Welkom bij Cawen

Bomendag

Kan jij ook zo genieten van bomen? Wij houden enorm van bomen en je kunt ons dan ook regelmatig bij bomen vinden. In het fijne bosje bij de Schaapshoeve of ergens onderweg om een grote boom te bezoeken. We zien de dryaden (‘boomgeesten’) als leermeesters en beschermers en we ontdekken graag hun unieke eigenschappen. Kom je met ons mee buiten spelen?

 • Energie met en van bomen
  De ochtend is goed geschikt voor het doen van oosterse energie-oefeningen. De Chinese tao-meester Mantak Chia heeft zijn leven gewijd aan verschillende soorten qi (energie). Een van die soorten is de qi van bomen. We doen verschillende qi oefeningen in het bos.

   
 • Met de ogen van een bomensjamaan
  Je leert over bomen en dryaden vanuit de eeuwenoude traditie van Britse bomensjamaan Dusty Miller 13th. In het bos kun je zelf bij verschillende bomen het een en ander van dichtbij onderzoeken en ervaren.

   
 • Ontmoeting met de dryade
  De dag wordt afgesloten met een rustige meditatie waar je kennismaakt met de dryade van je favoriete boom. Heb je geen favoriete boom, dan is er de mogelijkheid om een bomen-inspiratiekaart te trekken waarmee je kunt werken. Zo'n kaartje trekken kan natuurlijk de hele dag.

/ | \

Over Carin Wennink en Jack Peters

Carin en Jack wijzen je vandaag de weg in het bos. Van huis uit hebben ze liefde en respect voor de natuur meegekregen. Na een ontmoeting met bomensjamaan Dusty Miller 13th in 2011 hebben ze zich verder verdiept in werken met de energie van bomen. Naast hun trainingen bij Dusty hebben ze diverse playshops in het bos gevolgd bij Jos Kleijnen. Een van hun passies is het reizen naar plekken waar ze energie-onderzoek doen.

Twee mensen die je een prachtige synergie van kennis en wijsheid bieden op deze superleuke bomendag.

/ | \

Weersvooruitzichten

Je zult veel buiten zijn, ook als het (licht) regent. Neem die spullen mee waardoor je droog blijft of droog naar huis kunt. Draag kleding waarin je vrij kunt bewegen en waarvan het oké is dat ze eventueel vuil worden. Denk aan schoenen, zodat je binnen en buiten gepast schoeisel kunt dragen.


Praktische informatie

Datum & tijd:
zaterdag 22 juni 2024 (volle maan!)
van 10:00 tot ongeveer 16:30 uur, je bent welkom vanaf 09:30 uur

Locatie:
Het Leuke Bosje van Langenboom, vanaf de Schaapshoeve, p/a Schaapsdijkweg 13 in Langenboom (N-Br)

Bijdrage: €85,-
Inclusief koffie/thee/water en een biologisch-vegetarische soep voor de lunch, neem verder je eigen lunch mee
Inclusief digitale syllabus

Aanmelden:
Stuur je aanmelding of vraag via de website van de Schaapshoeve of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Reacties van deelnemers

"De verstilling in onszelf die nodig is om waarachtig contact te maken met de natuur om ons heen, word je door Carin en Jack aangereikt tijdens de Bomendag. Voor een ieder die zijn hart wil openzetten voor de natuur is de Schaapshoeve de poort naar verbinding met de bomen om ons heen." - Marjolein

/ | \

Wat zijn andere reacties van gasten?
Lees het hier.


Wil je je aanmelden of heb je een vraag?

Ben je op zoek naar een speciale bomenervaring of bezoek op maat?
Neem meteen even contact met me op: bel 06 11 58 72 04 of stuur een mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nu nog niet maar een volgende keer wel?
Blijf op de hoogte via de 'Cawen inspireert' nieuwsbrief.


/ | \

Soms bedenk ik wel zes onmogelijke dingen nog voor het ontbijt!

- toegeschreven aan Pippi Langkous