Welkom bij Cawen

Bomen met het bos

Gun je zelf een bijzondere boswandeling. Het bos is een heerlijke plek om te ontspannen, rust te vinden, op te laden. Shinrin-yoku zeggen ze in het Japans. Dat betekent letterlijk bosbaden: een bezoek brengen aan het bos ter ontspanning en heling. Het bos kan je nog meer bieden.

Ga mee en leer het bos bekijken met de ogen van een bomensjamaan. Laat je inspireren door wat je ziet op je pad, de wijsheid die de bomen met je delen. Maak kennis met de eigenschappen en kwaliteiten van dryaden en maak vanuit hart en ziel verbinding met het bos. Laat je omhullen door bomenverhalen van Dusty Miller 13th, Fred Hageneder, Maja Kooistra, Patrice Bouchardon, Jos Kleijnen.

De wandelingen nemen je mee op reis door het jaarwiel. Elke wandeling onderzoek je het seizoen van dat moment. Richt je blik op de natuur om je heen en aanschouw wat er in je aangeraakt wordt. Laat je inspireren door de liefdevolle spiegels die Moeder Natuur je voorhoudt.

Weersvooruitzichten

Je zult buiten zijn, ook als het (licht) regent. Neem die spullen mee waardoor je droog blijft of droog naar huis kunt. Draag kleding waarin je vrij kunt bewegen en waarvan het oké is dat ze eventueel vuil worden. Denk aan schoenen, zodat je binnen en buiten gepast schoeisel kunt dragen. Neem eventueel een flesje water mee voor onderweg.


Praktische informatie
 
Datum:
De wandelingen starten weer in februari 2024:
- woensdag 31 januari 2024 imbolc
- woensdag 20 maart 2024 lente equinox
- woensdag 24 april 2024 beltain
- woensdag 19 juni 2024 midzomer

Tijd:
van 10:00 tot ongeveer 12:00 uur, je bent welkom vanaf 09:30 uur

Locatie:
Het Leuke Bosje van Langenboom, vanaf de Schaapshoeve, p/a Schaapsdijkweg 13, 5453 SE in Langenboom (N-Br)

Bijdrage:
€20,- per persoon

Aanmelden:
Stuur je aanmelding of vraag aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heb je een groepje mensen met wie je dit samen wilt beleven? Mail of bel en we maken een afspraak op maat.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Reacties van deelnemers

"Carin helpt je het bos leren bekijken met de ogen van een bomensjamaan; de mythologische, spirituele en energetische kant. We leerden over dryaden, de eigenschappen en kwaliteiten van verschillende bomen en maakten verbinding met het bos. Nogmaals dankjewel Carin Wennink voor je mooie, rustige en boeiende manier van vertellen." - Miriam Van de Laarschot-Aalders

"Dankjewel voor de inspirerende workshop. Je hebt een boeiende, ontspannen verhalen-vertel-stijl. Ik heb genoten van het samen in het leukste bosje van Langenboom zijn." - Hartelijke groet, Anna H.

"Vandaag op stap geweest met Cawen. Onder begeleiding Carin Wennink met verhalen en kennis van Dusty Miller en andere bomenwijzen. Heel bijzonder en een echte aanrader. Het bos is voor mij op een andere, bijzondere manier gaan leven." - Marielle

Wat zijn andere reacties van gasten?
Lees het hier.


/ | \

Ik zie mijn pad, ik weet niet waarheen het leidt
Maar het niet weten waar ik heenga,
is dat wat me inspireert om op weg te gaan

- Rosalia de Castro