welkom in de winkel

Meditatieve afstemmingen (mp3)

Om je dag mee te verrijken

's Ochtends zo rond half zeven dompel ik mij onder in de geluiden van zonsopkomst en maak ik verbinding met mijn innerlijke wijsheid. Er ontstond een fijne manier om die verbinding te maken. Ik nam de (vogel-)geluiden op, sprak de afstemming in en wellicht brengt het jou ook een fijne basis om je dag met te starten of mee af te sluiten.
 

Vandaag kies ik liefde, vreugde en vitaliteit - Carin


Drie meditatieve afstemmingen

De parelwit afstemming is de basis waar je verbinding maakt met jezelf en de stroom van het universum. Het is een afgerond geheel van ongeveer 15 minuten.

De bloesemroze afstemming begint met de parelwit meditatie en leidt je vervolgens naar de pure kracht van Liefde in jou. Deze mediatie duurt 20 minuten.

De hemelsblauwe afsteming begint met de parelwit meditatie, waarna een beeld volgt dat je cellen oproept hun oorspronkelijke blauwdruk van vitaliteit, vreugde en veerkracht te manifesteren. Deze meditatie duurt 19 minuten.


Praktische gegevens

Medium: de afstemmingen zijn in mp3 bestanden en worden op verzoek per e-mail aan je verzonden.

Jouw bijdrage: vrije gift

Bestellen: Stuur je bestelling of vraag aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


/ | \ 

Ik zie mijn pad, ik weet niet waarheen het leidt
Maar het niet weten waar ik heenga,
is dat wat me inspireert om op weg te gaan

- Rosalia de Castro