Welkom bij Cawen

Steencirkel dag

Wat is nou die steencirkel van de Schaapshoeve? Is het net zoiets als de hunebedden of zo? Wat kan je er eigenlijk mee? Allemaal vragen die je op deze steencirkel dag kunt onderzoeken. Leer de stenen kennen als dragers van wijsheid en hoeders van de natuur.

 • Steencirkels
  De dag begint met een korte lezing over steencirkels. De presentatie laat je verschillende steencirkels zien en vertelt je over achtergronden.
  Daarna gaan we kort kennismaken met de steencirkel.

   
 • De Negen
  Nu je de Negen even van dichtbij bekeken hebt, vertellen we je het verhaal van de Negen. Over de speurtocht naar de stenen, hoe ze op de Schaapshoeve terecht zijn gekomen en hoe we de stenen uiteindelijk geplaatst hebben.
  Met meer informatie over de uitlijning van de stenen, ga je terug naar de Negen voor een verder onderzoek.

   
 • Meditatie met de Negen
  Na een wandeloefening met de Negen doe je een meditatie met (een van) de stenen. Een schrijfoefening rondt de meditatie af.

   
 • Energetisch onderzoek met de Negen
  Je onderzoekt energie bij verschillende stenen. Je kijkt naar energiepunten en nodes op de stenen en hoe deze zich aan je tonen. Ook gaan we even langs bij de outlier, de bullaun stone en de aardekeien.

/ | \

Over Carin Wennink en Jack Peters

Carin en Jack wijzen je vandaag de weg door de steencirkel. Al jarenlang reizen zij naar steencirkels, staande stenen, hunebedden en andere megalitische monumenten. De eeuwenoude vragen 'hoe hebben onze voorouders deze gigantische bouwwerken gemaakt?' en 'waarom en waarvoor hebben ze dat gedaan?' Verwondering en respect voeren elke keer de boventoon als zij deze krachtplekken bezoeken.

Twee mensen die je een prachtige synergie van kennis en wijsheid bieden op deze leuke steencirkel dag.
 
/ | \
Weersvooruitzichten
 
Je zult veel buiten zijn, ook als het (licht) regent. Neem die spullen mee waardoor je droog blijft of droog naar huis kunt. Draag kleding waarin je vrij kunt bewegen en waarvan het oké is dat ze eventueel vuil worden. Denk aan schoenen, zodat je binnen en buiten gepast schoeisel kunt dragen.
Praktische informatie

Datum & tijd:
zaterdag 25 mei 2024
van 10:00 tot ongeveer 16:30 uur, je bent welkom vanaf 09:30 uur

Locatie:
De Schaapshoeve, p/a Schaapsdijkweg 13 in Langenboom (N-Br)

Bijdrage: €85,-
Inclusief koffie/thee/water en een biologisch-vegetarische soep voor de lunch, neem verder je eigen lunch mee
Inclusief digitale syllabus

Aanmelden:
Stuur je aanmelding of vraag via de website van de Schaapshoeve of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Wat zijn de ervaringen van onze gasten?
Lees het hier.


Wil je je aanmelden of heb je een vraag?

Ben je op zoek naar een steencirkel ervaring of bezoek op maat?
Neem meteen even contact met me op: bel 06 11 58 72 04 of stuur een mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nu nog niet maar een volgende keer wel?
Blijf op de hoogte via de 'Cawen inspireert' nieuwsbrief.


/ | \

Niet elke schat bestaat uit zilver en goud

- Captain Jack Sparrow