kun je in de steencirkel o.a. genieten van de steencirkel dag of een zonnewendeviering.
     
  • Lees het artikel dat ik schreef over de Negen, de Schaapshoeve steencirkel. Het vertelt je over steencirkels, over de Negen en de uitlijning, in woord en (bewegend) beeld.
     
  • Als er geen activiteiten zijn, kun je de steencirkel vrij bezoeken. Op deze pagina van de Schaapshoeve lees je over achtergronden van de Negen en ook over handreikingen voor het bezoeken van de steencirkel en de bullaun stone. Je vrije gift wordt gebruikt voor onderhoud en verzorging van de steencirkel.

/ | \

Locatie:
de Schaapshoeve, p/a Schaapsdijkweg 13, 5453 SE in Langenboom (N-Br).
Neem voor verdere vragen contact met ons op.


/ | \

Shinrin-Yoku:
Ter ontspanning een bezoek brengen aan het bos
Letterlijk: bosbaden

 - Japans zelfstandig naamwoord